Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Va reprezenta o etapa viitoare pentru proiectul Kaprun , si as dori niste sfaturi avizate. Ca si avantaje din cate am citit pe tot felul e forum-uri ar fi eficienta franarii mai ales in cazul in care rotile sunt mai mari, rezistenta crescuta la umezeala, rezistenta crescuta in timp. Ati trecut prin asa ceva? Pe ce variante ati mers? Care ar fi etapele , exista mai multe stage-uri? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai si pe mine m-ar interesa chestia asta...daca ne-ar ajuta cineva am da o bere rece ;)) sau acum ca vine frigu o tuica fiarta... :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Nu ma pricep la Samurai, dar ma pricep la ARO. Inca nu am facut "modificarea" la cazanul meu, dar este in plan, si din tot ce am povestit cu oameni pe care ii respect si care au facut-o, va pot spune si voua ce stiu... Pentru conversia puntii spate (rigida) de pe tamburi pe discuri, e oarecum destul de usor. Se dau jos talerii, iar in locul lor vine pusa o flansa facuta la strung - practic o "felie" de metal, care sa aiba o protruberanta pe care vine prins etrierul. Singurul ei scop este ca de la prinderea de pe punte (unde era talerul - deci facute gauri in flansa, pe aceleasi gauri pe care le are talerul) sa scoata "protruberanta aia" pe care vine pus etrierul. Etrierul poate fi de orice vreti voi, conditia este sa fie "de spate" ca sa poti prinde cablul de frana de mana de el. Ar merge VW Golf 2 cu ABS sau VW Golf 3 (e acelasi). Merge si de altceva, daca poti prinde cablul de frana de mana de etrier. Discul - conteaza sa bata la prezoanele de la janta - si eu personal o sa folosesc Discuri de Samurai de fata, pentru ARO pe spate. Cred ca puteti folosi lejer aceleasi discuri de pe fata si pe spate. Acestea fiind zise, conectate conductele, aerisit, placute de frana, prins cablul de frana de mana si atat... Avantajele, dupa parerea mea, ar fi ceva de genul: - nu ramai fara frane dupa o trecere prin apa - fiabilitate si autoreglaj (ARO nu are autoreglaj la tamburi, nu stiu daca Samurai are) - franeaza mai bine (in special pt roti mari) - mentenanta usoara pe viitor (consumabile, depanari) Lista de cumparaturi, oarecum comuna, si pentru voi si pentru mine ar fi: - discuri de frana (2 buc.) - Ex. Samurai fata - etrieri si placutele aferente (2 buc) - Ex VW Golf 2 / 3 - Flansa de inlocuit talerul pentru prindere etrier - de confectionat. Sper ca va ajuta cu ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai La patrol exista o smecherie atirnata intre sasiu si punte, care, in functie de cit este de incarcata masina, regleaza frinarea pe spate. Nu ar trebui si o smecherie deaia??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Ar trebui smecheria aia (repartitor spate cu load sensing) sa o ai deja. ARO cu dublu circuit cel putin o are, desi TOATE au tamburi pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Eu asa ceva am gasit legat de conversie. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Bogdane - in calea samuraiului am descris destul de detaliat aceasta conversie viewtopic.php?f=7&t=5194&start=120 functioneaza perfect frana de mana hidraulica, de distribuitor de care zice Marcel nu ai nevoie - nu e masina de strada ci de concurs. Aceasta conversia are numai avantaje si recomand tuturor suzukistilor saq o faca - ami ales ca nu este costisitoare. Kitul - ala negru de la lowrange offroad, de butonul care blocheaza spatele in loc de frana de mana uita - am folosit si l-am scos imediat este extrem de incomod in teren. Etrieri si discuri de vitara - nu costa mult la dezmembrari - poti sa pui discuri si etrieri originali, sau pe cei originali de pe fara sa le muti pe spate si pe fata sa pui de vitara. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai cam cat estimezi vitalies ca,costa o asemenea treaba? si de unde iei un kit sau piesele alea metalice care tin etrierii ? 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Suportii pentru etrieri de la lowrangeoffroad.com - 99 de dolari + transport frana de mana hidraulica 70-80 de lire de pe ebay.co.uk etrieri si discuri de vitara - 1-2 mil la dezmembrari si daca nu faci singur - mai pui manopera Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai vitalies eu parca am frana pe reductor,deci asta nu o mai pun,si rest nu se pot face suporti de etrier ? 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai La suportii de etriere materialul e important, fortele sunt mari. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Daca faci suportii de etrier din tabla de otel de 8mm taiata la plasma sa arate si bine, nu cred ca ai probleme de rezistenta. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai yknot dar cine are cotele? ca nu am gasit nici unde.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai http://www.bc4x4.com/tech/2000/zukdiscs/zukdiscs.cfm acest link am gasit eu legat de aceasta tema.... in mod normal se putea face din tamburul vechi toate piesele necesare pentru montarea discului de frana etc.... ma mai documentez.... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai http://www.suzuki-samurai.nl/remmen/remmen-eng.html aici aveti o descriere buna cum se poate confectiona suportii pentru montarea dicului de frana etc.. Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Daca ai frana de mana pe cardan e super ok cotele de pe suportii mei http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96027929/xlarge/106134863.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96027929/xlarge/106134513.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96027929/xlarge/106135954.jpg http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96027929/xlarge/106135674.jpg din tamburul vechi poti sa faci doar placinta (discul pe care se va fixa discul de frana) - cel din ultima poza. Suportul nu ai cum sa-l faci din vechiul tambur. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai vitalies si dupa ce fac suporturile ce mai am nevoie,in afara de etriere si discurile fata samurai ? altceva ? :roll: 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai furtune si conducte de frana - eu am folosit de tico. Daca faci suportul cum s-a descris in site-urile de mai sus vei avea nevoie de capac pentru rulmentul de la planetara - daca il faci ca pe al meu nu vei mai avea nevoie de piesa aceea. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai mai am si eu o intrebare are vre o relevanta adancimea de pe desen? daca da poti sa-mi spui cat e. Mersi anticipat Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai mai am si eu o intrebare are vre o relevanta adancimea de pe desen? daca da poti sa-mi spui cat e. Mersi anticipat Are - este 4 mm , acolo vine rulmentul de la planetara spate caree este tinit in pozitie de acest suport. Tot suportul are grosimea de 8 mm. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Domnu Vitalies imi puteti spune exact grosimea materialului din pozele 1 si 2 ... va rog ... Poza 1 = grosime ? Poza 2 = grosime ? Am vazut ceva legat de 8mm dar nu sunt sigur ... Multumesc frumos ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai @TyH_vl - corect 8 mm Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai @vitalies ... OK , am inteles 4mm si cealalta 4 mm ... multumesc frumos .... numai bine ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai apropo , cum se comporta sistemul de franare ? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai Super fain - dupa ce l-am montat am uitat de problema franelor. Pana atunci ma rugam de sami sa franeze si el cat de cat. grosimea ambelor piese este de 8 mm fiecare, 4 mm este adancumea santului pentru rulment. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate