wdcrls Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai vreau si eu sa fac o converie pe discuri. stie cineva daca iti mai iei itp-u cu discuri? merci Rocar Tv 14f 1978 Suzuki Samurai 1999 Nissan Micra K11 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai vreau si eu sa fac o converie pe discuri. stie cineva daca iti mai iei itp-u cu discuri? merci Atata timp cat ai frana pe toate rotiile (sa si tina) ... te doare la basca de ei ... poti face conversia linistit ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Conversie frana pe disc Suzuki Samurai vreau si eu sa fac o converie pe discuri. stie cineva daca iti mai iei itp-u cu discuri? merci Asta ar fi culmea sa ai frane mai bune decat are ea de fabrica si sa nu treci ITP-ul :grin: Ideea e sa fie bine facuta conversia si sa nu ai dezechilibru pe puntea spate,in rest nu au ce sa comenteze. Crezi ca la ITP stau ei sa verifice daca e pe saboti sau pe placute? Habar nu au,si chiar daca au habar ar trebui sa aprecieze imbunatatirea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate