Caphonne Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Salutare acum cateva ore am fost cu masina la electrician care pentru a umbla la electromotor mi-a scos si JOJO de ulei si a uitat sa o puna la loc.Am constatat abia acasa cand era numai ulei sub capota.Am luat legatura cu el in speranta ca maine imi va gasii joja. Am nevoie neapoarat de ceva o jojo sa pun acolo pentru ca sambata trebuie sa plec cu masina. Asa in cazul in care akla nu o mai gaseste VA ROG DACA AVETI UNA PRIN GARAJ SI PUTETI SA MI-O TRIMITETI MIA-TI FI DE MARE AJUTOR. DECI IN CONCLUZIE AM NEVOIE URGEEENT PANA VINERI SEARA CEL TARZIU DE O JOJA. vA MULTUMESC. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Pai si nu ti-a gasit-o bre? De ce sa nu ti-o dea inapoi ...? Ca e ceva mai mare decat un ac ...nu avea cum sa se piarda! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
prislopan Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Daca nu o gasesti, incearca sa improvizezi un dop, ca e pacat de ulei... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Nu a gasito a venit omul acum la mine sa se uite a zis ca imi cauta joja si diseara ma duc la el sa imi curete masina. Am improvizat un dop dintr-un capac de picaturi de nas care al dracu :ha: a intrat la fix. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Salut, dupa cum am vorbit cu masuratoarea mi-a dat cam asa: Lungimea jojei(metal) pana la plastic este de 60,7cm iar lungimea totala a jojei cu tot cu plastic(asta fara maner deci numai ce intra inauntru) este de 63,5 cm acuma cauta ori la Mitsu ori ceva cam de marimea asta. Daca nu rezolvi la ala ti-am zis , stiu 2 Mitsu de dezmembrat si unul din ei ma gandesc ca tre sa aiba, :h5 Bafta Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( cred ca ar trebui deschis un topic cu cei mai "misirupi-nisti"mecanici.... :uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( cred ca ar trebui deschis un topic cu cei mai "misirupi-nisti"mecanici.... :uameni la asta subscriu si eu, nu de alta dar as cam avea vreo doua pagini de umplut cu povesti despre reparatii ''de calitate'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( S-a rezolvat .Omul mi-a comandat o joja :ha: de radeau si aia la magazin de o asemenea comanda iar pe deasupra m-a chemat iar la atelier sa imi curete electromotorul si ce mai era pe acolo manjit de ulei. :ha: . Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Daa..in loc sa te duci la spalatorie sa dai 10 ron sa spele tot te-a chemat sa ti le curete cu carpa asa oleaca nu?? :P :ha: Nah..ce sa-i faci...dar lasa ca o gaseste maine poimaine joja pe undeva pe acolo sau o gasesti tu din greseala pe la motor mai incolo si atunci ai sa ai de rezerva :banana Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 Re: Va rog frumos sa ma ajutati :( Da pana la urma e bun si eleiul ala scurs tine masina la rugina.Oricum mersi pt dimensiuni.Legat de faza cu 2 joje am un preten care a venit odata beat acasa si-a pus buletinul si permisul sus pe sifonier :ha: a 2-a zi nu le-a mai gasit pt ca nu stia unde le-a pus.Le-a dat pierdute s-a dus sa isi faca altele si-a facut :ha: si dupa 2 saptamani le-a gasit si pe celelalte.Omul era smecher avea 2 permise si 2 buletine :ha: :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts