gepetto Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 OG 47 art. V, lit 3: 3. La articolul 4 alineatul (6), dupa litera d) se introduce o noua litera, litera e), cu urmatorul cuprins: "e) sa inregistreze banii personali detinuti de angajati si/sau de administratorul unitatii intr-un registru special intocmit in acest sens si sa introduca, la inceputul fiecarei zile, in aparatele de marcat electronice fiscale soldul initial reprezentand monedele/bancnotele divizionare necesare pentru a da restul clientului." sa-mi trag...... si sa-i.......,murirlear.......,loviiar......... mie jena case mai uita si fete pe aici amenda 8000-40.000 lei noi noutzi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 sa le iau si eu mortii, familiile, sa le dau la....lor si familiilor lor.... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Deci veniti la ideea mea ...un politician bun...e un politician mort....nu mai dati bani aiurea...cumparati Dragunov :ga ....e singurul loc prin care pot privi cu placere un politician....oricare ar fi el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 noi i-am ales ! nu stiu de ce uni oameni cand ajung la putere se transorma in cacanari :P :dr3 peste tot in lume mai sunt dastia dar la noi au intrecut orice masura! oameni care isi fac cavouri mai scumpe decat poate un om de rand sa-si faca o casa,palate somptuoasede masini de sute de mi de iepuroi de conturi din banca nici nu ma pot gandi ! unde esti tu Tepes Doamne ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 vindeti dvs.? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 din pct.-ul meu de vedere pot sa faca ce vor ,dar sa ma lase dreaq in pace . inventeaza un ministru imbecil o lege ,care nu are nici o noima si vin catelusii de controlori ,care abia asteapta o lege din asta noua sa te f..a ca nu ai sapca. Si de vina santem noi ca ai acceptam asa ,a venit ORGANU' il lasam frumos pe prispa sa astepte sa vina avocatul nostru ,nu-i convine sa vina maine :grin: Eu mi-am propus solemn sa nu mai dau nici un ban pana nu ma judec cu ei,mai bine ia o bomboana cu fripturi si vinuri avocatul meu decat sa dau spaga la un ORGAN analfabet . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Cum adica "sa inregistreze banii personali detinuti de angajati?" Adica sa se uite in portofelul fiecaruia, sau ce? Si daca are card? Ii cere PIN-ul, bietului angajat? Eu m-am pierdut... Poate nu am inteles... Si ei cum verifica daca s-a "verificat"? Registrele alea sunt registre tip? Sau simple caiete, excel-uri etc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 si ce se intampla daca din "banii personali ai angajatului".......cu care s-a intregistrat la inceputul zile.......lipsesc 10 lei la finalul zilei. adica si-a luat si angajatul ala 2 cornuri si un iaurt. frate......eu nu pricep nimic.......si... din toata ceata asta in care ma aflu.......imi vine sa b... si sa-mi......si sa-i...... :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2007 pierdut sant si eu, ca orice lege de KK este total neclara ca sa poata sa te arda cum te verifica nu stiu ca daca vine organu si pune mana pe portofelul meu il bat ca ala este al meu nu al firmei si de vrea sa se uite in el vine dragutzul de el cu cartie de la procuratura ,daca pune mana strig HOTUUUUU' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 "sa inregistreze banii.... " Deci sa scrie si seria si numarul bancnotelor, plus felul, plus numarul de bancnote, plus monezile, plus tipul, eventual compozitia chimica a metalului, gradul de elergie al angajatului (la nichel, spre exemplu) samd. Si daca femeia de servici (amarata) este "din alt film" si isi tine banii in sutien, cum o verifica angajatorul? Ceva e gresit. Si nu stiu ce , dar nu e de bine :D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Va esplica nea' koala deseara ... ca acu' tre' sa fug in parc cu a' mica :ga ... e vorba de banii de spaga, vor sa-i impoziteze ... tre' sa declari dimineata, intr-un caiet cu tabel, cati bani de buzunar are angajatul "Xulescu" ... daca-l gaseste cu mai multi bani la el decat scrie la "catalog", hop amenda, esti evazionist fiscal ... solutia : ... se declara din start ca angajatul are la el o suma "babana", standard ( sa zicem 3 milioane in bani vechi ) ... si, cand vine organu' ( manca-i-ar pamantul ) si-l gaseste cu doar 2, 5 milioane la el, omul le surade candid si le zice ca a mancat o ciorba, a luat bilete la loto, a dat o muie, etc. etc ... PS : ... angajatii trebuie bine instruiti, sa nu aiba la ei mai mult decat s-a "convenit" ... si gata, am rezolvat si cu legea asta, nu degeaba suntem aici de 2.000 de ani, futu-i in gura cu legile lor ! ... PS2 : ... sa ma scuze, onor, fetele ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 bai! nu pricepeti ca noi, "privatii" suntem in fond oile negre. daca saracilor angajati li-se cauta si-n gaura c-rului de bani si cand si cati si de unde. la noi e ceva mai greu si atunci ... mai baga o lege, o hot., o ordonanta ceva, sa mai stie ceva si de noi. de ce credeti ca sunt atate formulare si chestionare in care -subtil- te-ntreaba tot si de mama si de bani si iar de tata si mai apoi de masina, de te ametesti si nu mai intelegi adevaratul scop. Adevaratul scop este; Controlul ABSOLUT al persoanei! -control al circulatiei banilor _ pt asta incet incet o sa se ajunga sa ne ferim sa mai aratam cash-ul. -controlul circulatiei persoanei _ formularele de la hoteluri, card-ul -controlul sanatatii si al potentei fizice_ analizele obligatorii si subventionate -controlul locativ_ adica al locuintei prin toate avizele si planurile aprobate cand iti faci casa, la cele vechi suntem obligati sa ne asiguram si atuuunci ...planuri! ce mai ... o adevarata teorie a controlului ! mai sunt si altele dar atunci o sa ziceti ca's nebun - asta daca nu ati zis-o pana acum :D Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 Nu esti nebun....astia vor sa stie si cate b....i tragem....nu trebe sa ne mire :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 cumpar asa ceva .. vezi foto cu aceste dotari pentru organele de control in acest mod se imbina utilul (organe de control) cu placutul (ma dau cu ea 4x4..) Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 un Dragunov cu tot ce-i trebe il gasesti la vreo 800$.....ieftin si fff eficient :ps Sau vrei sa schimbi Nissan-ul cu Pinz???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 ba chiar 6x6 daca esti atent :grin: dragunov. nu suna deloc rau. de fapt orice obiect care functioneaza pe baza aceluiasi principiu nu suna DELOC rau...pentru urechile lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 un Dragunov cu tot ce-i trebe il gasesti la vreo 800$.....ieftin si fff eficient :ps Sau vrei sa schimbi Nissan-ul cu Pinz???? schimbam daca trebuie.. :jp1 :j :ps :beat Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" Da, era pe vremea lu ceasca. A fost scoasa si au dat alta mai buna? Deeee uuuunde? Nu stiau cand au scos-o ca le vor trebui bani pt. camp.elect. Sunt Nshpe mii de organe de control. Tot romanu' da spaga, si ospatarii dreptu la shefu de sala, si shefii la partid samd. Pe vremea impuscatului nu-ti facea nimeni rau. Frica era mare dar se temea si ala care trebuia sa ia de la tine si nu lua cu sacu, jeep oricum nu putea sa-si ia, daca putea nu-l putea scoate sa se bucure sau sa se sparga in figuri. Militia era rau vazuta dar va spun ca cine era om cu ei si in societate traia. Era disciplina, valoarea era recunoscuta. Ceausescu a trebuit impuscat pt crimele sale si mai ales pt minciuna. Unii zic ca poate nu stia care e mersu in tara dar nu e o scuza. Chestia e ca ala sigur nu stia pt.ca primea rapoarte facute. Chestia e ca acestia stiu dar ii doare in cur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator popescueugen Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" Ce spune trooper este f. adevarat. Exista chiar o teorie cu numele de NEW AGE , sau NOUA ORDINE MONDIALA. Exista careva pe aici care crede in democratie? Eu unul cred ca termenul a fost introdus pentru a inlocui visul fiecaruia dintre noi - Societatea Perfecta. Dar cum de mii de ani nimeni nu a putut face dovada ca exista ceva perfect.... Toti vorbim de Infinit. Cine a fost capabil sa il vada ? DUMNEZEU spune el undeva ca el este PERFECTIUNEA ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" @gepetto.........acel registru se gaseste la papetarie 10 ron....si este obligatoriu in fiecare unitate comerciala care lucreaza cu cash.......in caz de control GARDA FINANCIARA completeaza procesul verbal de amenda.........oricum nu scapi nici de amenda nici de spaga.....VREI AMENDA MICA CRESTE SPAGA.....Inspectorii joaca un teatru de invidiat cine s-a lovit de ei stiu ce spun.... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" Daaaaa.....Tactica :"Politistul bun si politistul rau".... :uameni Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" @asfalttango........in esentza doua zdrentze....... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" Vin si in haita si cite 3 sau 4...mai ales pe litoral....Si unul din ei ,incepe cu faze ca el intelege situatia dar si tu TREBUIE SA INTELEGI... :F Jigodii penale,scursuri de oameni :uameni Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" oricum ai da-o cu garda nu scapi .... chestia este daca ai sau nu norocul sa te calce .... deci: daca au venit te fut oricum important este sa iei vaselina sa-ti dai la cur ... ca sa nu faci rizuri .... ... iar preventiv .... o sticla de Revulsin , sa nu faci vreo intindere .....ca poate e unul nefutut si vrea sa te ia umeri-craci .... ....in ultima vizita sa presupus ca sunt cu toate in regula.... si ma intrebat daca scaunele pe care stam au nr de inventar ... deci chiar daca ai sapca.... dar o porti invers tot nu e bine ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 16, 2009 Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: ne intoarcem pe vremea lui "ceasca" :bravo vota-ti cu fetele presedintelui in continuare si cu bOC(in turceste kkt) :P nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate