stanley Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Pentru aceasta toamna (si nu numai!) caut parteneri cu masini pregatite corespunzator practricarii unui offroad mediu (4x4, reductor, blocaj diferential, troliu, cauciucuri MT, s.a.) pentru a face scurte actiuni la munte in special in zona Cuntu - Tarcu - Godeanu. Propun o combinatie de offroad cu amenajare tabara cu corturi (la mine cortul este pe masina), drumetii montane cu rucsacul in spate, zona este splendida si permite trasee de offroad de dificultate 60-70%: pante 30 grade, curbe stranse, pietre, noroaie, deci masina trebuie sa fie echipata, altfel nici nu se pune problema. Variante: 1Pentru o zi: Plecat dimineata foarte devreme, Caransebes, Borlova, spre Telescaunul Muntele Mic, se iese spre Cuntu in conditii de offroad mediu, la Cuntu se lasa masina, se urca cu rucsacul in spate la Tarcul (cca 2200m), intoarcere, seara la 23,00 suntem in Timisoara 2.Pentru 2-3 zile De la Cuntu se urca in continuare cu masina spre Tarcul, pe la jumatatea distantei se coboara spre Valea Oltenei (zona de stane), se face tabara cu corturi, a doua zi un traseu cu rucsacul in zona, inca o noapte la tabara iar a treia zi intoarcerea 3.Se urca cu masina pana la Vf Tarcul (statia Meteo), de acolo incepe zona de pasuni alpine iar tabara se face undeva inzona iar a doua zi un traseu cu piciorul. Am facut de multe ori actiuni in zona dar nu am gasit niciodata parteneri cu masina (bineanteles ca eram totdeauna cu cineva, dar farmecul ar fi sa fim cel putin 2 masini, mai ales ca nu se recomanda sa fie o singura masina in astfel de actiuni! Puteti sa imi vedeti Defender-ul in actiune in zona descrisa mai sus in pozele postate pe forum Pentru detalii suplimentare: <<technicproject@yahoo.com>>, telefon 0721857961 - 0356421871 Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Caut parteneri de offroad din Timisoara (Arad, Lugoj) buna ziua, nu cumva masinuta d-voastra shade parcata undeva in bucovina parca... pe strada oboiului ? sunt interesante turele, mai am putin de lucru la fierul meu si m-as baga cel putin o data de curiozitate :) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Caut parteneri de offroad din Timisoara (Arad, Lugoj) buna ziua, nu cumva masinuta d-voastra shade parcata undeva in bucovina parca... pe strada oboiului ? sunt interesante turele, mai am putin de lucru la fierul meu si m-as baga cel putin o data de curiozitate :) Da, masina este inconfundabila cu cortul rigid montat deasupra! Ar trebui sa stam de vorba. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Caut parteneri de offroad din Timisoara (Arad, Lugoj) buna buna, am notat numarul dvs de telefon si am sa incerc sa va sun dar daca cumva uit : 0752.30.44.56 seba EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate