Ryder Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Salutare tuturor! De astazi ma numar si eu printre fericitii posesori ai unui Daihatsu Feroza. Tocmai l-am adus acasa, am supravietuit drumului chiar si cu un amortizor rupt pe spate si a unui ambreiaj care patineaza un pic in treapta a 5-a. Totusi masina pare foarte solida si robusta si nu mi-a facut surprize. Ma intreb daca mai sunt si altii prin Bucuresti care au Feroza si mai ales daca nu ne-am putea intalni intr-o zi de weekend cand e lumea mai libera sa mai vorbim de fiare. Pe principiul "ti-o arat pe-a mea daca mi-o arati pe-a ta" poate mai schimbam niste informatii, sfaturi tehnice si pareri subiective. Despre masini, evident! :) Pentru mine masina asta este exact ce-mi trebuia sa ma apuc mai serios de mesterit, ca de motociclete ma cam saturasem deja. E o provocare noua! De maine POZE! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Pai si intr-a IV-a si un pic si in a III-a din cate m-am prins la iesirea in oras de mai devreme. Suspectez totusi ambreiajul, dar o sa o duc la un "doctor". Totusi, @tatucu: ce banuieli ai avea? VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Ba este posibil. Am avut candva o Honda Accord care exact asta facea: la viteza superioara patina ambreiajul. Schimbam in inferior si tragea. La vremea respectiva am reglat cursa ambreiajului si problema s-a rezolvat. Dupa ceva timp am dat-o asa ca nu mai stiu urmarea... Bafta si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza In cazul de fata ambreiajul prinde foarte sus, e posibil sa fie doar vorba de reglat cursa, desi ma indoiesc. La turatii de peste 3000 patineaza daca este bruscata un pic acceleratia. Un manual de service pt Daihatsu Feroza oare se gaseste la cineva? VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza De astazi ma numar si eu printre fericitii posesori ai unui Daihatsu Feroza. Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el! ... unui ambreiaj care patineaza un pic in treapta a 5-a. E putin probabil sa patineze ambreiajul doar intr-un singur raport! "ti-o arat pe-a mea daca mi-o arati pe-a ta" poate mai schimbam niste informatii, sfaturi tehnice si pareri subiective. Despre masini, evident! :) Acest principiu "iti zic daca imi zici si tu" este impotriva scopului acestui forum ...De aceea in ultimul timp de acest forum s-a lipit f putina informatie ... Sunt foarte putini oameni cu state vechi in acest hobby care mai scriu informatii cu adevarat utile in sectiunile tehnice! Nu spun ca este cazul tau ... intrucat nu te cunosc! Spun doar ca e fairplay ca urma experientelor placute sau neplacute in masura in care devin utile ptr viitorii "dexteri" sa se vada si aici pe acest forum! Pentru mine masina asta este exact ce-mi trebuia sa ma apuc mai serios de mesterit, ca de motociclete ma cam saturasem deja. E o provocare noua! Cu siguranta orice marca de masina pe care vrei sa o pregatesti ptr offroad este o provocare ba chiar mai mult decat atat: nervi, timp, bani, satisfactii, insatisfactii, frustrari, bucurie, mandrie, orgoliu ... Iti doresc succes si mai ales iti doresc ca macar sa indraznesti sa realizezi macar 50% din ce ti-ai propus! Un proiect de offroad nu se termina niciodata! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Felicitari pentru achizitie si s-o stapanesti sanatos. Sigur e cursa ambreiajului, aceeasi problema am avut-o si eu, in urma unui reglaj defectuos. Pedala tinea foarte sus, patina a 4a (ca am 4 trepte de toate). Reglat limitatorul de pedala de sub bord, care practic tinea putin impinsa pompa permanent, si cursa cilindrului de sub masina. Nu am mai avut nici o problema de atunci. Verifica si la tine chesitile astea, presupun ca e tot hidraulic ambreiajul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Acest principiu "iti zic daca imi zici si tu" este impotriva scopului acestui forum ...De aceea in ultimul timp de acest forum s-a lipit f putina informatie ... Sunt foarte putini oameni cu state vechi in acest hobby care mai scriu informatii cu adevarat utile in sectiunile tehnice! Nu spun ca este cazul tau ... intrucat nu te cunosc! Spun doar ca e fairplay ca urma experientelor placute sau neplacute in masura in care devin utile ptr viitorii "dexteri" sa se vada si aici pe acest forum! Eu am glumit un pic cand am zis asta. Imi pare rau sa aud asa ceva, eu sunt o persoana deschisa si in general spun si altora ce invat/descopar. Imi dau seama ca, probabil, in aceasta comunitate accentul e pus mai mult pe competitie, in sensul ca vad multe raliuri, oameni care participa la diverse raiduri, curse, etc. si din cauza asta, orice "descoperire" este pretioasa, considerata un avantaj si tinuta cat mai bine ascunsa. Nici nu m-am gandit la asta cand am intrebat daca mai e cineva cu Feroza pe aici ca sa ne mai sfatuim, dar daca e asa macar nu o sa ma mir daca nu gasesc amatori. :) Sper totusi sa nu fie asa pentru ca eu sunt destul de incepator in ale "terenului" si apreciez sfaturi de la oameni care stiu cu ce se mananca. Asadar, revenind, o sa puteti sa cititi aici, daca vreti, cum reinventez eu roata. Pentru ca desi am un garaj foarte bine echipat, si sunt eu insumi destul de "tehnic", nu prea am incercat sa ma bag la masini pana acum, sau in orice caz nu mai mult decat la Matiz. :) Feroza e un pic mai complicata la unele chestii, dar eu sunt perseverent. Cu siguranta orice marca de masina pe care vrei sa o pregatesti ptr offroad este o provocare ba chiar mai mult decat atat: nervi, timp, bani, satisfactii, insatisfactii, frustrari, bucurie, mandrie, orgoliu ... Iti doresc succes si mai ales iti doresc ca macar sa indraznesti sa realizezi macar 50% din ce ti-ai propus! Un proiect de offroad nu se termina niciodata! :grin: Eu am luat masina pentru placerea mea, nu intentionez sa o transform intr-un mic monstru offroad, nu ca nu mi-ar placea ideea, dar ma gandesc ca pentru locurile unde vreau eu sa ajung, sunt suficeinte niste modificari "medii" ca sa zic asa. Ma gandesc la cauciucuri, o bara cu troliu si, eventual, snorkel. Dat fiind ca masina e destul de veche si a fost hartanita, am mult de lucru la interior: scaune, captuseli de usi, mocheta, vreau sa ii montez instrumente (ceas, inclinometru, busola, etc) si alte maruntisuri. Probabil o sa ii fac o verificare si la bucsi, pivoti, furtune, cabluri si restul. Adica am treaba pana la primavara. Ar mai fi ceva: masina inca nu e inmatriculata, are numere provizorii, iar taxa este de peste 800 de euro. Ma gandesc sa o inmatriculez pe Bulgaria, solutia clasica, si caut informatii in acest sens. Am mai auzit insa, ca ar exista posibilitatea pentru masini de genul asta sa fie omologate ca "autoutilitare" si sa se inscrie cu taxa mult mai mica. Ideea este ca vreau sa dau cat mai putini bani pentru inscrierea in circulatie pentru ca sa bag restul de bani in masina. :) Recunosc ca nu am studiat inca forumul pe tema asta, o sa caut si mai revin apoi sa cer detalii suplimentare. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza In primul rand felicitari pentru achizitie! Un manual de service pt Daihatsu Feroza oare se gaseste la cineva? Vezi pe site-ul de referinta al tuturor posesorilor de Daihatsu: http://www.warfs.org/content/view/16/47/ offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Multumesc! Azi am dat si eu peste site-ul ala. E o comoara! :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza @rydere ... citeste forumul bine. O sa gasesti solutii la toate problemele tale ...Cat despre "modific putin" ... asa am zis toti :ha: ...pana pui primul surub ca dupa aia ... :F Referitor la informatie - am iesit la pescuit ...am aruncat pisica ...dezvolta micul sau marele proiect proiect si arata-ne aici ce (nu) ti-a iesit! E ca un fel "Big Brother" ! Vei primi intotdeauna suport si idei si vei putea incuraja si sprijini prin topicurile respective noi sau vechi membri care au sau isi vor lua Feroza! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza bine ai venit trebuie poze, asta e clar e f posibil sa patineze in a 5 a un test cunoscut pt ca sa vezi daca patineaza ambreajul e sa mergi in a 4a, si apoi schimbi in a 5 a si accelerezi brusc daca turatia creste si viteza ramane tot acolo sau creste incet de tot, e patinajul dus...deci e f f posibil ca un schimb de ambreaj sa rezolve problemele nu te pune sa deschizi cutia, nu are nimic... asta garantez, aia nu poate sa patineze, ori merge ori nu merge in o viteza (deloc) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza O luam cu inceputul. Imi e clar ca nu e cutia de vina. Merge foarte frumos cutia, schimba ce trebuie si cum trebuie, si exact cum spune @soimu' patineaza cand schimb a V-a, sa zicem la 3000 rpm si accelerez brusc. Turatia creste, viteza ramane pe loc si dupa o vreme miroase a tramvai incins. Am cumparat azi un ambreiaj nou: disc, placa, rulment. Nu o sa il schimb singur ca nu am mai facut asta decat la moto si aici pare complicat pana dau jos cardan, cutie de viteze si cutie de transfer. Dar o sa fiu foarte atent ce si cum face mecanicul. Dar sa o luam cu inceputul: uleiul va fi primul schimbat. Motor, cutie viteze, cutie transfer, grupuri. Verificat jocuri peste tot. Am joc in pivoti pe fata stanga si joc in directie, inca nu m-am lamurit de unde vine jocul la directie. Suspensia este dezarmant de simpla: pe fata sunt bare de torsiune si amortizoare iar pe spate arcuri foi si amortizoare lipsa. Adica lipsa cel de pe stanga, dar il suspectez si pe cel de pe dreapta ca e mort. Gresat ce trebuie. Ce trebuie gresat, apropo? :) O sa incep lucrul la interior: dat jos TOT, reparat prin spate pe la contra aripi pe unde mai e niste rugina, facuta o antifonare cat de cat si refacut mocheta+tapiterie scaune. Toate astea sunt egale cu zero fara poze, o sa ma apuc zilele astea si de pozat. Dupa asta ma apuc de frane, mi se pare ca pedala tine cam jos, discurile par sa aiba ceva uzura, poate le schimb pana la primavara. O sa desfac si in spate sa ma uit la tamburi+saboti. Odata ce fac toate astea incep sa ma ocup un pic si de partea de putere. Motorul de 1,6 scoate 95cp. Ceea ce e OK, dar nu grozav. Cu un filtru de aer mai bun, o evacuare mai performanta si eventual un chip nou la injectie cred ca voi fi pe drumul cel bun spre 110 - 120cp. Au fost unii care au montat compresor de Toyota pe motorasul asta, eu nu cred ca o sa ajung acolo. Daca si motorul va fi rezolvat imi ramane sa ma apuc sa ingineresc niste scuturi pe dedesubt, protectii, bull bar si niste lumini calumea, farurile ei fiind destul de chioare. De inaltat nu stiu daca e neaparat nevoie, masina e destul de inalte de fel, nu cred ca are rost sa ma complic. Poate iarna viitoare. ACUM INTREBARI: 1. Recomanda cineva un mecanic/atelier care sa schimbe ambreiajul fara sa ia si pielea de pe mine? 2. De unde iau o pereche de amortizoare cu un raport bun calitate pret? Nu ma duc cu ea la curse sau off-road extrem, dar vreau niste amortizoare bune pe care sa nu dau o galagie de bani. 3. Ce trebuie gresat? :) Cam atat pe moment, ma mai gandesc si revin. Promit si poze. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza 1. tu. te uiti de un manual, dai jos totul cu poze pe etape unde crezi ca e mai complicat, desi cred ca e cam ca la oricare alta masina de teren, adica cardane, electromotor, timonerie inauntru si apoi cutia cu totul 2. nu cumva sa schimbi telescoapele doar cele din spate..pune set nou, pune ceva de offroad si bone ar fi ceva +5 cm ca azi maiene o sa bagi roti o ideie mai mari, o sa frece si o sa ii mai bibilesti arcuriele (spate bagi sub ele inaltatoare ) si barile de torsiune si o sa te plangi ca lovesc telescoapele in cap 3. gresezi peste tot pe unde ai gresoare, cruci cardanice, jonctiuni cardan, capeti de bara, pivoti nu ar fi rau sa dai jos capacele de la pivotii de jos, de multe ori in homocinetica se aduna apa care intra dar nu mai iese si apoi dai jos si alea de sus si umpli grumos cu vazelina (cam un kg), asta daca e cu punte rigida fata ca la rocki forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza 1. sunt cateva ateliere, unele chiar prezente si reprezentate chiar si aici pe forum ...si e usor sa le gasesti! Nu vreau sa-ti recomand pe nimeni ca eu sunt ... prieten cu toti! Fac lucruri de calitate si nu sunt foarte scumpi ... :ha: Gaseste-le! 2. este de asemenea un furnizor pe piese prezent pe forum care cred ca o sa aiba raspuns la aceasta a doua intrebare a ta 3. baga vaselina, nu te zgarci ... PS - te-am avertizat! Aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale ...si mai grav decat atat ...o sa incepi ziua deschizand acest forum ...o sa ti-o continui navigand iar la sfarsitul zilei o sa arunci iar un ochi! Partea cea mai "de pret" este ca ... se va creea inevitabil o dependenta ...Nu stiu cum sa-ti explic, o sa integi singur mai tarziu! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza PS - te-am avertizat! Aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale ...si mai grav decat atat ...o sa incepi ziua deschizand acest forum ...o sa ti-o continui navigand iar la sfarsitul zilei o sa arunci iar un ochi! Partea cea mai "de pret" este ca ... se va creea inevitabil o dependenta ...Nu stiu cum sa-ti explic, o sa integi singur mai tarziu! :ha: :g https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Si am revenit. Pana acum am facut urmatoarele: - Schimb ulei+filtru - Schimb ulei cutie - Schimbat curea distributie+rola presoare+pompa apa (preventiv) - Schimbat disc ambreiaj+placa presiune+rulment - Cumparat amortizoare Kayaba pe gaz pt spate (urmeaza sa le si montez) - Inlocuit becuri chioare model R2 cu becuri ceva mai bune cu halogen (H4) - Demontat difuzoarele jalnice din interior, ramas cu gauri in portiere - Gresat diverse articulatii - Iesit un pic sambata pana la Peris - 2 poze ;) -------------------------------------------- Cost total pana acum: 2916 ron pret care include si printarea pozelor :p VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anovac Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Salut. sunt fericitul posesor de feroza de 1 an. am facut cate ceva si eu. miar placea sa impartim experientele dar live. nu prea imi place sa scriu :) Ne auzim pe PM http://www.lowgearexplorers.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza :less :wr :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Un nou posesor de Feroza Eu am glumit un pic cand am zis asta. Imi pare rau sa aud asa ceva, eu sunt o persoana deschisa si in general spun si altora ce invat/descopar. Imi dau seama ca, probabil, in aceasta comunitate accentul e pus mai mult pe competitie, in sensul ca vad multe raliuri, oameni care participa la diverse raiduri, curse, etc. si din cauza asta, orice "descoperire" este pretioasa, considerata un avantaj si tinuta cat mai bine ascunsa. Nici nu m-am gandit la asta cand am intrebat daca mai e cineva cu Feroza pe aici ca sa ne mai sfatuim, dar daca e asa macar nu o sa ma mir daca nu gasesc amatori. :) Sper totusi sa nu fie asa pentru ca eu sunt destul de incepator in ale "terenului" si apreciez sfaturi de la oameni care stiu cu ce se mananca. Asadar, revenind, o sa puteti sa cititi aici, daca vreti, cum reinventez eu roata. Pentru ca desi am un garaj foarte bine echipat, si sunt eu insumi destul de "tehnic", nu prea am incercat sa ma bag la masini pana acum, sau in orice caz nu mai mult decat la Matiz. :) Feroza e un pic mai complicata la unele chestii, dar eu sunt perseverent. Eu am luat masina pentru placerea mea, nu intentionez sa o transform intr-un mic monstru offroad, nu ca nu mi-ar placea ideea, dar ma gandesc ca pentru locurile unde vreau eu sa ajung, sunt suficeinte niste modificari "medii" ca sa zic asa. Ma gandesc la cauciucuri, o bara cu troliu si, eventual, snorkel. Dat fiind ca masina e destul de veche si a fost hartanita, am mult de lucru la interior: scaune, captuseli de usi, mocheta, vreau sa ii montez instrumente (ceas, inclinometru, busola, etc) si alte maruntisuri. Probabil o sa ii fac o verificare si la bucsi, pivoti, furtune, cabluri si restul. Adica am treaba pana la primavara. Ar mai fi ceva: masina inca nu e inmatriculata, are numere provizorii, iar taxa este de peste 800 de euro. Ma gandesc sa o inmatriculez pe Bulgaria, solutia clasica, si caut informatii in acest sens. Am mai auzit insa, ca ar exista posibilitatea pentru masini de genul asta sa fie omologate ca "autoutilitare" si sa se inscrie cu taxa mult mai mica. Ideea este ca vreau sa dau cat mai putini bani pentru inscrierea in circulatie pentru ca sa bag restul de bani in masina. :) Recunosc ca nu am studiat inca forumul pe tema asta, o sa caut si mai revin apoi sa cer detalii suplimentare. daca nu are AC, ABS, airbag, geamuri electice si alte chesti care sporesc confortul :) poti cere depreciere de la RAR si platesti doar 400euro la cursul de 3,7ron! Succes! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza Poate stie cineva sa ma indrume: dupa ce in decembrie in urma unui zgomot puternic care venea de la roata dreapta fata in timpul mersului am schimbat rulmentii, acum zgomotul a revenit, dupa 3 saptamani de mers. Am totusi unele dubii ca ar fi tot rulmentii, cat de prosti sa fie ca sa nu tina nici 3 saptamani. Zgomotul e un uruit care apare la mersul constant, dupa ce trec peste un mic obstacol, si dispare daca franez, daca trec peste alt obstacol sau, uneori, daca virez rotile. De mentionat ca zgomotul se produce numai atunci cand masina e doar cu tractiunea pe spate, daca mai cuplez si fata, zgomotul nu mai apare. Are cineva vreo idee? P.S.: Si niste poze. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza @markymarc: mai bine vino in oras cu aparatul si pozezi exact ce te intereseaza, vezi si agregatul cu ocazia asta, schimbam si o vorba daca tot te pricepi sa mesteresti... :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 21, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza Am facut rost de manualele de service originale pentru Feroza (F300), atat cel pentru masina in general cat si cel pentru motor separat. Daca e cineva interesat de ele, sa-mi dea PM. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza La mine a consumat 12l/100km in oras inainte sa dea frigul, mergand pe 2H. Acum ca a dat frigul si merg pe 4H, consuma 14-15... poate mai mult, dar m-am deprimat si nu am mai calculat... Noi sa fim sanatosi!:h5 VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza Eu am gasit piese la al padrino si la ingaraj.ro. Dezmembrari sunt pe la Rm Valcea, Bistrita Nasaud si Brasov, la Bucuresti nu am gasit inca. Si evident mai e e-bay.co.uk, unde majoritatea celor care dezmembreaza Sportrak trimit si in Ro. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florentin Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Un nou posesor de Feroza Am facut rost de manualele de service originale pentru Feroza (F300), atat cel pentru masina in general cat si cel pentru motor separat. Daca e cineva interesat de ele, sa-mi dea PM. salutere doresc si eu manualele daca se poate florentinspatarelu@asifort.ro ce ulei ai folosit ptr motor? multumesc anticipat1 toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate