Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou posesor de Feroza

Ryder

Postări Recomandate

Re: Un nou posesor de Feroza

nu ai cumva din greseala in plus consola dintre scaune pe care este reglajul oglinzilor cea de plastic ,deoarece la mine are o crapatura si nu stiu cu ce sa o lipesc sa tina,iar in privinta tablariei se prezinta excelent(chiar si sub overfendere) si la mine ,doar cateva suruburi si chestii minore....

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu nu aveam consola deloc si nici oglinzi electrice, dar i-am montat eu si am descoperit ca incape butonul de reglaj pt oglinzi in partea stanga a bordului, in locul unde ar fi reglajul amortizoarelor, pentru cine are masina echipata cu asa ceva. :)

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

La mine amortizoarele sunt in stanga volannului ,iar oglinzile se regleaza dintre scaune unde este si blocajul usii de la portbagaj.

Link spre comentariu

tot in stanga volanului am si eu reglajul de amortizoare ,care cred ca nu mai functioneaza datorita montarii trailmasterului.

ptr consola ,am vazut venind din germania un autohaus la iesirea din orastie parca (nu stiu sigur ) in feroza ptr piese.

am gasit pe google untip care are piese de daihatsu si suzuki.

nu stiu chiar acum sa va spun care dar fiul meu a gasit si va postez chiar si telefonul omului.[ATTACH]75081[/ATTACH]

la mine nu avea plasticul de la clanta si am fost la 150 km in ger sa platesc un (1) euro pe el, asa ca am luat si scaunul cu 50 sa se merite cumva drumul[ATTACH]75082[/ATTACH]

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

ady.p cred ca este chiar in zona ta autohaus ul respectiv!!!

este o trecere la nivel cu bariere pe partea stanga cum vi de la arad dar nu mai stiu exact locul....parca pe acolo este un vanzator de piatra decorativa de pardoseala......... scuze dar nu mai stiu exact si nu as vrea sa te zapacesc , dar oricum este in zona voastra.

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

salutare!

Merci inca o data!

Discutie super interesanta si s-a dovedit si productiva!

alte poze

[ATTACH]75123[/ATTACH]

[ATTACH]75124[/ATTACH]

[ATTACH]75125[/ATTACH]

[ATTACH]75126[/ATTACH]

[ATTACH]75127[/ATTACH]

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Mersi de informatie o sa caut omul ....mie mai imi trebuie ...nici nu stiu cum sa ii zic ,inauntru la cuplajul automat de la roata stanga fata lipseste o tabla rotunda care in dreapta este si din cauza asta nu se cupleaza,tot astazi am reusit sa o dau preventiv cu o soutie anti rugina pe dinauntru pe sub mocheta urmand saptamana viitoare sa ii dau o izolatie pe dedesubt.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut!

subscriu si eu aceluiasi consum!

poate putin mai redus in oras.

germania -romania 120km/h autostrada 10%

felicitari ptr alegere.

bun venit in club forza feroza!!

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Salut,

Sunt si eu de 1 sapt. mandrul posesor al unei veverite si in ceea ce priveste consumul e cam asemanator cu al vostru

~10l/100km in oras

~6-7l/100km in afara la un mers de 90-100km/h

Bafta!

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare

Daihatsu Feroza 1.6L - 1994

Link spre comentariu

http://dl.transfer.ro/Manuale_Service-transfer_ro-14oct-6d8cd7.rar

Asta este linkul, vor sta aici pana pe 24 octombrie 2010.

Daca este necesar o sa incerc sa le gasesc un loc permanent.

Later edit: Se mai gasesc si aici, ba chiar in plus fata de ce am postat eu: http://www.warfs.org/daihatsu-manuals

Editat de Ryder
VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Dupa ~4 ani in care masina Daihatsu si-a facut treaba impecabil si fara nicio defectiune care sa ma lase in drum, ma despart de ea, dar ea nu se lasa. Mai precis, desi masina merge perfect si arata aproape ca o masina normala, putin mai dusa la padure, nimeni nu vrea sa o cumpere. Nu. Nu sa o cumpere, sa vina sa o vada cu macar o vaga intentie de a o cumpara. Asadar, daca pana mai spre toamna nu o vand, ma vad silit, cu parere de rau, sa o dezmembrez.

Mi-ar fi placut ca masina sa ajunga la cineva care sa o conduca, pentru ca merge mai bine decat multe care arata frumos, dar care stau prin service-uri.

Daca cineva e interesat, anuntul e

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73991-De-vanzare-Daihatsu-FEROZA-1-6i

iar suma este negociabila pentru cine chiar vine cu banii la el.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare