Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un nou posesor de Feroza

Ryder

Postări Recomandate

Re: Un nou posesor de Feroza

Pai ulei are un cinstit 10W40 de la Valvoline parca. Manualele le trimit prin transfer.ro.

Timp de 10 (zece zile) incepand de astazi 18.02.2010 este valabil linkul de descarcare de pe transfer.ro in caz ca mai doreste cineva manualele de service:

LINK

Editat de Ryder
VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Am facut rost de manualele de service originale pentru Feroza (F300), atat cel pentru masina in general cat si cel pentru motor separat. Daca e cineva interesat de ele, sa-mi dea PM.

Salutare!

Numele meu este Mihai si sunt un nou si mandru posesor de Feroza!

Daca mai ai manualele de service pt. Feroza as fi mai mult decat bucuros sa le pot citi!

Iti multumesc de pe acum!:tk

Editat de MagnuM
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salutare. L-AM LUAT! E MARFA!

Are cauciucuri 225 75 15 de asfalt. Ce credeti ca ar trebui sa caut ptr offroad moderat? Marti plec de aici si poate caut siu ceva cauciucuri, dar va rog ajutati_ma!!!!

Multumesc si astept indrumari

ps este inaltata de la traimmaster

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Sa-l stapanesti sanatos! Pune si tu niste poze, sa ne clatim si noi ochii... :)

Pt offroad moderat pune pe ea niste AT-uri, mi se pare ca Dunlop si Bridgestone fac pe dimensiunea asta.

Succes!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

salutare!

Da este cea din avatar!

In 94 s-au facut doar 40 de exemplare in modelul asta !

sunt desenate manual de eva halat si a costat 42000 dm!!!!!

Am vazut pe http://www.ferozaclub.de germania la sectiunea sonderlackierung

Am sa pun poze cum ajung imediat.

Inca sunt aici.

Maine ma duc la salzgitter la un schrot sa iau plasticul (ornamentul) interior de la clanta .

Are si trei nivele de reglare la amortizoare dar nu cred ca functioneaza.

Multumesc ptr urari si duminica cred ca o murdaresc!

Cauciucurile aici sunt la fel ca in rom dar nu am cum sa iau din cauza spatiului.

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Apropos ! Daca are cineva nevoie de la feroza eu maine la 9 ora germ plec dupa piesa. Daca aveti ceva mic de desfacut va pot lua.Astept sms pe 0040722427112

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

salut!

gata am sosit!

Dupa 1950 km, o intoarcere pe drum umed la 180 de grade( drift de mare maestru fara voie) si evitarea unui mare accident cu un tir AM AJUNS SANATOS dupa o experienta de neuitat.

Eu zic ca daca a rezistat unui asemenea drum cred ca este ok.

Concluzia este ca trebuie sa te comporti total diferit dupa un turism care la cea mai mica alunecare se aprind 40 de becuri si beculete care te ajuta!

Aici cu feroza m-am intors cu 50 km/h intr-o curba de 90 grd faar sa-mi dau seama si ..............nimic!

Eu am fost si abs si control tractiune si esr si etc. Asa ca acul de gamalie nu mai intra in vestitul loc care se strange atunci cand nu mai sti ce sa faci.........!!!

am sa pun si poze cu ea.

Deci venit germania ro in 28 de ore cu max 120km/h iar in curbe ce sa mai zic.........cred ca 7-8km/h:grin:

urmeza poze

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Bine ai venit!

Ma mira ce spui, la mine sta spectaculos de bine pe drum. Cred ca totusi gumele fac diferenta, sau poate amortizoarele. Si pe drum umed si pe el uscat are o stabilitate fenomenala in viraje. Acum depinde si cu ce ai fost obisnuit inainte si cu ce compari, eu am condus si Volvo si Matiz, stabilitatea e fenomenala cand compar cu Matizul, Volvo parca era tramvai in curbe.

Cand o vedem?

salut!

Dupa 1950 km, o intoarcere pe drum umed la 180 de grade( drift de mare maestru fara voie) si evitarea unui mare accident cu un tir AM AJUNS SANATOS dupa o experienta de neuitat.

Deci venit germania ro in 28 de ore cu max 120km/h iar in curbe ce sa mai zic.........cred ca 7-8km/h:grin:

urmeza poze

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie ,si la cat mai multe iesiri cu ea!!!!

Ce an este daihatsu-ul tau??? la aripile din spate chiar langa bara cum stai cu tablaria si pe sub overfendere???

Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl
Link spre comentariu

MUUUUUUUUUULTUMESC PTR URARI!!!!

Are dreptate ryder! Dupa mercedes e 220 cdi 2005 cam greu cu curbele!

Este din 09/94 crde ca este e2 , si vreau sa spun ca ady.p a pus exact degetul pe ranile masinii!!

Sta destul de bine cu rugina .

Promit sa pun poze multe de maine ca azi am fost prin primarie , politie comunitara etc ........controale de primavara..

am sa pun azi doau poze un daihatsu din schrot din germania si ptr nessum o prajiturica.

Eu am luat un scaun (stg) ca cel de pe ea are buzunarul putin rupt.

Daca vrea cineva pe cel vechi care este ok ( fac poze cand vine din ger ...lipsa spatiu acum cand am venit)

E de luat dupa el bullbar etc.... [ATTACH]75058[/ATTACH]

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Super tare!!!:banana

Abia astept s-o vad maine.

e ceva diferenta de la e220 (cu 40 si ceva de beculete) la masinuta asta! :ypu

Dar satisfactiile vor fi pe masura!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

E boboc! Sarumana boerule! ;) Da-mi si mie te rog un nr de tel pe PM si poate ne auzim maine si vedem si masina.

Merci frumos!

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

acestea sunt poze chiar din autohaus

maine de la ploiesti..........[ATTACH][ATTACH]75062[/ATTACH]

[ATTACH]75063[/ATTACH]

[ATTACH]75064[/ATTACH][/ATTACH]

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare