Max Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Daca sunteti interesati sa va petreceti sarbatorile de iarna in Maramures, va invit sa ma contactati pentru a va face propuneri legate de cazare, mese, trasee, obiective, offroad, etc... Cazari in locatii rustice, vizionare de obceiuri traditionala de sarbatori din zona noastra (cu adevarat traditionale), trasee de offroad frumoase, cu mase pregatite chiar in traseu, gulas bun servit in varf de munte :grin: , o palinca adevarata care sa iti incalzeasca oasele:x , plimbari cu sanii trase de cai :Hr, ski pe partii de dificultati diferite, pescuit la copca, etc.. Va rupeti de stresul cotidian si mergeti inapoi acasa cu bateriile incarcate si cu amintiri frumoase. Toate aste NU sunt la preturi fitze de Poiana Brasov , Sinaia, etc Totul e sa va hotarati din timp ca sa putem face toate pregatirile si rezervarile necesare. Programul se face in functie de solicitari. Va asteptam cu drag. http://www.rusticpensiune.ro/pictures/1.jpg http://matinalradioromania.files.wordpress.com/2008/11/28112008_zapezeala.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. E valabil si pentru cei care nu au utilaj 4x4? (in special partea cu trasee off road) :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. E valabil si pentru cei care nu au utilaj 4x4? (in special partea cu trasee off road) :h5 E posibil in limita locurilor pe care le avem prin masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. de ce perioada e vorba? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. de ce perioada e vorba? In principal de Craciun si de Revelion dar se poate organiza si in alte perioade. Datele se stabilesc in functie de grupurile care doresc sa vina. De Craciun mai ales merita de vazut obiceiurile traditionale ADEVRATE din Maramures. Direct la oameni acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. ................. De Craciun mai ales merita de vazut obiceiurile traditionale ADEVRATE din Maramures. Direct la oameni acasa. :bravo :bravo :bravo :1 asta inseamna sa ducem traditia mai departe!! :bravo "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. ................. De Craciun mai ales merita de vazut obiceiurile traditionale ADEVRATE din Maramures. Direct la oameni acasa. :bravo :bravo :bravo :1 asta inseamna sa ducem traditia mai departe!! :bravo Intreaba-l pe DragosDIM. El stie cum e pe la noi. :grin: :x :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. ................. De Craciun mai ales merita de vazut obiceiurile traditionale ADEVRATE din Maramures. Direct la oameni acasa. :bravo :bravo :bravo :1 asta inseamna sa ducem traditia mai departe!! :bravo Intreaba-l pe DragosDIM. El stie cum e pe la noi. :grin: :x :banana Da` nu intreb pe nimeni ! :grin: Mai bine vin si ma conving singur.... sau mai bine zis vin sa imi aduc aminte cu e la Maramu` :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Imi surade si mie idee foarte mult , astept cu nerabdare detalii , preturi alea alea :h5 Daca o sa am cu cine bea o palincutza , sa nu fiu doar eu acolo :p Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Incerc sa conving ceva prieteni si neamuri... sa mergem in Maramu` undeva dupa revelion ! Eu am zis un 5-6 ianuarie , pret de o saptamana ! Ce sa poate vedea in perioada aceea ? Ma refer ca si traditii si obiceiuri ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. mai mai mai , vezi ca acolo nu prea este palinca, e horinca!! :P "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Incerc sa conving ceva prieteni si neamuri... sa mergem in Maramu` undeva dupa revelion ! Eu am zis un 5-6 ianuarie , pret de o saptamana ! Ce sa poate vedea in perioada aceea ? Ma refer ca si traditii si obiceiuri ! Nu prea ai ce sa mai vezi. Sarbatorile de iarna (Craciunul , Revelionul) sunt , daca este si zapada, un vis. Daca nu reusesti sa ajungi la cele de iarna, incearca de Pasti. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Max, eu as vrea sa vin in MM de revelion impreuna cu sotia si copii, ceva de genul 28 dec-2 ian sau pe acolo,ma poti ajuta cumva? Asta daca nu se organizeaza ceva si ma lipesc si eu , daca se poate. Multam. Am uitat sa precizez ca nu sint deloc pretentios, prefer ceva cit mai traditional, mai ales ca vreau sa fac si fotografii, ca iarna nu prea am fost in MM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Max, eu as vrea sa vin in MM de revelion impreuna cu sotia si copii, ceva de genul 28 dec-2 ian sau pe acolo,ma poti ajuta cumva? Asta daca nu se organizeaza ceva si ma lipesc si eu , daca se poate. Multam. Am uitat sa precizez ca nu sint deloc pretentios, prefer ceva cit mai traditional, mai ales ca vreau sa fac si fotografii, ca iarna nu prea am fost in MM. Sigur. Sa imi spui exact cati copii si cat sunt de mari ca sa iti pot da toate detaliile legate de costuri pt cazare, mese etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Buna idee. Io chiar ma gandeam la niste intalniri de Craciun sau/si Revelion, c-am prins gustul dupa Agnita si MMOF-ul de anul asta. In ultimii ani am tot incercat sa strang un grup cu care sa fac Revelionul pe la taberele scolare de acolo, gen Mara, dar 'n-am avut cu cine'; ba ca e distanta lunga, ba ca ramanem inzapeziti pe drum..imposibili d'astia. Asa ca ar fi o ocazie buna sa-mi realizez planul, bucuria fiind si mai mare tinand cont de persoanele care ar participa si cine organizeaza. Sunt cu ochii pe evolutia acestui plan. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Sigur. Sa imi spui exact cati copii si cat sunt de mari ca sa iti pot da toate detaliile legate de costuri pt cazare, mese etc... Multumesc Max, vin cu doi copii,1,5 si 4,5 ani . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Cazarea v-a fi in pensiune detinuta de tine sau colaboratori? Cazarea e la Pensiunea Rustic din Baia Sprie ( http://www.rusticpensiune.ro ) . E pensiunea unui bun prieten de-al meu offroadist dar nu o recomand numai pentru asta. Conditiile sunt foarte buna si mancare este excelenta. Alta varianta este la Complexul Suior, colaboratori traditionali ai Club4x4. http://www.suior.ro http://www.suior.ro/suior-cota-1000/ Aceste locatii le cunosc bine si pot obtine facilitati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Sigur. Sa imi spui exact cati copii si cat sunt de mari ca sa iti pot da toate detaliile legate de costuri pt cazare, mese etc... Multumesc Max, vin cu doi copii,1,5 si 4,5 ani . Am notat. Iti voi da mesaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Va ajuta si doamna UDREA... :grin: citat din CAPITAL "Ministerul Turismului a decis s? organizeze, luna viitoare, o nou? licita?ie pentru promovarea turismului de Cr?ciun în Maramure?, printr-o nou? campanie din cadrul programului „Turist în România”, pentru care a alocat un buget de 1,72 de milioane de lei (400.000 de euro). Prin aceast? licita?ie, institu?ia vrea s? achizi?ioneze servicii de publicitate media de pentru campania care se va derula timp de ..." ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. La Complexul Suior Cota 1000 nu mai sunt locuri de doua luni. La Suior in cabanele de la baza mai sunt locuri. Aveti oferta lor atasata la acest mesaj. O oferta interesanta este la Pensiunea Rustic Baia Sprie Un sejur de Revelion 5 zile-4 nopti, 3 mese pe zi, masa de Revelion plus inca o masa de a doua zi- tot acest pachet este la 800 de lei de persoana. Programul include si ture de offroad cu masa de pranz luata chiar pe munte, la gratar, ceaun etc... Nu am discutat inca dar banuiesc ca pentru copii exista oferta speciala. Cei interesati sa se grabeasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Preturile acelea de 2200 ron de persoana mi se par cam mari pt tara asta.Pt o familie cu un copil ar veni undeva la 5000 de ron.Pai la banii astia 2 familii grupate la 10.000 de lei inchiriaza o cabana in Alpi si nu se prea poate compara mai ales pt cine schiaza.Romania e jale in ceea ce priveste partiile de ski.Ma rog nu e contra reclama chiar deloc nu zice nimeni ca nu e frumos in MM dar la banii aia...Nu m-am putut abtine cand am vazut preturile :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. Preturile acelea de 2200 ron de persoana mi se par cam mari pt tara asta.Pt o familie cu un copil ar veni undeva la 5000 de ron.Pai la banii astia 2 familii grupate la 10.000 de lei inchiriaza o cabana in Alpi si nu se prea poate compara mai ales pt cine schiaza.Romania e jale in ceea ce priveste partiile de ski.Ma rog nu e contra reclama chiar deloc nu zice nimeni ca nu e frumos in MM dar la banii aia...Nu m-am putut abtine cand am vazut preturile :P Stiu. Ai dreptate. Am pus preturile respective ca si termen de comparatie. Eu recomand pensiunea Rustic sau altele asemanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. O oferta interesanta este la Pensiunea Rustic Baia Sprie Un sejur de Revelion 5 zile-4 nopti, 3 mese pe zi, masa de Revelion plus inca o masa de a doua zi- tot acest pachet este la 800 de lei de persoana. Programul include si ture de offroad cu masa de pranz luata chiar pe munte, la gratar, ceaun etc... Nu am discutat inca dar banuiesc ca pentru copii exista oferta speciala. Cei interesati sa se grabeasca. Max, poti discuta cu ei sau sa iau legatura direct? Asa merge acolo de revelion, cu familia. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Sarbatori de iarna in Maramures. O oferta interesanta este la Pensiunea Rustic Baia Sprie Un sejur de Revelion 5 zile-4 nopti, 3 mese pe zi, masa de Revelion plus inca o masa de a doua zi- tot acest pachet este la 800 de lei de persoana. Programul include si ture de offroad cu masa de pranz luata chiar pe munte, la gratar, ceaun etc... Nu am discutat inca dar banuiesc ca pentru copii exista oferta speciala. Cei interesati sa se grabeasca. Max, poti discuta cu ei sau sa iau legatura direct? Asa merge acolo de revelion, cu familia. Multumesc Bineinteles ca poti sa il suni pe Florin direct (proprietarul pensiunii). 0744923775 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate