ancuta_laurentiu Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 salutare tuturor. numele meu este Laurentiu. de loc din Dragasani (VL), scolit pe la Buzau, Bucuresti, Craiova, actualmente locuiesc in Calafat,Jud Dolj. Am 30 ani, casatorit, am o fetita de 1.8 ani. sunt pasionat de auto, dar situatia financiara nu ma ajuta sa am in garaj tot ce imi doresc. am inceput pe la 18 ani cu un Trabant, apoi am cumparat o Dacie mai batrana ca mine in care am bagat bani de jumatate noua si de care am scapat in 2004 prin dezmembrare. In 2004 am luat un Cielo sh care era atat pentru asfalt cat si teren accidentat. In 2008 a luat calea targului de unde a si venit (samsari) In toamna anului trecut am achizitionat un BMW 320 D fab 2004, care e OK dar "nu prea" vrea pe teren accidentat. si sa nu uit, intre timp (2005) am mai cumparat si o Raba autohtona. am ajuns pe acest forum din dorinta de a cumpara un Suzuky Vitara. sper ca voi reusi cu ajutorul vostru. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Re: va saluta un cumparator de Suzuky Vitara Bine ai venit! Vezi ca sunt cateva Vitare pe forum... oricum, sunt sigur ca vei gasi ceva. Am un prieten care are o Vitara si e foarte multumit. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Re: va saluta un cumparator de Suzuky Vitara Bine ai venit ... fi sigur ca o sa gasesti ceeea ce vrei , important e sa nu te grabesti in decizii :h5 ... :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Re: va saluta un cumparator de Suzuky Vitara bine ai venit frumoasa prezentare o sa ai mai mult decat iti doreai, pt ca daca totai venit pe aici nu te vei multumi cu vitara, ci o vei inalta si dota cu caucioace de noroi ...ceea ce e mult mai mult decat o simpla vitara faina alegere si exact specimenul o sa il gasesti repede forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ancuta_laurentiu Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Re: va saluta un cumparator de Suzuky Vitara care este cel mai fiabil vitara,dpv al costurilor de intretinere ? pentru mers pe sosele nu offroad. as vrea motor de 1.6, 2/3 usi, euro 2 cu prelata sau cu tabla, ma mai gandesc ce parare aveti de viewtopic.php?f=28&t=11858 e de incredere? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts