Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

va saluta un cumparator de Suzuky Vitara

ancuta_laurentiu
 Share

Recommended Posts

salutare tuturor. numele meu este Laurentiu. de loc din Dragasani (VL), scolit pe la Buzau, Bucuresti, Craiova, actualmente locuiesc in Calafat,Jud Dolj.

Am 30 ani, casatorit, am o fetita de 1.8 ani.

sunt pasionat de auto, dar situatia financiara nu ma ajuta sa am in garaj tot ce imi doresc.

am inceput pe la 18 ani cu un Trabant, apoi am cumparat o Dacie mai batrana ca mine in care am bagat bani de jumatate noua si de care am scapat in 2004 prin dezmembrare.

In 2004 am luat un Cielo sh care era atat pentru asfalt cat si teren accidentat. In 2008 a luat calea targului de unde a si venit (samsari)

In toamna anului trecut am achizitionat un BMW 320 D fab 2004, care e OK dar "nu prea" vrea pe teren accidentat.

si sa nu uit, intre timp (2005) am mai cumparat si o Raba autohtona.

am ajuns pe acest forum din dorinta de a cumpara un Suzuky Vitara.

sper ca voi reusi cu ajutorul vostru.

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Re: va saluta un cumparator de Suzuky Vitara

Bine ai venit!

Vezi ca sunt cateva Vitare pe forum... oricum, sunt sigur ca vei gasi ceva. Am un prieten care are o Vitara si e foarte multumit.

Bafta!

bine ai venit

frumoasa prezentare

o sa ai mai mult decat iti doreai, pt ca daca totai venit pe aici nu te vei multumi cu vitara, ci o vei inalta si dota cu caucioace de noroi ...ceea ce e mult mai mult decat o simpla vitara

faina alegere si exact specimenul o sa il gasesti repede

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

care este cel mai fiabil vitara,dpv al costurilor de intretinere ? pentru mers pe sosele nu offroad.

as vrea motor de 1.6, 2/3 usi, euro 2

cu prelata sau cu tabla, ma mai gandesc

ce parare aveti de viewtopic.php?f=28&t=11858

e de incredere?

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use