Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER

Vizitator ella

Postări Recomandate

Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER

...;am tot auzit pe uni ,alti ca inscriu mas in Bulgaria.Care este faza?nu pricep

Dana, citeste postul respectiv

viewtopic.php?f=19&t=7294&hilit=fuck

si ai sä intelegi ce este cu inscrierea in Bulgaria.

A trecut Duminica, ai dat banul sau ai ascultat putin de ceea ce ti sa scris aici, cä de scris sa scris mult.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator ella

Am luat-o,eu zic ca am facut afacere!Doctore,ai dreptate,picatura rupta din jumatatea ta.Asa s[pune sotul preferat.Am suit-o pe rampa la service si au spus ca totul e OK,mai putin o bucse pe spate si ceva maruntisuri.Cei de la servis au spus ca dupa ce o cosmetizeaza cu ce mai scartaie,schimbat ulei si filtre,o sa fie super pt inca multi km.acum are 92000 pe bune.Taxa marrrrrrrrrrrrrre da m-am targuit la pret pe rupte si am ajuns tot la cat aveam eu disponibil.Asa ca :traiasca 4X4 si la munte.A la service ma costa vreo 2000 toata tarasenia .in fata are cazuta sigla LR sau a desprins-o cineva(de ciuda)chiar nu stiu daca o avea ,daca are cineva in plus,le vrea fata(contracost)bineinteles.

Link spre comentariu

Vizitator ella

Am sa incerc .Poze am facut dar sa vad cum le si postez,l-am facut cu telef. si sa vad cum ma descurc cu postatul.Daca nu reusesc acum in 2 ,3 zile tot le pun ca nu ma las.Nu am mai aparut ca tot imi cade netul si am si fost tot pe drumuri :service,rar, stiti si voi cum e.Va salut pe toti

Link spre comentariu

Am sa incerc .Poze am facut dar sa vad cum le si postez,l-am facut cu telef. si sa vad cum ma descurc cu postatul.Daca nu reusesc acum in 2 ,3 zile tot le pun ca nu ma las.Nu am mai aparut ca tot imi cade netul si am si fost tot pe drumuri :service,rar, stiti si voi cum e.Va salut pe toti

Intai trebuiesc micsorate la 800x600 si apoi intra.

Bafta mare cu autoritatili! :h5

Link spre comentariu

Bravo, ma bucur pt tine :1 . Sa te duca pe unde vrei tu..

M-ai intrebat mai demult cam cat a costat schimbarea volanului... amicul asta al meu a dat in jur de 1000 euro, dar important este ca nu e dificila schimbarea. Aici pe forum stiu ca admin. Max se pricepe la asa ceva.

Zi-ne si noua ce scartaie la ea, e in 2 usi de scartaie?? Daca da, cauta un spray cu silicon pt chedere ( eu am gasit doar la Lukoil, e cu rosu), decapoteaz-o si da-i pe acolo. La fel si la trape..

Ce-i faci la service de te costa 2000, ca m-ai facut curios? Ce bucsa de pe spate face figuri, alea care tin grupul? Si la mine la fel, doar una din 3 e dusa si am dat comanda, vine luni, se gaseste doar pe original si costa 180 ron. Ca simptome se auzea un pocnit cateodata cand schimba treptele..

In rest numai de bine, inca o data felicitari pt achizitie. Asteptam poze, dar pana atunci zi-ne cum e, ce culoare, cate usi, te-ai acomodat, cum e cu depasirile, mai esti la fel de "indragostita" :ha: ?

Link spre comentariu

Vizitator ella

nu stiu ce are pc cred ca sa ..........netu si se tot decupleaza :uameni lucreaza pe reteaua de tv si ma incurca pe mine.Scriu mesajul si pana sa-l trimit se decupleaza netu.In fine poate am noroc acum

Link spre comentariu

Vizitator ella

Deci:Doctore sunt lulea,nu mi-a trecut.Nu scartaie ,era o figura de stil.Cand am du-so la verificat am cerut celor de la service sa-mi faca un calcul estimativ la ceea ce ar mai trebui sa-i fac:schimb ulei,filtre,bla,bla si daca au vazut ca nu ma pricep ce-au zis?mai fac un ban.Bucsa ca si la tine face,deci sigur am sa o schimb.Acum ,deocamdata sta pe tusa pana termin cu birocratia :ban dupa am sa ma ocup de ea si drum intins.Eu ca sotu preferat abia acum face scoala ca are 4X4,pe pitica nu a vrut ,cica e mica.Nu am dat detalii:4 usi,culoare gold(nisip sahara metalizat)De volan,am gasit si eu un mec. in Cluj si tot asa a zis ca nu e greu si ca ma costa cum ai scris 1000 eu.Mai vedem daca nu ne obisnuim,atunci mutam dar la anu ca acum sunt pe blat.Pun si poze sau mai sigur un filmulet ca ma pricep mai bine dar trebuie sa aveti rabdare,acum e noapte si nu se vede bine.Incerc sa fac maine un filmulet,nu promit dar o s-o vedeti cat de curand.Promit.Sa ne "auzim "cu bine

Link spre comentariu

Vizitator ella

Inca ceva pana nu cade iar netul.Imi spunea azi un vecin care a vazut nr de anglia ca pe langa taxa de prima inmatriculare mai trebuie sa platesc si 10%din val masinii pt. ca e adusa din ang.De ce ?stie cineva?10%din care val ,cu cat am cumparat sau din ce?Daca stiti ceva ,va rog postati.Numai bine si multumesc de urari tuturor si sa va bucurati si voi de ale voastreGata ma opresc din scris(sant femeie,nu?trebuie sa "vorbesc"mult.

Link spre comentariu

Inca ceva pana nu cade iar netul.Imi spunea azi un vecin care a vazut nr de anglia ca pe langa taxa de prima inmatriculare mai trebuie sa platesc si 10%din val masinii pt. ca e adusa din ang.De ce ?stie cineva?10%din care val ,cu cat am cumparat sau din ce?Daca stiti ceva ,va rog postati.Numai bine si multumesc de urari tuturor si sa va bucurati si voi de ale voastreGata ma opresc din scris(sant femeie,nu?trebuie sa "vorbesc"mult.

negativ, Anglia face parte din europa, desi fac ei pe destepti in niste acte.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

mai sunt uni care confunda EU (Uniunea Europeana) cu Europa....inclusiv la case mai mari gen autovit...care iti zice la masina din UK ca platesti vama ca si cum nu ar fi din Europa

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Buna

Daca tie iti ma pca netu..la Vecinu ala ii pica neuroni ...cam des..!!!

am si eu freelander de 1.8 din anglia, l-am inmatriculat in aprilie, nu am schimbat farurile pt ca un prieten ma trims la un preten inginer si am trecut, dar inainte un alt prieten care sta in UK , ma ajutat sa reglez putin farurile sa nu bata stanga si in sus cum e la englezi. se pote cu o surubelnitza in x ,sunt acolo la far niste suruburi care regleaza pe orizontal si vertical cupa ,ca sa zic asa unde sta becul. altfel erau cam 150 de euro second, asta fara montat, de vroiam sa le schimb.

Fara faruri pentru europa sau un prieten la rar, nu are rost sa te programezi ca te resping pt faruri.

tovarasu de la cine ai cumparat-o, ti-a dat ceva history book sau ceva facturi de service,un MOT, ca sa vezi ce si cum . cu seria de sasiu si nr de anglia, poti verifica pe http://www.motinfo.gov.uk/html/home.html , history masini. datele sunt de prin 2005 introduse. dar vezi cand o fost prima inregistrare si ultimu mot, cati propietari a avut, desi si pe certificat scrie ultimu propietar.

important e sa afli cand a fost schimbata pompa de apa si garnitura de chiuloasa. ca bucsile la bratele din spate se pot si rebucsa.

cat despre suma aia de 2000 de ron..pt uleiuri si frane sau ce mai era..e cam mult cred.

De ex. : 1 bujie titan costa 49 ron, placutele de frana incep de la 160 ron setu,marca delphi. curea transmisie continetal 100 ron, aia de la alternator 60 ron si aia de la pompa servo 40. rotita de la intinzator e 220 ron, si e impo sa o schmbsi aia de e nevoie. preturile astea mi-au fost aplicate de un preten care are service , si nu si-a pus adaous la pese, asa incat doar o mica dif e de pret fata de pretu din anglia, http://www.paddockspares.com/mcp/FREELANDER_1.html

http://www.land-rover-parts-shop.com/ , 2 situri sa iti faci idee de preturi de acolo.

http://green-oval.com/joomla/index.php? ... &Itemid=29 asta e un site de unde poti sa iti iei manualul tehnic pt freelander. cu ceva engleza, te descurci cu el :)

mai pot aparea ceva fisuri la tevile de la esapament, capatu de toba se va duce..cam 300 ron unu nou.

E o masina buna desi unii nu-s de aceasi parere si de aia au botezato Gaylander..[.da asta din cauza ca nu erau constienti de orientarea lor sexuala probabil, ...sau nu sau urcat intrun suzuki din ala mic :)].e o masina care a iesit n productie pe vremea cand BMW detinea Land Rover. de nar fi avut problema cu motoru 1.8 k , cu garnitura de chiuloasa , avea o imagina mult mai buna.

a fost cam scump pretu de 3500 sau cat ai dat, ca in UK un 1.8 din 1998 cost 1000 de euro![ si unele si mai ieftine da alea numai de pese sunt bune] feribotu mai e 70 de lire, cam 300 euro benzina si alte cele. parerea mea :)

Iti doresc sa te bucuri de ea, fara prea multe probleme.

amu m-am bagat s eu in zeama...fiind "mandru" posesor de Land Rover Freelander

In final ca un raspuns la topicu tau VREU UN LAND ROVER..era o reclama la Toyota : TOYOTA...YOU ASK FOR IT..YOU GOT IT!

Acuma s tu poti zice de Land rover...YOU ask for IT..YOU got it :)

o zi buna si sa auzm numa de bine!

:cl
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ella

OK.Multumesc pt sfaturi si sustinere.Va anunt ca am reusit sa inchei tot ce inseana hartogaraie vis a vis de achizitie. :banana :banana :banana Si acum detaliile:platrit pe mandrete 2000euro(mai precis 8000 roni,cred ca ii ardea buza dupa bani lui nea),chitante,bla,bla,stiti voi,rar,numere,tot tacamul inca vro 2500de roni si......taxa de mediu n-o sa va vina sa credeti..... :grin: 3700 roni :ha: :ha: :ha: :ypu :ypu :ypu (asta dupa ce am luat de la rar un certificat de depreciere)initial ar fi trebuit sa platesc vreo 9300.Ce ziceti?mi-a iesit la fix :bannana :bannana .Asa ca sunt ffffoarte fericita :h5 si mandra de achizitia mea.Abia astept sa o incerc maine, pe drumuri de munte cu sotu preferat in dreapta(ups in stanga)acum se munceste cu legislatia si sper in tr-o luna sa-i imprumut mandretea.Apropo o sigla cu LR cea verde din fata ,capat si eu?nu-mi place ca nu are sigla parca lipseste .Gata,am vorbit destul(doar sunt femeie,nu?)va las si sa ne-auzim cu bine

Link spre comentariu

Vizitator ella

Am sa pun si foto cu mandretea ,dar sa ma dumiresc intai cum sa fac.De fapt imi trebuie un USB sa descarc foto in pc si apoi postez.Promit :wink:

Link spre comentariu

Salut,

Cea mai grozava prezentare de noua achizitie si cea mai tonica prezenta pe forum in 2009.

Sa va plimbati sanatosi ! :1

Si inca nu a pus poze....

Cat ne mai ti in suspans Ella ?

:app :roll:

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

Felicitari pt certif de depreciere !!! :bravo

pt sigla de land rover iti dau nr de tel ce l-am primit si eu de la colegul de pe forum silenceDJ, de la cluj. iti scriu pe pm nr de tel.

:cl
Link spre comentariu

Vizitator ella

Salut,

Cea mai grozava prezentare de noua achizitie si cea mai tonica prezenta pe forum in 2009.

Sa va plimbati sanatosi ! :1

multumesc de urari

Link spre comentariu

Vizitator ella

Felicitari pt certif de depreciere !!! :bravo

pt sigla de land rover iti dau nr de tel ce l-am primit si eu de la colegul de pe forum silenceDJ, de la cluj. iti scriu pe pm nr de tel.

Multumesc pt nr. voi suna luni.Sigla de pe masca(partea frontala)si capacelele de pe geanta rotii(doua),astea chiar le-au luat derbedeii :P :uameni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare