manu-2lgp Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Care masina ??? Intrebam de masina despre care se vorbea in topic, Freelander cu motor de 1.8 benzina. Mersi de raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Frumos topic,l-am citit pe intregul,felicitari. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G Saftoiu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Apa acolo intra pe langa chederul de la usa portbagajului. Se scurge pe langa geam,cheder,pe ornamentul de plastic si trece in portbagaj pe sub mocheta...Locul cricului fiind mai jos, toata apa se strange acolo...Remediere:reasezarea usii;inlocuirea chederului.(la cineva am vazut 2 gauri date in locasul respectiv si am facut si eu acelasi lucru):y Freelander TD4 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate