Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 :p :p :p :p :p VA ROG SA MA AJUTATI CU SUGESTII SAU PARERI.VREAU SA CUMPAR UN LR.AM GASIT UN LR FREELANDER,CRED 1 DIN 1998,ADUS DE CURAND IN TARA.ESTE NEINSCRIS LA NOI,AVETI IDEE CAT ESTE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE?ARE VOLAN PE DREAPTA,ASTA SA FIE BAIUL DAR NU MA PRICEP DELOC.IMI PLACE LA NEBUNIE,CAROSERIA E SUPER,AM PLIMBAT-O PUTIN PRIN ORAS DAR TOT CE STIU DESPRE MASINI E SA LE CONDUC SI CAM ATAT,HABAR NU AM LA CE SA FIU ATENTA CAND O CUMPAR.VA ROG SA MA AJUTATI CU SFATURI.AM SA FAC CATEVA SPECIFICATII LA LR CARE E IN DISCUTIE:AN 1998,INMATRICULATA IN ANGLIA,CINE A ADUS-O IN TARA E AL DOILEA PROPRIETAR(ASA SPUNE),1800cmc,BENZINA,CEVA DOTARI,MIE MI SE PARE GROZAVA,3500 EURO(MAI MULT NU IMI PERMIT)PLATESTE JUMATATE DIN TAXA DE INMATRICULARE.CE ZICETI,SA MA BAG,MERITA?DACA DA LA CE AR TREBUI SA MA UIT SAU CE INTREBARI SA-I PUN?AVETI IDEE LA CAT SE RIDICA TOATA CHELTUIALA MEA IN EURO ,STIU SI EU CE AR TREBUI PLATIT,RAR,TAXE,ALEA,ALEA,CAM LA CAT S-AR RIDICA TOATE COSTURILE INAFARA DE CEEA CE DAU PE MASINA?VA ROG DACA AVETI IDEE ,AJUTATI-MA ,SA STIU IN CE MA BAG MACAR ESTIMATIV +- CEVA SA NU MA TREZESC CA BAT PALMA CU X SI DUPA ACEEA SA INCEP SA DAU IN STANGA SI IN DREAPTA DE MA SATUR,CA NU AM DE UNDE(SUNT BUGETARA)SI SALARIUL MEU E DESTUL DE :twisted: MIC A! E EURO2.VA ROG ,PARERI ,DACA SE POATE PANA DUMINICA 4.10,LUNI TREBUIE SA II DAU RASPUNSUL,DA AU BA?MULTAM DE AJUTOR DACA VA VENI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER cred ca o sa iasa cu scantei vad ca esti on line asa ca macar completeaza-ti locatia la profilul personal oricum, ai scris cu caractere mari asa ca sa zici sarumana daca o sa scapi cu avertisment...cred ca o a iei un ban de o saptamana sa te inveti minte forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER scuze :sr :sr :sr trec acum la scris Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER mersi,acum ma si uit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER unde-a disparut postarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER Of, te gräbesti ca fata la märitis, parcä ai fi fatä.Päi asa se incepe, intäi te indrägostesti de un model uleios dedesupt si pe "invers"cu volanul si apoi vrei sä ne convingi cä te vei läsa convinsä de un alt model? Fiecare de aici va incepe cu urmätoarele intrebäri lämuritoare cum ar fi : Ce vrei de la o masinä 4x4?????CE???Variante ai multe, alegeti si däne un räspuns. 1.Sä o ti in fata casei si sä stai cu nasu turtit de geam si fular de gät, holbändute la ea. 2.Sä te ducä DOAR la colt, unde este terasa VIP-urilor sä fi väzutä.Tigäri subtiri LatteMachiato fite schikimiki etc. 3.Sä mergi des fie la lucru fie la cumpäräturi, dar in oras, drumuri scurte. 4.Sä o iei prin sant si cämp dacä soseaua este in lucru, folosind drum de tractor neasfaltat, poteci macadam. 5.Sä "zgäri" natura ca un Pionier, sä vrei a fi prima cutreieränd locuri pe unde incä nu a cälcat roatä de uom,aer curat,adrenalinä. 6.Sä ii "faci"mici pe cei mari de pe aici, cum ar fi acela cu masinä tip dublu bullbar, unu´n bot si unu la pedale. Toate punctele cu exceptia primului, sänt sträns legate de : "Bani bani´s viata mea, färä bani is nimenea".Inchei citatul din, cred Shakespeare Pt primul punct nu iti trebuie finante, merge si o ruginiturä, care dacä ai sablao ( curätare cu jet de nisip pt. revopsire ) ai rämäne cu sticlele de la faruri.Dar torni ciment in ea pänä sus, cä de nu o iau ästia de la rabla. Räspunsuri räspunsuri räspunsuri cä deja stäm la start ca cei de la formula 1.deabea asteptäm sä däm fräu instinctelor masculine din neandertal sä iti umplem capul si sä iti schimbäm viata. :uameni Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER :.......................,HABAR NU AM LA CE SA FIU ATENTA CAND O CUMPAR..............(SUNT BUGETARA)................... N-am putea fi putin mai ingaduitori? Oricum sunt putini membri ai sexului frumos..... Are de luat o hotarare intr-un timp f scurt si ba ii dam ban, ba facem misto..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER Astral,multumesc si sa sti ca apreciez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER speram sa gasesc pareri pertinente si ajutor,asa ca de la sofer la sofer ma rog soferita,dar asta e,oricum multumec celor ce vor incerca sa ma ajute(cu sfaturi bineinteles) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER Uite aici concret cum se poate aprecia ochiometric o masina la prima vedere, descris de Yonutz: viewtopic.php?f=11&t=10475 Cauta pe cineva de Petrosani sau din apropiere, ti-l recomand cu caldura pe f_zoltan si sfatuieste-te cu el ca sunteti consateni :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER unde-a disparut postarea? Era o cautare pe mobile.ro unde mai poti face si tu sapaturi! Eu am sters-o pentru ca m-am uitat mai atent si toate LR Freelander de la noi din tara, pana in 3500 euro erau toate....cu numar de Anglia! PS-Timp de vreo 10 min se mai poate edita/sterge mesajul postat din butoanele mici care sunt inca active. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER NU te grabii cu raspunsul, pana nu esti 100 % convinsa ca este ok. Faptul ca te preseaza nu e un semn bun de regula.... Sunt pe net o serie de calculatoare de taxe auto. Atentie ptr. a inmatricula auto din Anglia trebuie schimbate farurile parca. Iti plateste 1/2 din taxa de inmatriculare sau 1/2 din taxa de mediu ? :shrk LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP!VREAU UN LAND ROVER speram sa gasesc pareri pertinente si ajutor,asa ca de la sofer la sofer ma rog soferita,dar asta e,oricum multumec celor ce vor incerca sa ma ajute(cu sfaturi bineinteles) Salut, Cred ca tocmai te bagi intr-o problema cu final asteptat... In primul rind, volanul pe dreapta nu e pentru oricine, si chiar daca tu erai(sau esti) o mare soferita cu Loganul sau ce oi fi avut tu pina acum,faptul ca locuiesti intr-o zona cu drumuri de deal, cu o banda pe sens, i-ti sporesc sansele sa nu faci fata conducerii pe dreapta(daca o iei spre Tg.Jiu de exemplu,si-i dai talpa, ca ai masina noua,nu-i asa?). Daca erai dintr-o zona de campie, cu drumuri cu 2 benzi pe sens era mai usor si aveai timp sa inveti in timp care-i treaba. Revenind la masina,cred ca la banii astia ai putea sa gasesti ceva cu volan pe stinga,si daca tot ai bani de dat, incearca pe mobile.de sa-ti faci o idee. Din cite stiu eu, motorul de 1,8 benzina nu e cea mai buna alegere(supraincalzire,garnitura de chiulasa arsa,etc).O masina de 11 ani, din Anglia s-ar putea sa aiba ceva probleme de rugina, care te pot costa ceva bani cind ies la vedere. Daca esti bugetara(desi unii bugetari au salarii mai mari decit multi dintre cei din mediul privat), trebuie sa ai mereu o rezerva de bani de 5-600 de euro,ca nu se stie niciodata ce pica la masina asta;posesorii stiu mai bine si poate te ajuta cu defecte frecvente si costul lor. In prima instanta, trebuie sa schimbi si farurile ca sa o inscrii in Ro, si cu taxa cu tot, cred ca sari de 5000 de euro pana sa pleci la drum.Pentru informarea ta,o masina ca asta costa in Anglia in jur la 1000 de lire sau mai putin;se merita tot deranjul asta,daca o iei cu banii astia de acolo, dar tu iei o masina din Anglia la pret de Europa. Sfatul meu, incearca piata din Ro la banii astia(pentru o masina gata inscrisa,cu volan pe stinga),sau daca are cine te ajuta,incearca Germania. :h5 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Acum 2 saptamini am inmatriculat in BG un LR adus din italia.Clienta era tot o doamna care mi-a spus ca a luat masina de acolo cu 3000 euro.Masina era 1999 cu ac si full electric,diesel si era in stare foarte buna.Deci...nu te grabi.Banii se fac greu si se cheltuiesc repede :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Trebuie sa iei in calcul si faptul ca poate la un moment dat va trebui sa o vinzi. Nu-ti va fi usor deloc. Oferta de masini este foarte mare. Mai mult ca sigur nu ai cautat si asta a fost langa tine. Nu te grabi si mai cauta si cauta cu volanul pe stanga fiind o masina de zi cu zi. Zoli poate te convinge sa optezi ptr. alt model sau alta marca, ceea ce nu ar fi rau. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER O masina pt padure cu volan pe dreapta mai zic, dar sa o folosesti zi de zi ca masina personala.. nu te sfatuiesc. Nici motorul de 1.8 nu ti-l recomand.. Nu te uita la caroserie ca arata bine pt ca cu un polish o faci ca noua.. In rest de pret nu stiu ce sa-ti zic ca nu ne-ai dat prea multe detalii, dar cam asta e pretul ei adusa in ograda.. Freelanderu e o masina buna pt ce a fost ea gandita sa faca. Merge pe strada de rupe, control tractiune etc.. si e 4x4 permanent... este un SUV. Pt o doamna asa ca tine e ok, mai ales iarna. Daca vrei namoale grele, ia-ti altceva.. Deci recomand Freelanderu, dar nu masina asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER de ce nu 1.8,nu o vreau toata ziua,imi place mersul pe jos.O vreau pentru urcat la munte(iarna la ski)vara la iarba verde si iesiri la sfarsit de saptamana.pt oras am un ford focus micut cu care ma strecor peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER cand nu merg pe jos :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Pitonul,asta imi place si nu cred ca o voi vinde,eventual am s-o dau la remat peste vreo 2-3 ani cand voi putea sa pun diferenta pt ceva nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Pt. Doctoru-vrea 2300 Eu si eu o inscriu sau 3000 si prima inmatriculare jumate-jumate.Ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Nu am experienta in materie de 4x4, dar sunt pe forum de 1 an de zile si asta zilnic. Ce pot sa`ti spun in momentul asta e ca toti cei care iti vor da sfaturi aici pe forum nu iti vor raul , ba dimpotriva , vor ca tu sa te bucuri de masina si sa impartasesti mai departe altora care doresc sa`si achizitioneze o astfel de masina , ideile tale si experienta pe care ai s`o acumulezi in timp. Daca ti se spune ca pentru cineva (nu spun neaparat femeie :as :top ) care nu a mai condus 4x4 , faptul ca o masina de zi cu zi are volan pe dreapta si ii va fi foarte greu sa se adapteze la ea , inseamna ca ca sunt sfaturi date din experienta proprie. Eu stau si ma gandesc atat : Tie ti s`a pus pata pe aceasta masinuta si pur si simplu explicatiile noastre in momentul acesta nu au foarte mare valoare pentru tine, si iti dau dreptate(esti indragostita de masinuta :grin: ). Nu pot decat sa`ti urez succes la achizitie , sa te bucuri de ea mii de km fara probleme si sa postezi in continuare alaturi de noi impresiile cu aceasta masina. :h5 :tr :care ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Draga Ella, nu te supara pe mine, dar semeni cu nevasta-mea. Ne ceri sfaturi, iar tu se pare ca esti deja hotarata... Daca esti in dubii inseamna ca ai argumente pro si contra. Zi-ne si noua care sunt cele CONTRA ca sa stim si noi, zi-ne si despre defectele pe care le-ai vazut. In mesajul trecut ti-am zis despre cele contra. Acum cateva argumente PRO la care poate nu te-ai gandit - stai in oras mic cu ierni grele si ai nevoie de un 4x4 si protectie - consum mic - an de fabr decent (cu banii astia din '98 nu prea gasesti alt 4x4) - e LAND ROVER. (aici nu vreau sa creez polemici, dar nu e nici fabr. in China sau Coreea) - impozit care e egal cu o masa la restaurant.. etc Ti-am zis sa ne zici si de cele CONTRA pt ca stii cum e cu dragostea la prima vedere... primele 3 zile esti orb.. , nu vezi.. nu-ti pasa... :ha: PS Masina are cumva folii pe geam??? Daca nu, da-ne si noua un link, ceva sa o vada si ochiul nostru. Ah.. si inca ceva.. se schimba usor volanul la ea. Un prieten de-al meu a facut asta la 1.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER nu are folii,dar nici ochiu tau nu o poate vedea,e in fata blocului.incerc maine sa-i fac foto exterioare,nu am inca cheile.imi spui de ce nu recomandai in postarea anterioara 1.8? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ella Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER defecte:nu prea am vazut,am invartit-o de vreo doua ori prin oras sa-i aud motorul.Aluat-o din loc la prima cheie si toarce ca o pisica.Luni am zis ca merg sa o urc pe rampa la un service autorizat .Apropo,cat la costat pe acel prieten modificarea si unde a facut lucrarea si inca ceva;am tot auzit pe uni ,alti ca inscriu mas in Bulgaria.Care este faza?nu pricep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: HEEEELP! VREAU UN LAND ROVER Daca zarurile au fost deja aruncate, sa te bucuri de ea ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate