serban Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Avand in vedere ca azi a plouat putin si maine se pare ca va fi la fel propun o iesire pe undeva pe la noi,n-am nici un traseu in cap dar daca suntem cativa venim cu variante.ce ziceti... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Octombrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Propunere am un loc in masina :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 3, 2009 Partajează Postat Octombrie 3, 2009 Re: Propunere Teoretic...as participa si eu.Am ceva planificat miine si daca nu se leaga...vin si eu. Nu am nici o idee de traseu :sr Propunere pentru o ora de intilnire si locatie? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Unde si cind ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Acum in noapte vad topicul ... eu am ajuns pe la Grindul lupilor azi :grin: Hai cu poze daca ati reusit sa va namoliti pe undeva .. :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate