evgheny Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 mai intarziem 30 min ? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Mama ce as veni si eu. Dar nu pot! Din cauza de ... pisica! (exprimarea este "ad literam") N-ai rezolvat-o Petre cu Tuparu? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Asteptam poze !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 tot eu cu poze :grin: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 si ultimele de la mine ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Eu am doar cateva :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Si un filmulet !!! :grin: [youtube:371h0ved] [/youtube:371h0ved] ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Vine noroiul la Gradinita...... :grin: :ha: :ha: Bravo,bravo...asa de dezmortit oasele..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 :bravo .........a iesit @negrotauru la namol? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Si un filmulet !!! :grin: [youtube:fsd9vn07] [/youtube:fsd9vn07] gresala de marcaj ...in loc sa dau gaz ma uitam in copaci... :P https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 sa va fie de bine :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Frumoasa iesire! Sa va fie de bine ... Fac insa ...urmatoarele observatii: slp - coloana se pastreaza compacta, si se merge la contactul vizual slp - nu se trage o masina mai mare din cacao cu sufa dand in spate, asta daca nu se vrea investitie in planetare, grupuri, cutie! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Completare pt Yonutz: :P pct 2) si daca o tragi innapoi......macar nu o trage de inelul de la troliu,adica de tambur......ii faci un rau omului tractat.....mai bine intinde troliul...iese mai ieftin la o adica :hi :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 :g ... n-am vazut filmuletul pana la cap! Insa, este posibil ca adi sa nu fi avut alt punct de agatat! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Ca si tine nici eu nu o spun cu rautate....cu Adi sunt prieten si ne stim......nu are de unde s-o agate.....Ok.... sa intinda troliul,nu sa-l foloseasca ca ochet :grin: poate face poc si gata......pa si pusi! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 :ha: asta e mana ta Efghenie ...a fost m-ai simplu sa agati de carlig :P :bravo frumos pana acum ...m-ai asteptam poze .... :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 la prima mea iesire off am fost mai mult fotograf Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 @Yonutz&RZV Multumesc pentru sfaturi , sunt intodeauna bine venite , mai ales de la voi ! :1 @GPScu Adevarat , dar si eu cunosteam riscul si am zis ca ``merge`` :P ! @mariusrudaru Asteptam poze !!! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Am mai facut rost de cateva poze :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 altele :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 Una peste alta,chiar daca iesirea s-a rezumat doar la cateva ore, a fost ...... ... poza urmatoare spune tot! :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 "Uite-atata gaura s-a facut in cauciuc!" Asta ziceai, nu? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Propunere Calugareni 04.10.2009 "Uite-atata gaura s-a facut in cauciuc!" Asta ziceai, nu? :grin: :ha: :ha: :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate