gigi_kent86 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Salut si bine v-am regasit , De curand sunt si eu posesor de Samurai (Santana de fapt). An 1993, motor 1,3 injectie, culoare albastru. Am dat cateva ture pe niste coclauri si am ramas placut impresionat de veveritza. Tin sa precizez ca sunt incepator in ale off-road-ului asa ca nu aruncati cu pietre daca spun vre-o prostie. Am urcat pante destul de abrupte acoperite cu iarba, noroi sau pietris si nu ma asteptam la atata usurinta in deplasare (bineinteles cu reductorul cuplat pe low ). Am ramas foarte impresionat, sincer nu ma asteptam. Acum vine partea mai rea sau poate nu am eu suficiente cunostinte. Problemele care le-am sesizat ar fi : 1.Cand plec de pe loc pana la aproximativ 20 de km/h am o vibratie (tremurat) al intregii masini, lucru care fostul proprietar mi-a spus ca este de la profilul M/T al cauciucurilor . 2.La relanti se aprinde becul de la ulei, cand creste turatia se stinge. 3.Am un pic de joc la directie . 4.Problema generala la Suzuki - rugina. Daca nu va cer prea mult va rog sa-mi da-ti un sfat despre cum as putea sa scap de aceste probleme (prima ar fi cea mai arzatoare) si daca stiti cumva vre-un service in zona Brasovului. Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Pai vorbeste cu Zoli-Unimog pe forum,sau Marius Turagmes ,amindoi sunt din Bv si te ajuta,cu siguranta..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Bine ai venit :h5 Poti intra pe thread-ul cu CLUB BRASOV si acolo ii poti gasi pe colegii din Bv. Referitor la problemele tale : 1.Suna mai degraba a cruce cu joc sau tampon rupt... 2.Cred ca este sonda manometrica de presiune ulei( cel mai ieftin) sau problema cu presiunea in sistem. 3.Schimbi ce este necesar... 4.Flexul si repari :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai pune si tu miste poze cu agregatu :less Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Sa-l srapinesti sanatos. :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Bine ai venit si suntem curiosi pozele cu veveritza.... :W in :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Sa il stapanesti sanatos :1 :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Bine ai venit ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Re: Am si eu un Samurai Felicitari, pt reparatii, ia legatura cu Marius. Succes ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Am si eu un Samurai Felicitari pentru achizitie, si bun venit pe forum! :W La problemele tale eu zic asa, desi e mai sanatos sa-i cauti pe baietii din Bv mai sus amintiti, sunt foarte priceputi. 1. Jocuri in crucile cardanice si tampoanele de reductor se pot verifica usor, baga-te sub masina si vezi ce si cum. Dar crucile cu joc ar trebui sa vibreze si la alte viteze/turatii... Daca e sau nu de la gume nu pot sti ca nu am M/T 2. Verifica nivelul la ulei. Daca e ok, atunci pot fi mai multe cauze. Senzor de presiune defect? Sper sa nu fie pompa.... Mergi la cineva care se pricepe mai bine. Si repede. 3. Pune pe cineva in masina, cu capota ridicata si spune-i sa dea din volan stanga-dreapta in timp ce tu te uiti. Directia la samu e simpla, daca nu-i din caseta vezi capetele de bara. Mergi pe traseul directiei pana afli unde e jocul. 4. Flex, sudura, grund, teroson :grin: Bafta! :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Am si eu un Samurai cand ai timp...treci cu animalul pe la mine.....si vadem ce are :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_kent86 Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Am si eu un Samurai Marius, te rog sa-mi lasi si mie numarul tau de telefon daca nu deranjez prea tare. Sincer nu ma asteptam la niste oameni asa primitori. Sunt foarte placut impresionat si va multumesc pentru sfaturi si pareri. Si cum se cuvenea poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Am si eu un Samurai ai PM.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Am si eu un Samurai Frumoasa veveritza.....sa ai parte de ea si sa te duca unde vrei tu, :cl :h5 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_kent86 Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Am si eu un Samurai Pentru si alti posesori care s-au intalnit cu probleme din primul post situatia se prezinta astfel. Problemele 1 si 2 s-au rezolvat. Prima era cauzata de un suport la reductor. Defapt totul s-a intamplat astfel: Unul din suportii de la reductor era rupt si cand masina a fost fortata un pic mai tare au cedat si ceilalti 2 . In concluzie toti supotii au fost schimbati dar cand s-a umblat sub masina am costatat ca si crucea cardanica de la cardanul central era dusa probabil tot din cauza reductorului care a iesit de la locul lui si atarna... Pe aceasta cale ii multumesc din nou lui Marius C :tk care m-a scot din cacao. Din pacate a fost si foarte frig si am cam inghetat amandoi (-12 spre -15 grade C, ca sa fiu mai exact) asa ca va doresc sa nu aveti de umblat la masina iarna . :no1 A doua problema s-a rezolvat cu un schimb de ulei, filtru ulei si filtru aer (daca tot schimbam filtre) . A treia problema este de la caseta care trebuie schimbata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Am si eu un Samurai Fumos utilaj ... daca vrei caseta de directie am una de pe al meu fara joc ... eu i am pus servo ... bafta Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Am si eu un Samurai Daca tot o schimbi pune servo directie.......:h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Am si eu un Samurai Fain agregatu-sa o stapinesti sanatos.Apropo ce caucioace ai pe ea ca-s faine-ce dimensiuni au? BAFTA LA NOROIALA ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigi_kent86 Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) Re: Am si eu un Samurai Cauciocele sunt Kaiman reesapate 195/80 simex. Destul de bune in rest dar pe zapada batatorita sunt praf. Am vorbit si cu TyH_vl pentru caseta . Abia astept sa rezolv si problema asta. +ca am nevoie si de flansa de unde se prinde crucea cardanica, dar am inteles ca nu gasesc doar flansa ci tot cardanul fata care e cam piperat la pret. Fac o poza la piesa si postez la bursa poate totusi gasesc la cineva. Editat Ianuarie 27, 2010 de gigi_kent86 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate