Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema serie sasiu Pajero 2,5 TD din `90

Vladut
 Share

Recommended Posts

va salut va rog sa ma ajutati cu o problema : am un pajero 2,5 TD din 90 si trebuie sa-i fac identificarea intrucat l-am cumparat recent si vreau sa-l trec pe numele meu si are si ITP-ul expirat. problema e ca am fost la un amic care are statie ITP si nu am gasit seria sasiului sau numarul de identificare decat pe o placuta in compartimentul motor la jumatatea parbrizului, pe sasiul propriu-zis nu am gasit nimic nici o serie cu toate ca l-am frecat tot. nu l-am gasit eu, nu are sau a facut asta care a avut masina vreo magarie? va multumesc pt. eventualele sugestii

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Re: Problema serie sasiu Pajero 2,5 TD din `90

Vezi daca a fost vopsit sasiul ca atunci trebuie sa freci cu o perie de sirma in dreptul rotii din spate dreapta si sigur este stantat acolo. Asa m-am chinuit si eu la ITP.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

exact ce ma temeam am curatat si cautat si acolo dar nu am gasit-o ... am belit-o :) .... cu repoansonarea la rar stie careva procedura?

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Pt repoansonare trebuie sa ai minim 5 sau 6 caractere pe sasiu care sa "rimeze" cu cele de pe acte. Aceeasi problema am avut-o si eu acu vreo 4 ani, numai ca la mine era ruginit. Verifica daca a fost intarit sasiul in zona cu seria, adica daca are ceva profile de fier sudate peste. La mine seria se afla sub un cornier :P

Daca sasiul e intr-o oarecare forma mai avansata de putrefactie, trebuie sa freci cu peria de sarma mai atent in zona respectiva, si cu o lampa de lumina.... astfel, caracterele seriei se vor vedea putin in relief.

App, esti sigur ca nu a fost re-poansonat deja? Te-ai uitat peste acte si nu zice nimic?

Atentie mare, ca aia e singura serie a masinii. Ai o data seria de pe sasiu si seria de pe motor. Placuta aceea de aluminiu de la compartimentul motor nici nu conteaza la RAR. Daca seria aia e varza... e cam trist...

OMU'e inainte de toate!

Pt repoansonare trebuie sa ai minim 5 sau 6 caractere pe sasiu care sa "rimeze" cu cele de pe acte. Aceeasi problema am avut-o si eu acu vreo 4 ani, numai ca la mine era ruginit. Verifica daca a fost intarit sasiul in zona cu seria, adica daca are ceva profile de fier sudate peste. La mine seria se afla sub un cornier :P

Daca sasiul e intr-o oarecare forma mai avansata de putrefactie, trebuie sa freci cu peria de sarma mai atent in zona respectiva, si cu o lampa de lumina.... astfel, caracterele seriei se vor vedea putin in relief.

App, esti sigur ca nu a fost re-poansonat deja? Te-ai uitat peste acte si nu zice nimic?

Atentie mare, ca aia e singura serie a masinii. Ai o data seria de pe sasiu si seria de pe motor. Placuta aceea de aluminiu de la compartimentul motor nici nu conteaza la RAR. Daca seria aia e varza... e cam trist...

s-a gasit la RAR era exact pe capatul partii din spate a sasiului pe unde e ultimul suport de la toba...pe sub ceva antifon si rugina :) treaba e ca am facut si curatirea sasiului cu ocazia asta :ha:

s-a si inmatriulat urmeaza prezentare :hi

Mesaj pt. straini:

• 3 weeks later...
Guest bogdan vet

Apropo de serie sasiu, e posibil ca aceasta totusi sa fie stantata undeva in alta parte decit dreapta spate?Am un amic care are un Pajero model Shogun, de 2,8, din 1995, si nu da de serie in zona respectiva?( e adus din Anglia!)Multumesc!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use