Vizitator nanuk Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 http://www.lassa-romania.com/lt_a.html va rog,stie cineva ceva?merci frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 ... am auzit ca gumele alea "ie" nashpa, da' nu in sensul ca "nu trag" sau ca n-au aderenta buna pe profil ... ci ca sunt facute dintr-un material de cacat, se umfla, se sparg, se taie, se dau 'reakului ... poate-or fi doar barfe, da' eu nu m-as risca sa bag banii inainte sa stiu sigur ce si cum ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 da,asa se pare.la 220 RON incl TVA si montaj nici nu ma mir.desi daciotii sunt f multumiti de cele de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 poti cumpara aur cu pret de arama????????????? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 poti cumpara aur cu pret de arama????????????? :D ... la noi la Bucuresti se poate si treaba asta :mrgreen: ... ii zice "aur de trompeta" si-l vand tiganii pe strada la fraieri ... o sa te mire cati oameni simpli pun botu' la genul de vrajeala : "Hai frate, scapa-ma repede de ghiulul asta ... ca-i de furat si trebuie sa-l dau in pierdere, repede de tot ... 5 milioane si e al tau manca-ti-as !" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 seamama f mult cu nt3 de la petlas alea sigur nu sunt proaste, au si in 14 straturi....sau minim 8 oricum, de la 3,5 buluiane e bucata...deci nu e acelasi lucru aaa sa nu uit 26 kg /buc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei Postat Iunie 9, 2007 Partajează Postat Iunie 9, 2007 Sunt de la prietenii nostri turci http://www.lassa.com/ Vand piese patrol http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.php?p=3738#3738 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iunie 11, 2007 Partajează Postat Iunie 11, 2007 care de fapt sunt bridgestone. dar chiar a folosit/ vazut cineva profilu ala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 cica singurele ok de la lassa aor fi OK144, care nu se aduc insa in romania. cele de care intrebi tu sunt bune pentru dubite si alte de felul. plus ca eu cred ca are gabi prin buzunare niste mt-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 24, 2007 Partajează Postat August 24, 2007 nus' ce ziceti voi, eu am avut Lassa pe Range, am mers 40.000 intr-un an, vro 10.000 pe macadam, chinuite si pe noroi, iarba, vaduri, nisip si pot sa va spun ca nici macar la presiune nu am umblat tot acest timp.(au fost umplute cu azot). e drept ca acum am BF AT noi, schimbate ca-mi place sa cred ca sunt bazat pe o mai buna aderenta in teren. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate