Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Compatibilitate alegeri prezidentiale - Trophy Covasna?

Postări Recomandate

In numele Clubului 4x4 Brasov, va rog pe voi, cei care mancati legi pe paine sa ne ajutati intr-o problema.

Cupa Trophy Covasna, pe care o organizam noi, va avea loc conform calendarului competitional pe 2009, in 20-22 noiembrie, adica in week-endul cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Initial ne-am gandit sa mutam concursul cu o saptamana inainte...

Exista vreun text de lege care sa faca referire la organizarea de evenimente in timpul alegerilor sau inaintea lor? Eu am cautat in Legea alegerilor prezidentiale 370/2004 si nu am gasit, am mai cautat si am vazut ca exista niste modificari ale acestei legi, dar tot nu am gasit...e drept nu am acces la un soft de legislatie si ma bazez doar pe google.

Va multumesc in avans :h5

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu nici vorba

stai linistit am cautat eu pe lex texte de genul restrictive pe perioada alegerilor . nu e cazul sa fie interzisa o competitie sau ceva de genul exista doar restrictii la localurile care se afla in imediata apropiere a unei anume sectii de votare adica pana in 5oo de metri localuri in care nu se poate comercializa alcool sau derivate din alcool !!

Link spre comentariu

Vizitator fender

Re: Compatibilitate alegeri prezidentiale - Trophy Covasna?

Pe 21 e etapa in liga 1 de fotbal si pe 22 sunt etape in liga nationala de handbal, nu stiu ce liga de fotbal in sala etc.

Link spre comentariu

Da, dar aia nu se fataie pe DN cu niste monstri mecanici :grin: . Deci inclin sa cred ca pana la urma suntem la mana autoritatilor locale, daca vor sau nu sa ne dea autorizatie...

Link spre comentariu

Vizitator fender

Exista vreun text de lege care sa faca referire la organizarea de evenimente in timpul alegerilor sau inaintea lor?

Si buro si eu ti-am raspuns la intrebarea pe care am citat-o.

Temei legal nu exista de vreme ce sunt si alte activitati sportive in ziua aia, d-aia ti-am dat exemple. Ce conteaza unde se defasoara activitatea cu pricina? Crezi ca o potentiala lege ar face distinctie intre sporturile mecanice si cele cu mingea, intre cele in sala si cele in aer liber?

Link spre comentariu

Nici vorba, vroiam doar sa fim pregatiti la a raspunde in cunostinta de cauza daca cineva s-ar gasi sa faca referire la vreo lege, pentru ca din pacate nu suntem deloc pregatiti in domeniul asta.

Link spre comentariu

Domnilor,sunteti la mina lui primarele :ha: care este .......

Daca vrea bine...daca nu convingeti-l!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Vizitator fender

Singura chestie ar fi sa se lege de faptul BEC (bir electoral central) de obicei emite ordine prin care interzice manif sportive (si alte chestii) in zona de protectie a sectiilor de votare. Sa nu cumva sa aveti zone/trasee pe-aproape de vreo sectie.

RZV are dreptate, in fond ar putea determina o hotarare a consiliului local ca sa va puna bete-n roate. Desi, daca organizati treaba in afara oraselor/comunelor, nu vad de ce s-ar opune. Ca cine vrea sa mearga la vot, o face, cine nu ...

Link spre comentariu

eventual poti sa le propui sa puna o urna de votare si la Trialul de Duminica.... sigur acolo o sa fie mai multi sa voteze decat intr-o circumscripie normala :ha: :ha: :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare