Guest Alpin88 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Salut! Incep cu scuzele de rigoare, am intrat in discutii usor neinvitat si mi s-a atras atentia in privinta prezentarii..e si normal.. Ma numesc Alexandru Popa, 23 de ani din Bucuresti, si brusc m-am hotarat sa-mi vand masinutza de suflet un renault clio williams din '94, si ulterior sa ajung prin Germania sa-mi cumpar un Sami. Marea rugaminte daca se poate , in privinta asta, daca ma puteti ajuta cu mici sfaturi vis-a-vis de samurai, EURO..care-s bubitzele lui, la ce sa ma uit. in prima faza vreau sa-l cumpar si sa-l inmatriculez cat mai ieftin (adica sa fie EURO 2). Cam atat.. Multam anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Re: Salutare! :W scotoceste in sectiunea Suzi :grin: ,gasesti tot ce vrei........totul este de bani..... Eu vroiam unul din 98>00,metal top...dar m-am potolit...ramin la ce am..Toate au probleme cu rugina,dar asta se face rapid si ieftin,sa nu te spere.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Busu4x4 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Re: Salutare! Salutare si bine ai venit ! :hi Cum zicea si RZV-ul, trebuie sa cauti putin prin sectiunea Suzuki si vei gasi o gramada de sfaturi utile in achizitionarea unei "Veveritze" daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie (nu ca as fi vre-un guru in Suzuki dar am trecut si eu prin chestia asta acum ceva timp) Bafta Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts