Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare!

Guest Alpin88
 Share

Recommended Posts

Guest Alpin88

Salut!

Incep cu scuzele de rigoare, am intrat in discutii usor neinvitat si mi s-a atras atentia in privinta prezentarii..e si normal..

Ma numesc Alexandru Popa, 23 de ani din Bucuresti, si brusc m-am hotarat sa-mi vand masinutza de suflet un renault clio williams din '94, si ulterior sa ajung prin Germania sa-mi cumpar un Sami.

Marea rugaminte daca se poate , in privinta asta, daca ma puteti ajuta cu mici sfaturi vis-a-vis de samurai, EURO..care-s bubitzele lui, la ce sa ma uit.

in prima faza vreau sa-l cumpar si sa-l inmatriculez cat mai ieftin (adica sa fie EURO 2).

Cam atat..

Multam anticipat!

Re: Salutare!

:W scotoceste in sectiunea Suzi :grin: ,gasesti tot ce vrei........totul este de bani.....

Eu vroiam unul din 98>00,metal top...dar m-am potolit...ramin la ce am..Toate au probleme cu rugina,dar asta se face rapid si ieftin,sa nu te spere....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Re: Salutare!

Salutare si bine ai venit ! :hi

Cum zicea si RZV-ul, trebuie sa cauti putin prin sectiunea Suzuki si vei gasi o gramada de sfaturi utile in achizitionarea unei "Veveritze" daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie (nu ca as fi vre-un guru in Suzuki dar am trecut si eu prin chestia asta acum ceva timp)

Bafta

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use