Vizitator Alpin88 Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Salut! Incep cu scuzele de rigoare, am intrat in discutii usor neinvitat si mi s-a atras atentia in privinta prezentarii..e si normal.. Ma numesc Alexandru Popa, 23 de ani din Bucuresti, si brusc m-am hotarat sa-mi vand masinutza de suflet un renault clio williams din '94, si ulterior sa ajung prin Germania sa-mi cumpar un Sami. Marea rugaminte daca se poate , in privinta asta, daca ma puteti ajuta cu mici sfaturi vis-a-vis de samurai, EURO..care-s bubitzele lui, la ce sa ma uit. in prima faza vreau sa-l cumpar si sa-l inmatriculez cat mai ieftin (adica sa fie EURO 2). Cam atat.. Multam anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Salutare! :W scotoceste in sectiunea Suzi :grin: ,gasesti tot ce vrei........totul este de bani..... Eu vroiam unul din 98>00,metal top...dar m-am potolit...ramin la ce am..Toate au probleme cu rugina,dar asta se face rapid si ieftin,sa nu te spere.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Salutare! Salutare si bine ai venit ! :hi Cum zicea si RZV-ul, trebuie sa cauti putin prin sectiunea Suzuki si vei gasi o gramada de sfaturi utile in achizitionarea unei "Veveritze" daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie (nu ca as fi vre-un guru in Suzuki dar am trecut si eu prin chestia asta acum ceva timp) Bafta Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate