Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Off-road in Dobrogea!

Bravo baietii dar totusi nu e treaba se merge mult prea mult pe asfalt si camp trebuie gandite niste trasee mai scurte si cu ceva dificultate ca doar trasee de poze...asa urcam si cu un papuc 4x4.fara suparare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo baietii dar totusi nu e treaba se merge mult prea mult pe asfalt si camp trebuie gandite niste trasee mai scurte si cu ceva dificultate ca doar trasee de poze...asa urcam si cu un papuc 4x4.fara suparare

Noi ne-am propus sa descoperim Dobrogea, stiam o parte din ea, dar la fiecare iesire gasim locuri noi. In urma celor 3 iesiri de pana acum putem spune ca exista zone in care se poate organiza ceva doar pentru o zi: Cheile Dobrogei, Corbu-Vadu-Periboina-Histria, Padurea Hagieni, Padurea Dumbraveni si Canaraua Fetii!

Asa cum am spus mai sus, pe viitor mergem de la Baneasa spre Ostrov, apoi pe Dunare spre Cernavoda. In urmatoarele iesiri ne propunem sa acoperim tot ce este interesant mai la sud de Canalul Dunare Marea Neagra, cum ar fi ... zona Adamclisi si zona lacului Conacu ... cu siguranta mai gasim ceva interesant ... si apoi mergem in nord, atunci sa va plangeti de distante pe asfalt!

Nu facem rally-raid sau extrem, facem ce putem face in Dobrogea! Abia astept sambata viitoare!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

fii sigur ca au fost zone unde sigur nu mergea papucu 4x4 . din pacate in poze nu apar multe mai ales spre sfarsit cand nimeni na mai avut baterii la aparate si sa intunecat

suzuki vitara 1.6

suzuki kingquad 750

nissan patrol gr y61 3.0

Link spre comentariu

Pentru a ajunge la partea interesanta a unui traseu avem de ales in a merge pe asfalt, repede si curat sau a merge pe drumuri de tara, incet si in general cu praf! O a 3-a varianta este de a merge direct peste camp pe directie cu GPS-ul, dar stricam campurile cultivate si nimeni nu se da in vant dupa mersul pe diagonala pe aratura!

Destinatii viitoare:

Canaraua Fetii

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=can ... art=0&sa=N

Ostrov

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ost ... &oq=ostrov

Oltina

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=olt ... =&aq=f&oq=

Rasova

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ras ... =&aq=f&oq=

Adamclisi

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=Ada ... q=null&oq=

Lacul Conacu

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=lac ... =&aq=f&oq=

Cta-Lacul Conacu-Adamclisi-Medgidia si Cta-Basarabi-Rasova-Medgidia eu le-am facut si mi-au placut!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Forte,Dobrogea se poate descoperi si pe sosea si campurile din poze sunt chiar mai bune decat unele sosele,extrem e departe de gasca, rallye-raid:care sunt masinile pt acest gen :) deci haide sa incercam cat permite relieful din dobrogea sa facem OFF ROAD,sau poate nu asta e intentia si nu realizez eu

Salutari

Link spre comentariu

Salutari.Acum am ajuns si eu la Bucuresti, intr-un sfarsit..Intradevar , Forte ai dreptate.Dobrogea trebuie descoperita pas cu pas.Zicea cineva ca s-ar putea ,,fabrica '' cu un buldozer un poligon cu diferite obstacole ,insa nu este acelas lucru.E mult mai palpitant sa colinzi si sa descoperi natura cu obstacolele si frumusetea ei salbatica.De exemplu ,ieri seara cand am intrat in Canaraua Fetii care a aparut in fata cu zidurile ei ca de cetate ,cu noaptea care se lasase pe nesimtite ,stiind ca am langa mine oameni pe care ma pot baza, am simtit ca prind aripi .Abia astept continuarea traseului.Apropo, azi am reusit sa o pun pe Natasha mea cu cracii in sus.Si nici nu m-am chinuit mult.N-are nimic grav.Se rezolva cu o operatie estetica.Deja simt ca ma pot baza mult mai mult pe ea decat credeam.Daca sunteti cuminti pun maine singura poza facuta cu telefonul.

Link spre comentariu

ma bucur sa vad ca s-a inchegat o gashca acolo, in Dobrogea! Faina iesire, sa va fie de bine!

am vazut pe-acolo si o Niva :rsp

Salutari.Eu sunt cu Niva.Si sunt mandru de calutul meu. :Hr

Link spre comentariu

Sorry, albumul meu era privat, acum este public!

http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... =slideshow

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

De exemplu ,ieri seara cand am intrat in Canaraua Fetii care a aparut in fata cu zidurile ei ca de cetate ,cu noaptea care se lasase pe nesimtite ,stiind ca am langa mine oameni pe care ma pot baza, am simtit ca prind aripi .Abia astept continuarea traseului.

Si noi am simtit ceva MAGIC, este ceva deosebit in acel loc ... abia asteptam sa ajungem sambata acolo!

Apropo, azi am reusit sa o pun pe Natasha mea cu cracii in sus.Si nici nu m-am chinuit mult.N-are nimic grav.Se rezolva cu o operatie estetica.Deja simt ca ma pot baza mult mai mult pe ea decat credeam.Daca sunteti cuminti pun maine singura poza facuta cu telefonul.

Natasha a fost foarte naravasa inca de sambata, urcarea aceea efectiv ne-a speriat pe toti ... sarea juma' de metru si tot inainta! Insanatosire grabnica, ne revedem sambata!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si aici Natasha mea ieri.Ea a fost ok, eu i-am cerut prea mult.Interesant e faptul ca are doar doua lovituri minore pe tabla, care d e altfel e foarte rezistenta ,nu a curs absolut nimic din ea, practic am ajutat-o un pic sa vina pe picioare si a plecat singura de acolo.Copilotul meu a ramas un pic cu traume dar i-a trecut pentru ca a urcat si el la volan dupa aia. :bi

Link spre comentariu

Da pe unde ati mai haladuit ieri ... ha ?? :1 :h5

Aici era prin curte pe la mine ,adica la Cotu V :) aii.Si eram doar in familie.Fratele ,doi cumnati si junioru.

Doamne ce va mai mananca talpa .... asa e daca ai dealu`n jurul casei :grin: :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Da pe unde ati mai haladuit ieri ... ha ?? :1 :h5

Aici era prin curte pe la mine ,adica la Cotu V :) aii.Si eram doar in familie.Fratele ,doi cumnati si junioru.

Sa inteleg ca incercai sa treci peste acele pietre si a fugit in dreapta?

Bine ca erati multi ca presupun ca nu a fost chiar usor sa o puneti pe roti! Niva este foarte rezistenta, s-a demonstrat si acum!

Ai grija cu noile anvelope, au aderenta mult mai buna si transmit mai repede la sol miscarile bruste de inainte-inapoi, stanga-dreapta, cu cele standard se pierdea din violenta pentru ca acelea nu erau asa de aderente! Nu mai poti face drift-uri sau sa pleci cu rotile invartindu-se in gol, pentru ca de fapt chiar pleci! Cu alte cuvinte, se schimba comportamentul masinii!

Spune-ne ce s-a intamplat, ca eu doar am presupus?!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Spune-ne ce s-a intamplat, ca eu doar am presupus?!

Pe acolo pe unde m-am rasturnat mai trecusem de doua ori.Locul este chiar sus in capatul unei pante si in stanga sunt alte pietre peste care nu poti trece.Avand in vedere faptul ca vizibilitatea nu e chiar buna cand esti cu ochii la nori(adica in panta),si mai ales pentru faptul ca nici n-am postat pe nimeni sus sa ma ghideze,iar eu ma temeam mai mult sa iau stanca in brate decat groapa ,am tinut un pic prea mult dreapta ,iar pietrele peste care am trecut nu erau chiar stabile(piatra calcaroasa si se sparge usor) .Rezultatul se vede.De scos am tras-o incet cu Honda pana s-a pus pe pozitie ,am intrat in ea ,iam dat cheie si a iesit fara nici o problema.In cutie sau in diferential (nu stiu prea bine mecanica) as avea nevoie de niste rapoarte inclinate mai mult spre putere la roata decat pentru viteza.La fel ca si sambarta ,pentru a face fata la panta care era destul de abrupta ,trebuie sa cochetez cu ambreiajul (adica sa-l distrug :) ) sa pot accelera pana la turatii destul de mari care sa-mi ofere un cuplu mai bun.Ce se intampla cu ea mai departe stiti.Si nu ma las.Pana nu-i aflu toate secretele.Pana una alta cred ca as avea nevoie de o centura in 4 puncte, si un rollcage.Decat sa ma linistesc mai tare m-am intaratat. :dr1

Link spre comentariu

Am studiat un pic Google Earth si propun urmatorul traseu: mergem prin Canaraua Fetii pana la Dunare si apoi facem dreapta pe mal spre Oltina (vezi linia rosie)!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si aici Natasha mea ieri.Ea a fost ok, eu i-am cerut prea mult.Interesant e faptul ca ....

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare