Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

Ce facem in weekend-ul prelungit: 27.11-01.12.2009? Adica vineri, sambata, duminica, luni si marti ... o gramada de zile! Propuneri?

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut Constanteni! (si eu sunt pe jumate). As veni si eu maine (sunt din Bucuresti). Putem stabili un punct de intalnire pe sosea in apropriere de Ion Corvin? Eu vin pe la Rasova, nu are sens sa vin pe sosea pana la Basarabi. Seara raman la Oltina. Vin cu Niva cauciucuri stock (alea de iarna).

Link spre comentariu

Salut Constanteni! (si eu sunt pe jumate). As veni si eu maine (sunt din Bucuresti). Putem stabili un punct de intalnire pe sosea in apropriere de Ion Corvin? Eu vin pe la Rasova, nu are sens sa vin pe sosea pana la Basarabi. Seara raman la Oltina. Vin cu Niva cauciucuri stock (alea de iarna).

Daca nu este noroi si nu va fi ... anvelopele stock se descurca foarte bine!

SAMBATA, 14.11.2009, INTALNIRE LA ORA 09.00 LA ADAMCLISI IN PARCARE!

Cei care intarzie sa sune la 0723-337007 sau 0764-690864!

La ora 08.00 in Petrom iesire din Cta spre Basarabi sau la ora 09.00 in parcarea de la Adamclisi!

Vezi poza:

http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... e_7865.jpg

Lista:

GLV - Niva;

GcBadea - Samurai;

Forte - Jimny;

MMC - ML;

Prieten GLV - Niva;

Ery - Vitara;

marauder - Niva!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ce facem in weekend-ul prelungit: 27.11-01.12.2009? Adica vineri, sambata, duminica, luni si marti ... o gramada de zile! Propuneri?

Mergem la:

viewtopic.php?f=25&t=10700

:) :) :)

eu voi fi acolo (un var de-al meu este in echipa de organizatori). probabil si eu voi fi "la recuperare" impreuna cu el.

pt categoria standard oricare dintre poate merge fara probleme. cunosc in mare parte traseul l-am facut si cu Kia. peisajul e superb. asa ca va astept :h5

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Mergem la:

viewtopic.php?f=25&t=10700

:) :) :)

eu voi fi acolo probabil intr-o masina de "recuperare". traseul de standard e f frumos si oricare dintre voi il poate face. eu l-am facut cu kia (dar era primavara :banana ). la momentul concursului probabil vor fi multe portiuni cu noroi si zapada :h5

merita efortul sa veniti! :W

KIA SORENTO EX

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

3 posturi, 3 erori de transmitere (ceva cu serveru' care nu-i place de fata mea...) si toate 3 aparute... :ha: tare tehnica asta...

maine ma gandesc (cu profunda si crestineasca invidie) la voi...

distractie maxima! si sa va prinda ploaia! :ha:

KIA SORENTO EX

Link spre comentariu

A fost incredibil ... cu mult peste asteptari!

7masini: 3Nive, Hilux, Samurai si Jimny!

Eu am fost ghinionist: la Adamclisi in parcare a inceput sa-mi curga antigelul, un furtun de la radiator nu era bine strans, imediat au rezolvat un pilot si un copilot de Niva! Apoi, la Padureni, la "extrem derea" am scos fum alb si apoi negru din ambreiaj, ies la asfalt si sarma lui GLV imi salveaza toba de la o pierdere rapida ... nu trece mult si la intrare in Oltina fac pana, un holsurub si compresorul, ambele ale lui GCBadea ma salveaza! Vorbeam de ghinion, NOROC ... sa am astfel de oameni langa mine! Multumesc din suflet!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Acum si cateva cuvinte despre traseu: intram in el si aud in statie "este un drum in stanga", eu ma napustesc pe o coama de deal, o portiune stiuta dintr-o plimbare cu ATV-ul si aud in statie ... "Pe acolo o luam?" ... Ajungem sus si deja toata lumea zambea ... inca putin si ajungem la un loc de joaca din Zorile ... aici nu pot sa va spun in cuvinte ... nebunie curata ... filmele si pozele sper s-o faca mult mai bine! Niva rulls!

Plecam din Zorile, ajungem la prima padure ... coltii padurii musca din Hilux, ne intoarcem ... nu inainte de a mai lasa niste urme pe japoneza ...

Pe scurtatura-scurtaturii, prin padurea-padurii pe aleea ravenei ajungem la Manastire Sfantul Andrei! Nu ne botezam, dar facem o baie de namol in paraul care trece pe langa manastire!

Revenim la traseu si ne felicitam reciproc pentru incredibila idee de a face traseul pe computer ... drumuri apar de nicaieri ... zice GPS-ul dreapta, ma uit nu vad nimic ... ma uit din nou si vad o usoara urma de drum ... urc pe el si nimeresc in padure ... merg pe langa padure si ajung in Padureni ... aici minune ... "extrem derea" ... eu si GLV ne facem de cap ... pentru recuperarea noastra din noroi s-a folosit tot echipamentul! Ar fi trebuit sa rupem bilete ... tot satul a venit la noi!

Ajungem la Canaraua Fetii, nu mai suntem asa de impresionati ... este zi, ora 15 ... magia este mai putin vizibila ziua ... in schimb, ne bucuram de noroiul din padure si de mizeria de pe drumul de langa cariera (asta-i rezervatie?) ... inca un pic si suntem la lacul Oltina! ... Ma inghite mlastina! Ne jucam pe malul lacului, drift-uri si cerculete pe noroi, cucerim malurile, urcari si coborari impresionante ... apoi atacam padurea si iesim in Oltina ....

Frumos, ce frumos, iincredibil de frumos! Mai vreau!

Sambata viitoare mergem mai aproape de Cta-Mangalia, face traseul de acasa pe computer, fara padure, asteptam largirea gastii!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ale mele sunt fierbinti!

http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... ie%202009/

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am ajuns...pe la 12 am terminat cu uleiurile si tot mai am antigelul de schimbat si uleiul la difu spate....am iesit si eu putin de pofta :ha: si m-am si impotmolit.....( de 2 ori :bravo )

Just me !
Link spre comentariu

Bravo baieti! :bravo

Un pas urias fata de saptamana trecuta! Sper ca saptamana viitoare sa fie cel putin la fel de bun traseul.

Felicitari 'constructorilor'

ERY - Eu unul nu recunosc zona. Pe unde ai fost?

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am ajuns...pe la 12 am terminat cu uleiurile si tot mai am antigelul de schimbat si uleiul la difu spate....am iesit si eu putin de pofta :ha: si m-am si impotmolit.....( de 2 ori :bravo )

Ce frumoasa ai facut-o! Este pregatita pentru zgariat in padure?

Sa ne recomanzi si noua ... unde se coleaza masini?! Sunt sigur ca multi din Cta o vor face in curand!

Bravo baieti! :bravo

Un pas urias fata de saptamana trecuta! Sper ca saptamana viitoare sa fie cel putin la fel de bun traseul.

Felicitari 'constructorilor'

ERY - Eu unul nu recunosc zona. Pe unde ai fost?

In pozele 2-3, este o balta de la Vadu ... acolo ramane orice 4x4 ... este un depozit de reziduuri petroliere! Iar ultima ... este TOP SECRET, nu am fost acolo si nici ERY nu ar trebui! :)

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ce frumoasa ai facut-o! Este pregatita pentru zgariat in padure?

Sa ne recomanzi si noua ... unde se coleaza masini?! Sunt sigur ca multi din Cta o vor face in curand!

eu sigur sunt interesat :grin:

Daca nu risti nu pierzi,

dar nici nu castigi.

Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare