marianGh Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! http://picasaweb.google.ro/mariangh4x4/AdamclisiOltina# sunt cam reci , dar asta este :P Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Am colato pe Tepes Voda.....Forte ...nici eu nu am fost pe acolo de vreo 14 ori....toate pozele de-a lungul anilor stii ca sunt facute in Photoshop :h5 De zgariat prin paduri este ok si ready to run...deja botezul l-am facut...:) Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Imi pare rau ca nu am ajuns...pe la 12 am terminat cu uleiurile si tot mai am antigelul de schimbat si uleiul la difu spate....am iesit si eu putin de pofta :ha: si m-am si impotmolit.....( de 2 ori :bravo ) Ce frumoasa ai facut-o! Este pregatita pentru zgariat in padure? Sa ne recomanzi si noua ... unde se coleaza masini?! Sunt sigur ca multi din Cta o vor face in curand! Bravo baieti! :bravo Un pas urias fata de saptamana trecuta! Sper ca saptamana viitoare sa fie cel putin la fel de bun traseul. Felicitari 'constructorilor' ERY - Eu unul nu recunosc zona. Pe unde ai fost? In pozele 2-3, este o balta de la Vadu ... acolo ramane orice 4x4 ... este un depozit de reziduuri petroliere! Iar ultima ... este TOP SECRET, nu am fost acolo si nici ERY nu ar trebui! :) totul e sa nu nimereasca intr-o zi cu trageri... :ha: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! m-am uitat de nu stiu cate ori pe poze... v-ati ales si voi traseele astea exact cand nu pot eu sa vin... :P cand pot si eu sa vin trebe reluate! :h5 KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! totul e sa nu nimereasca intr-o zi cu trageri... :ha: Daca ai zile traiesti :grin: Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :1 guys :h5 ... foarte frumoaase zonele , cel putin adamclisi - zorile , este excelenta pentru "plimbari" :twisted: Mai puteti incerca si zona deleni - pietreni - ion corvin , are potential mare , iar cand am fost in zona vara asta am gasit N locuri de joaca , paduri , terase (foste culturi de vita de vie :P ) etc etc ... avem o zona excelenta :banana La mai multe noroaie :ypu ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Propunere pentru sambata, 21.11.2009, Cta-Corbu-Vadu-Histria-Sinoie-Baia-pe langa padurea Babadag-Enisala si retur ... deci fara padure, doar off-road pe camp, un pic de deal si cateva vai ... sper sa ploua, ca altfel este mult praf! Astept sugestii! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marauder Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Acum vreo 2 ore am ajuns si eu acasa. Iesirea de sambata a fost extraordinara, oameni ca lumea, peisaje superbe si un pic de adrenalina (desi GLV nu a reusit s-o puna de-a latul de data asta, desi a incercat din rasputeri). Am pus pozele aici http://picasaweb.google.com/dan.zamfirescu/Adamclisi#. Este greu sa fii si fotograf si driver, asa ca am declansat si eu printre picaturi. Salutari tuturor si mai ales participantilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! m-am uitat de nu stiu cate ori pe poze... v-ati ales si voi traseele astea exact cand nu pot eu sa vin... :P cand pot si eu sa vin trebe reluate! :h5 nu cred ca ai fi vrut sa fii acolo ... numai toiota mea stie prin ce a trecut, a ramas cu sechele <a se citi zgarieturi> . :hm ramurile de salcam au fost foooarte neprietenoase. in rest pot confirma ca a fost supermisto Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Salutari la toata lumea.Acum am ajuns si eu in Bucuresti.Inca un weekend pe care cu siguranta multi nu o sa-l uitam.Masinuta mea (in ciuda a ce zice toata lumea despre Lada Niva) vad ca rezista cu stoicism la toate caznele la care o supun.Si nu o iert deloc . Nota 10 pentru toti participantii .In rest Forte si fotografiile s-au descurcat destul de bine sa redea cliseul de sambata.Asteptam ceva filmari de la cei care au facut asa ceva.Sa auzim numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Mama , mama ce urme frumoase erau pe toyota. Eu am scapat ceva mai usor. Vad ca v-ati distrat bine. Poate ploua sambata viitoare... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Nori negri la orizont . Weekendul urmator nu pot sa vin. :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Nori negri la orizont . Weekendul urmator nu pot sa vin. :p Daca zice si GcBadea ca nu vine ... atunci nu vin nici eu ... nu are farmec fara ei! :p Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu inca nu zic pas , mai ramane sa ma tina si ambreiajul ! :grin: Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Filme: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Masinuta mea (in ciuda a ce zice toata lumea despre Lada Niva) vad ca rezista cu stoicism la toate caznele la care o supun.Si nu o iert deloc . nivele au au facut un spectacol de zile mari nu as fi crezut daca nu as fi vazut ceea ce poate face o niva :1 Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cum poti incepe saptamana? Luni = Off-road O tura scurta pentru a verifica daca mai tine ambreiajul! http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... ie%202009/ Si apoi, pentru ca inca mai aveam resurse ... 2 ore de computer si gata un nou traseu! http://www.bikemap.net/route/353218 ... 108.4km! TREBUIE SA-L FACEM ... SI PROBABIL TOTI DE PE FORUM ... ESTE CU TOTUL ALTCEVA! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Nu stiu de ce dar la mine nu incarca ruta. Pana la urma se merge sambata sau nu? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Nici eu nu reusesc sa vad. Si eu sunt interesat de sambata. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu vreau sa merg, dar daca nu vine Gaby ... nu vin nici eu! http://www.bikemap.net/route/353218 Atasat este fisierul pentru GPS sau Google Earth! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Vin si eu , nu ma apuc de masina saptamana asta , asa ca daca ma lasa ambreiajul ........ slp Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Nu stiu de ce dar la mine nu incarca ruta. Pana la urma se merge sambata sau nu? cei de la www.bikemap.net au o problema , noi nu , la ce vreme frumoasa se anunta se merge ! :banana :banana :banana Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Vin si eu , nu ma apuc de masina saptamana asta , asa ca daca ma lasa ambreiajul ........ slp Vor fi 2 Suzuki cu ambreiajul in pioneze si o sa lipseasca Niva ... asa ca nu o sa fie spectacol! cei de la http://www.bikemap.net au o problema , noi nu , la ce vreme frumoasa se anunta se merge ! :banana :banana :banana Vremea: http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... 6288677605 http://www.accuweather.com/world-foreca ... A&metric=1 http://weather.msn.com/local.aspx?&weal ... &setunit=C Eveniment public: http://www.bikemap.net/event/1376-Corbu ... na-Enisala INTALNIREA LA ORA 09.00 LA PETROMV PESCARIE CONSTANTA! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Asfalttango, serban, nivaforever, plummer ... sunteti invitati sa participati la iesirea de sambata, 21.11.2009! ------------------------------------------------------------ Trebuie sa-mi completez echipamentul cu cizme de cauciuc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! As veni cu mare drag dar asa cum am spus imi este imposibil sa vin simbata la intilniri :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate