ampopa Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc, Prin zona Pestera (pana la Adamclisi) am mai fost, dar ala e drum de Dacie, din cate imi mai aduc aminte. Pe dealurile de pa langa Pestera nu m=am dat, recunosc. Ma mai gandeam la ceva variante spre Tasaul, incolo, pe dealuri. Mai e cineva amator? In principiu, petru Duminica (Sambata ajung, Marti ma intorc, iar luni, cred ca o sa ma "tarasca" nevasta prin Constanta). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! La stana de la Limanu ... Pentru cei care nu au venit am pus tot materialul video filmat ... imaginea este cum este, insa comentariile sunt delicioase! Prima noroiala ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! MA bate gandul pt ceva mai puternic....:D...am pus Vitara la vanzare cu 3500 inmatriculata pe tara noastra draga....daca auziti ceva sa imi ziceti....pana o dau oricum sunt cu voi acolo...si dupa tot asa....;) Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! MA bate gandul pt ceva mai puternic....:D...am pus Vitara la vanzare cu 3500 inmatriculata pe tara noastra draga....daca auziti ceva sa imi ziceti....pana o dau oricum sunt cu voi acolo...si dupa tot asa....;) Eu dupa ce invat sa ma dau ... sper sa trec la Toyota ... pentru cat stiu eu acum ... un Suzuki (Samurai, Jimny sau Vitara) este perfect! Plimbarea a continuat ... pe sub pod, pe movila, la vale si iarasi pe deal ... Pana la ultima noroiala ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Pana sa treceti la alte masini, uite o propunere mai blanda pentru 5-6.12.2009. http://www.bikemap.net/route/358237 Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ma bucur ca mai intra cineva pe aici ... incepusem sa ma ingrijorez ... cam multa liniste! -------------------------------- Chiar aici langa casa? Am fost deja ... viewtopic.php?p=158515#p158515 Chiar acest topic incepe cu plimbarea nocturna de la Basarabi! viewtopic.php?p=158515#p158515 Eu pe 5-6.12 nu voi avea inca masina, imi expira numerele si nu am rezolvat cu planetara! Dar merg cu Jimny de oras ... insa as prefera sa mergem la un loc de joaca, cum a fost cel din Mangalia: Mai stiu la Galbiori un loc de joaca: ------------------------------ Off-topic: Sa va arat ce am facut pe 22.11.2009 de la Vadu, Histria, Sinoie, Canalul 5, Grindul Lupilor: http://s905.photobucket.com/albums/ac26 ... 20Lupilor/ Poate pe viitor facem si traseul acesta! ------------------------------ Eu merg unde vrea GcBadea! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Alta varianta este Techirgiol-Eforie Sud-Costinesti-Olimp. http://www.bikemap.net/route/358256 Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Alta varianta este Techirgiol-Eforie Sud-Costinesti-Olimp. http://www.bikemap.net/route/358256 Daca o sa fie vreme frumoasa ... ar merge sa facem litoralul de sud! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Credeam ca vreti sa mergem sambata asta ca eu nu pot . Pentru 5 am sanse. Asa ca orice propunere e binevenita. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Inteleg ca nu se baga nimeni Duminica asta. Atunci o lasa pe alta data.... si vin cu masina "de zi cu zi". “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Deci weekendul asta ioc sansa de plimari ? :uameni Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ampopa si Ery de ce nu iesiti impreuna? Gaby mi-a trimis filmul: Sper din tot sufletul ca sa ajungem sa facem si noi asa ceva ... dar nu avem teren, nu avem masini si cel mai important nu avem experienta! Dar impreuna ... vom reusii! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Superb film, superba iesirea. @ERY (si altii) - daca "te mananca" - pentru Duminica, da un semn de viata, ca sa stiu cu ce masina vin. Daca nu vrea sa iasa nimeni vin cu masina de strada (singur nu prea-mi place sa ies). Daca iesim sigur, vin cu Jeep-ul. N-am MT-urile pe ea si n-am nici troliu.... “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Apa avem, deci ... http://www.youtube.com/watch?v=apvJpZu1 ... re=related Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu plec din Bucuresti maine pe la 11h00. Daca ne hotaram vreunii sa iesim, haideti sa stim. Daca nu se anunta nimic, nu vin cu Jeep-ul, ca ala consuma de vreo doua ori si jumatate cat cealalata masinuta. Asa ca, haideti, ne mobilizam sau nu? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! In weekend, tradez cauza si plec la http://atvforum.ro/Intalnire-La-Brasov-Wee-t5085.html Inca nu am reparat masina ... sunt sanse minime sa pot iesi pe 05.12, asa ca planuri ne facem pentru 12.12! M-am intors, inca de aseara ... viewtopic.php?p=189121#p189121 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! In weekend, tradez cauza si plec la http://atvforum.ro/Intalnire-La-Brasov-Wee-t5085.html Inca nu am reparat masina ... sunt sanse minime sa pot iesi pe 05.12, asa ca planuri ne facem pentru 12.12! M-am intors, inca de aseara ... viewtopic.php?p=189121#p189121 Ce pot sa spun? Insanatosire grabnica pentru sotie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! EforieNord-Techirgiol-Eforie Sud-Costinesti-Olimp. http://www.bikemap.net/route/358256 Deschid lista pentru 5.12.2009 , plecare Eforie Nord 9.30 -GCBadea Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Vin si eu !!! Ce poti sa-mi zici de crengi de copaci? Am auzit ca ploua ! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Vin si eu !!! Ce poti sa-mi zici de crengi de copaci? Am auzit ca ploua ! Nu avem in program "masaj", numai impachetari cu noroi si nisip ! Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! In principu ma bag :P Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! ABSENT! Eu nu merg pentru ca am un accidentat acasa si unul in service, inca nu am reparat englezoaica! Iar cu masina de sosea nu am nici o sansa daca ploua! Multumesc mult pentru urarile de sanatate! Sper sa fim mai bine pentru weekend-ul viitor! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Din pacate in multele weekend-uri iesite am neglijat multe din treburile ce le aveam , asa ca urmartoarele trei weekenduri nu pot iesi.Insa in weekend-ul dinaintea Craciunului (19-20) va invit la mine la Cotu Vaii la ,,pomana porcului '' stropita cu ceva tarie. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! :sr absent si io dupa 4 zile de offroad extrem saptamana trecuta, sunt "consemnat in garnizoana" :grin: in plus inca nu mi-am pus bara avariata la ultima iesire. cei de la service de-abia ce au adus-o de cateva zie :uameni si inca nu am ajuns sa o inlocuiesc. sper sa fiu disponibil la urmatoarea iesire. KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Gbadea ce facem? Ca incep sa am emotii... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate