gcbadea Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cu asa participare bogata , facem offroad de tastatura . :sr Imi pare rau, dar o lasam pe alta data :sr :sr :sr Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Asta e ghinion. Ma duc sa-mi pun cauciucurile de iarna. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cu asa participare bogata , facem offroad de tastatura . :sr Imi pare rau, dar o lasam pe alta data :sr :sr :sr Doamna Forte aici: Eu imi doresc sa vin, dar nimeni nu ma lasa! Nu inteleg ce au cu mine? :cr1 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cu asa participare bogata , facem offroad de tastatura . :sr Imi pare rau, dar o lasam pe alta data :sr :sr :sr Doamna Forte aici: Eu imi doresc sa vin, dar nimeni nu ma lasa! Nu inteleg ce au cu mine? :cr1 :uameni fa si tu abstractie de "ce zice ei"... :h5 sau da fuga, fa ceva hiperbara (daca cumva inca mai are efect) si sapt viitoare esti pe baricade. :banana KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Cu asa participare bogata , facem offroad de tastatura . :sr Imi pare rau, dar o lasam pe alta data :sr :sr :sr viewtopic.php?f=38&t=13579&start=0 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Gaby ... tu pilot ... viewtopic.php?f=25&t=13376 Daca ai nevoie ... iti pot fi copilot?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Sau GLV ... copilot ... este talentat la asa ceva ... si eu fotograf! Mergem? Singura problema cum ajungem acolo, la 70kmh ... facem 4 ore pe drum, plus rezerva ... 5 ore! Plus Mangalia-Cta o ora ... ar trebui sa plecam cu 6 ore mai devreme! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Merge cineva acolo ? Sau mai iese cineva prin judetul nostru ? :uameni Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Eu si Gaby suntem raciti ... eu in plus am si masina stricata! ... Asa ca ... off-road pe calculator! http://www.youtube.com/user/ulrotto#p/u/0/GLpE6sXOLeE http://www.youtube.com/user/ulrotto#p/u/1/UJ8WHDvvfZ0 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Salutari.Nu v-am auzit demult.Chiar imi era dor de voi.Eu unul o sa fiu in Bucuresti weekend-ul ce vine.Din pacate masinile(mi-a crescut parcul auto cu inca o Niva diesel :banana ) sunt la Cotu Vaii . Daca cineva se incumeta sa urce calare pe un calut de-al meu si sa vina cu el la Bucuresti (sa mi-l duca si acasa inapoi daca ramane intreg :) putem participa si noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Se anunta inca un weekend fara activitate off-road! Off ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Se anunta inca un weekend fara activitate off-road! Off ... din pacate asa e... masina mea cu bara aia... de-atunci...:grin: ...va fi gata de-abia saptamana viitoare... (intre timp am mai luat si ditamai iepuroiul pe bara si masca din fata; rezultat: capota indoita, grila radiator idem, ceva plastice in interiorul clmparimentului motor indoite... :ha: ) KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Sper ca l-ai gatit in vin ca sa te razbuni. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Sper ca l-ai gatit in vin ca sa te razbuni. ghinion... dupa ce m-a "rezolvat" pe mine (adica asa cum spuneam, masca radiator si niscaiva capota... ) :ha: , a taiat-o mai departe pe camp. parea putin accidentat dar din pacate nu aveam timp sa o iau pe camp dupa el... :P KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! nu te-ai ales nici macar cu o friptura la cta paguba ti-a facut. ce iepure nesimtit :ha: :ha: :ha: :ha: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! nu te-ai ales nici macar cu o friptura la cta paguba ti-a facut. ce iepure nesimtit :ha: :ha: :ha: :ha: nu-mi aduc aminte daca mai era cineva pe sosea sa vada evenimentul. daca era si a avut timp sa il caute, atunci sigur s-a ales cu o friptura pe cinste... :grin: KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Filme de la Covasna ,,, http://www.youtube.com/user/razvan01#p/u Nivelul de dificultate pare ok! Peisajele sunt incredibile! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Ninge! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! MAi avem si musterii care nu au inca masinile echipate de iarna ?? :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Forte eu cred ca in link-ul dat de tine era drumul spre traseu pt ca acolo nu lipsea decat asfaltul. Cred ca traseul era mai incolo. Superbe peisaje. Edit Acum am vazut ca sunt mai multe filme. lol. My bad. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Acum am vazut ca sunt mai multe filme. lol. My bad. In partea dreapta este o fereasta SEARCH: acolo scrieti "Covasna" si va face cautare intre filmele user-ului respectiv pentru "Covasna"! Sunt vre-o 10 filme, foarte frumos comentate! Pentru noi, cei din fata calculatorului, aceste filme sunt ... aur curat! In sfarsit, putem vedea si noi cum este la un concurs STANDARD-ul si chiar OPEN-ul! Din ce am vazut eu, nu era dificil traseul, ci doar ca se face destul de in viteza, deci crestea riscul de greseli! ----------------------------------- Merge cineva din Cta la Impotmoliada? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Filme de la Covasna ,,, http://www.youtube.com/user/razvan01#p/u Nivelul de dificultate pare ok! Peisajele sunt incredibile! asat ziceam si eu mai demult... :hi cand invitam pe toata lumea acolo. este doar o parte din traseul de standard, mai are o bucata care a fost si ea foarte frumoasa. traseul a fost ales in asa fel incat sa se poata merge cu masini practic nepregatite. poate doar niste MT-uri, dar nici alea obligatorii. sau in fine obligatorii daca ne uitam la cum e acum afara :grin: oricare dintre noi mergea linistit la standard. KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Acum am vazut ca sunt mai multe filme. lol. My bad. In partea dreapta este o fereasta SEARCH: acolo scrieti "Covasna" si va face cautare intre filmele user-ului respectiv pentru "Covasna"! Sunt vre-o 10 filme, foarte frumos comentate! Pentru noi, cei din fata calculatorului, aceste filme sunt ... aur curat! In sfarsit, putem vedea si noi cum este la un concurs STANDARD-ul si chiar OPEN-ul! Din ce am vazut eu, nu era dificil traseul, ci doar ca se face destul de in viteza, deci crestea riscul de greseli! greseli la standard... mai greu in conditii normale. eventual sa ii ajungi pe cei care mergeau ceva mai incet. apropo, vedeta la standard din punctul meu de vedere a fost un VW transporter care avea inclusiv blocante!! :h5 e o raritate, din ce stiu eu s-au facut in serie mica si numai pt armata germana. open-ul a avut destule portiuni care nu erau chiar simple. si unde chiar trebuie sa ai masina echipata corespunzator. cat despre extrem (pe unde am mai umblat si eu tragand de o sufa, marcand un traseu, etc :hi ) deja e... alta poveste. proba speciala din prima zi (vezi postarile lui Petre Niteanu cu G-ul oficialilor (eu acolo nu ma vad ca tineam sufa... :ha: )care cabreaza ca un cal incercand sa scoata masina lor din noroi :ha: ) a fost de poveste... si traseul de a doua zi avea o iesire din ravena pe care atunci cand am facut-o la marcarea traseului am urcat-o pe coate si genunchi :ha: si cand te gandesti ca de-acolo Andrei museteanu si Trooper au iesit cu masina... (asta in afara de masina organizatorilor :h5 ) KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! http://www.youtube.com/user/turagmes#p/u/1/v0SU8-xWd1w http://www.youtube.com/user/turagmes#p/u/0/1Zk_4xvb21Y http://www.youtube.com/user/turagmes#p/u/4/C6NktiBv1qQ http://www.youtube.com/watch?v=n79j0p2wnWw Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Off-road in Dobrogea! Am fost sa pun benzina ... am luat-o pe plaja, am ajuns la Navodari, Corbu, Vadu si m-am oprit ... ca eram singur si am zis ca nu ar fi placut sa inghet pe acolo! http://s944.photobucket.com/albums/ad29 ... ie%202009/ Era foarte multa apa si gheata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate