Forte Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Anul semne bune are ... 3 Vitara, un IMS, un Jeep, o Lada/CRV si un Jimny! In rolul principal din episodul de astazi a fost ... noroiul, mocirla! A fost o plimbare lejera, de duminica, cu opriri multe si dese pentru a putea discuta despre pasiunea noastra comuna: off-road-ul! Eu, am fost atat de incantat de masina, deoarece nu am condus-o de 45 zile, incat nu-mi venea sa ma mai dau jos de la volan! Premiul pentru astazi: copilotul grupului ... revine lui GLV! Multumim! Poze multe: http://s944.photobucket.com/albums/ad290/Forte_ro/Techirghiol%203%20ianuarie%202010/ P.S. Imi pare rau ca nu a fost si Gaby cu noi! Editat Ianuarie 3, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :) foarte tare :D Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Bravo ! Acum am venit de la munte asa ca poate ne vedem data viitoare! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabyn23 Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Hai ca am reusit sa pun filmuletul. Patru ore de distractie, doar cateva minute de film (de la mine) datorita acumulatorilor descarcati. Asteptam adevaratele vilmari mult mai relevante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Frumoos, sa va fie de bine tuturor ... va invidiez :y:smb ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Din ce zice netul ... doar maine avem zapada in Cta ... asa ca maine seara ar trebui sa iesim la o nocturna polara! http://weather.edition.cnn.com/weather/intl/forecast.jsp?locCode=LR92&zipCode=286288677605 http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO015|CONSTANTA&metric=1 http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:ROXX0034&q=Constan%C5%A3a,%20ROU%20forecast:tenday Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Faina iesire ... Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Zilnic rezumatul etapei Dakar 2010 pe Eurosport 10 minute de la 21.25 si 45 minute de la ora 0.00! http://tv.eurosport.ro/tvschedule.shtml?menu=17885 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48737&highlight=dakar Editat Ianuarie 3, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu acum am venit de pe sleauri....mi-am cam dat programul peste cap....daca mai iesiti azi un SMS ceva este binevenit...zapada cam subtire, nu prea a dat cum trebuie....poate facem o padurice la Basarabi..ceva..:) Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cind mai iesiti dati un semnal cu fum si catre mine.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Anul semne bune are ... 3 Vitara, un IMS, un Jeep, o Lada/CRV si un Jimny! In rolul principal din episodul de astazi a fost ... noroiul, mocirla! A fost o plimbare lejera, de duminica, cu opriri multe si dese pentru a putea discuta despre pasiunea noastra comuna: off-road-ul! Filmul: Editat Ianuarie 6, 2010 de Miron Sorin Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu sunt cel mai fericit..mi s-a rupt cablul de acceleratie si nu stiu de unde sa-mi iau altul..suuuper. Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Eu sunt cel mai fericit..mi s-a rupt cablul de acceleratie si nu stiu de unde sa-mi iau altul..suuuper. Incearca o improvizatie cu un cablu de Dacia! ---------------------------------- Pentru ca zilele acestea am avut zapada ... sa va arat un vis frumos trait in realitate ... 28.12.2009 ... O astfel de plimbare te incarca de energie pentru un an, un astfel de film iti ofera energie macar pentru o zi! Editat Ianuarie 6, 2010 de Miron Sorin Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nici nu stiti cat de fericit sunt ca am gasit acest topic! In momentul de fata sunt la Cluj, de unde mi-am luat un superb Suzuki Samurai care plange dupa noroi, damburi si gropi. Probabil undeva pe vineri ajung in constanta, si daca mergeti pe undeva vin si eu!! Sunt incepator in ale off-roadului dar dupa prima tura pe dealurile Clujului m-am indragostit. Imi place ca sunteti activi si iesiti des. De-abia astept sa ma bag si eu! Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Nici nu stiti cat de fericit sunt ca am gasit acest topic! In momentul de fata sunt la Cluj, de unde mi-am luat un superb Suzuki Samurai care plange dupa noroi, damburi si gropi. Probabil undeva pe vineri ajung in constanta, si daca mergeti pe undeva vin si eu!! Sunt incepator in ale off-roadului dar dupa prima tura pe dealurile Clujului m-am indragostit. Imi place ca sunteti activi si iesiti des. De-abia astept sa ma bag si eu! Sa te bucuri mii de kilometri fara probleme de Samy! Sambata te asteptam la plimbare! --------------------------- Am avut o sedinta cu GcBadea si suntem pe drumul cel bun sa pregatim un traseu frumos pentru sambata! Asa ca stati pe aproape, munciti cu spor, terminati toata treaba ... pentru ca sambata mergem la off-road! Editat Ianuarie 5, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! sper sa imi rezolv si eu problema pana sambata... Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Duminica imi expira ultimile numere si numai pot scoate....Forte...Ioane....mai inmatriculam carutele sau le lasam sa putrezeasca pe undeva? :g Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 5, 2010 Partajează Postat Ianuarie 5, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Bulgaria este prietena tuturor ;) Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi, Asfalttango este in Bulgaria si inmatriculeaza 2 masini! Cand se intoarce, ne va spune si noua ultimile noutati! Eu vineri, scot ultimele numere provizorii si apoi trebuie sa rezolv problema! Lui Ion ii expira pe 15 al treilea rand de numere! Asa ca suntem cel putin 3 foarte interesati! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42113 Bodi cum a fost experienta ta cu inmatricularea in Bulgaria? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! De traseul de sambata ce se mai aude? Daca iesim trebuie sa pun baietii sa-mi schimbe cauciucurile pentru ca nu vreau sa se mai repete faza de sambata cand n-am putut iesi dintr-o amarata de baltoaca.:ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! EforieNord-Techirgiol-Eforie Sud-Costinesti-Olimp. http://www.bikemap.net/route/358256 Deschid lista pentru 5.12.2009 , plecare Eforie Nord 9.30 -GCBadea Discutia a continuat de unde a ramas ... adica de la propunerea lui Gaby de pe 5.12.2009 http://www.bikemap.net/route/358256 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am propus un traseu cu multa plaja! http://www.bikemap.net/route/373650 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Maine merg in service, vineri schimb cauciucurile , sambata vin si eu !!!:banana:banana:banana Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Plaja ? Nasol.Deja nu stiu daca sa schimb cauciucurile sau nu.Cele de noroi de pe Niva sunt mult prea inguste si cu mancariciul meu din talpa sunt sigur ca pun masina pe burta in nisip in doi timpi si trei miscari.O alternativa ar fi Honda ,se descurca destul de bine pe nisip .Ma mai gandesc.Oricum am sufa la mine .Si ea mai trebuie folosita ca altfel se deterioreaza mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Plaja ? Nasol.Deja nu stiu daca sa schimb cauciucurile sau nu.Cele de noroi de pe Niva sunt mult prea inguste si cu mancariciul meu din talpa sunt sigur ca pun masina pe burta in nisip in doi timpi si trei miscari.O alternativa ar fi Honda ,se descurca destul de bine pe nisip .Ma mai gandesc.Oricum am sufa la mine .Si ea mai trebuie folosita ca altfel se deterioreaza mai repede. Plaja dintre Eforii este recunoscuta ca fiind o grea incercare pentru orice masina 4x4! In sezon nu avem voie pe plaja, nu cred ca avem voie nici acum ... dar cu siguranta acum deranjam mai putin! In plus, zilele acestea se desfasoara Dakar 2010 si in spiritul lui ... macar un pic de nisip sa testam si noi sub roti! Este un traseu fara zgarieturi, fara padure agresiva ... ceva soft! Dar o sa gasim noi ceva interesant ... sunt sigur ca GLV gaseste ceva bun de extrem! Pune-ti anvelopele de noroi si hai la joaca! Lista: Forte - Jimny GcBadea - Samurai GLV - Niva MMC - ML Ery - Vitara Serban - Patrol .... Editat Ianuarie 6, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate