Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road in Dobrogea - Comunitatea

Forte

Postări Recomandate

Re: Off-road in Dobrogea!

Uhm,mi-am facut masinuta,sunt brici acum..dar...plaja? plictisitor..mai bine mergeam prin padure pe la basarabi.

cu bulgarica a fost simplu,i-am dat omului 550 E,mi-a luat masina dimineata din fata portii pe remorca si mi-a adus-o spre seara cu tot cu procura,ete asa,simplu si frumos.ma bate gandul sa dau si passat-ul pe un alt passat neinmatriculat si sa fac aceeasi chestie c ama rupe cu taxele si asigurarile pe firma in ro ...

Nissan Patrol Y60 `97
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Hotarati ultimul traseu pe care il fac cu nr romanesti si discutam fata in fata si de bulgarica....Forte....traseul tau e doar plaja aia de la Eforie ? Hai nu vrei sa ardem o padurice ceva ? O coborare in canalul ala de irigatii de langa cariera nu te tenteaza ? :D :bc

Just me !
Link spre comentariu

Am avut ceva treaba prin Mangalia si la intoarcere am zis sa fac si eu o verificare a traseului ... de fapt partea cea mai usoara ... adica fara nisip!

Sa va povestesc cum cautam singur in noapte un numar in telefon sa sun un prieten sa vina sa ma scoata ... dar cine ar fi putut sa ma scoata dupa ce mersesem cam 100m pe noroi cat roata ... pana la urma, dupa un sfert de ora de frecus inainte-inapoi, am reusit sa-mi continui drumul!

Cand am iesit la asfalt ... sotia mea m-a rugat sa opresc masina si mi-a zis: "Nicioadata nu mai facem asa ceva, singuri, in noapte, pe noroi si cu prapastia langa noi ... avem copii! Ai inteles?" Am raspuns ... ca sotul ... avand ultimul cuvant ... "Da! Sa traiti! Am inteles!"

Garantez ca nu va veti plictisi ... noroiul si nisipul o sa asigure distractia!

Si acum poze cu masina mea ... dupa drumul de coasta dintre Costinesti si Eforie Sud!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

:fr2 Nashpa!!! Spatele(mijlocul) meu tot nu cedeaza in ritmul in care vreau eu. tot trebe sa mai stau "la cutie"...:ang

astept promisiuni ferme ca (si) traseul (acesta) se va relua !:tk

Pt cei pesimisti: traseul ala de coasta, daca mai si ploua putin, se lasa cu "impachetari" ...profesionale:ha:

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Plaja ? Nasol.

dar...plaja? plictisitor..

in ceea ce priveste traseul ti-am spus parerea mea marius

Forte....traseul tau e doar plaja aia de la Eforie

Doamne ... suntem constanteni ... plaja este tot ce avem mai de pret ... mergem pe 9.01 la plaja, iar pe 16.01 mergem la padurea Basarabi ... dar nu uitati sa va colati masinile ... este cea mai deasa padure si nu ai cum sa scapi cu masina nezgariata!

Ok! Acum sa va povestesc traseul pentru sambata: In Eforie nord la giratoriu coboram pe scari(interzis), de la Ana Yacht o luam pe plaja ... acolo exista riscul de a lua amenda de la Jandarmerie dar ni-l asumam ... facem toata plaja pana in Eforie Sud ... garantez ca o sa fie nevoie de lopata, sufa, eventual rampe speciale de nisip! GLV nu uita acasa hift-lift-ul! Iesim putin pe asfalt si intram pe plaja din Eforie Sud ... o facem pe toata ... pana ajungem unde nu se mai poate trece ... depinde de noi ce inseamna asta ... apoi urcam pe coasta si aici urmeaza portiunea pe care am facut-o eu in aceasta seara ... cu mult noroi ... tot aici ... o sa aveti si multe coborari si urcari pe plaja ... cine poate sa coboare ... la urcare il tragem ... ca singur slabe sanse ... Sa continui? Ajungem in Costinesti ... aici avem de ales intre a merge pe asfalt sau sa mergem pe plaja ... pe plaja este iarasi foarte greu ... este foarte ingusta! Iesim din Costinesti si tinem drumul de coasta ... priveliste superba ... pana ajungem la pescarii ... trecem prin curtea unui restaurant ... apoi trecem un canal de 50cm adancime ... apa din lac se varsa in mare ... si ajungem pe plaja din fata de la Pescaria Olimp ... ne mai jucam un pic .... Apoi padure ... este doar un drum prin padure ... iesim la asfalt si ne intoarcem in padure ... noroi ... un baraj pe marginea raului ... sa vad eu cine are curaj sa mearga pe el ... are 2m latime ... si ocolim lacul ... de fapt facem 8-uri pe el ... si iesim in 23August ...

Acesta este traseul ... locurile de joaca vor fi destule ... las imaginatia voastra sa se bucure de ele!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Prin noiembrie am propus traseul acesta:

http://www.bikemap.net/route/353218

Dar a cazut pe motiv ca este foarte lung ... asa ca l-am facut cu ATV-ul pe 22.11.2009.

Mamaia Vadu Histria Sinoie 22.11.2009

http://www.youtube.com/user/ATVManiak#p/u/3/WuDdt2_dFbo

Sinoie Grindul Lupilor Vadu 22.11.2009

http://www.youtube.com/user/ATVManiak#p/u/2/4LB5b8XYne8

Poze:

http://s905.photobucket.com/albums/ac260/ForteATV/22%2011%202009%20Mamaia%20Vadu%20Histria%20Grindul%20Lupilor/

Il facem si pe acesta cand o fi ziua mai lunga!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Traseul suna foarte bine. De-abia astept sa ne dam prin nisip. Numai ca uitandu-ma prin discutie, nu am reusit sa inteleg la ce ora ne intalnim si unde mai exact.

Intre timp va dau o poza cu HELLBOY :D

Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare.
Link spre comentariu

Unul din locurile de joaca pentru sambata ... vom exersa mersul cu inclinatie laterala ... incepand cu minutul 2 din filmul

...

De la 3.10 se vede canalul de la Basarabi, unde vom merge pe 19 ... acelasi canal il puteti vedea si aici din minutul 1 http://www.youtube.com/user/undercovernotsure#p/u/4/CK2FO0LUHo4 ... in rest tot ce este acolo este in Padurea Basarabi! Alte filme cu Padurea Basarabi si canalul:

http://www.youtube.com/user/undercovernotsure#p/u/3/f6255_AZX-w http://www.youtube.com/user/ATVManiak#p/u/21/SDqOagadKeI

Va mai pun o poza cu masina mea ... nu-i asa ca-i frumoasa?!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Intalnirea este sambata 09.01.2010 la ora 10.00 la PetromV Abator! Benzina/Motorina + presiune la roti + provizii pentru pilot si copilot ... 3 ... 2 ... 1 ... Go!

undo83 ... frumoasa masina ... nu stiu cum se face, dar in Cta avem parte de cele mai frumoase Samy ... Sa te bucuri de ea!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

eee,alta treaba,eu intelesesem ca mergem pe plaja.atat.

traseul ala l-am facut cu radu si cu inca un prieten cu motoarele anul trecut sau acum 2 ani.e ceva de mestecat :D

Nissan Patrol Y60 `97
Link spre comentariu

Din pacate me chicken!!! Masina mea nu incape pe acolo. Trebuie sa-mi cumpar alta masina. Poate alta data...

Ai timp ... mai mult de o saptamana ca sa-ti iei o masina mai mica! :) Ai vazut-o pe a lui undo83? Pe 16.01 ... cand mergem la Basarabi nu cred ca vor incerca multi sa se strecoare printre copaci, probabil doar vom ocoli padurea!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

de-abia astept sambata :)

problema e cu copilotul.. sa vad cine e dispus sa-si riste viata alaturi de mine :grin:

inca o intrebare de amator.. avand in vedere ca e prima mea iesire off-road.. ce ma sfatuiti sa imi iau in dotare?

Momentan am doar o cheie lunga sa pot scoate roata. Ma duc la brick si vreau sa-mi iau: cabluri cu crocodili pt baterie, un patent(bun la toate), niste surubelnite. Mai sugerati-mi si voi :)

Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare.
Link spre comentariu

de-abia astept sambata :)

problema e cu copilotul.. sa vad cine e dispus sa-si riste viata alaturi de mine :grin:

inca o intrebare de amator.. avand in vedere ca e prima mea iesire off-road.. ce ma sfatuiti sa imi iau in dotare?

Momentan am doar o cheie lunga sa pot scoate roata. Ma duc la brick si vreau sa-mi iau: cabluri cu crocodili pt baterie, un patent(bun la toate), niste surubelnite. Mai sugerati-mi si voi :)

Doar tu si masina ... restul vedem la fata locului!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Inteleg ca e loc de un copilot ? :D

Ma primiti? Weekendul asta ajung si eu in constanta.

Din pacate inca nu am acaret de namoleala, dar....poate poate

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Inteleg ca e loc de un copilot ? :D

Ma primiti? Weekendul asta ajung si eu in constanta.

Din pacate inca nu am acaret de namoleala, dar....poate poate

Vino la PetromV Abator la ora 10 si sunt sigur ca se gaseste un loc intr-o masina! Eu din pacate, nu am decat 2 locuri!

--------------------------------------------

Lista:

Forte - Jimny

GcBadea - Samurai

GLV - Niva

MMC - ML

Ery - Vitara

Bodi - Vitara

Serban - Patrol

Undo83 - Samurai ...

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Ok , o sa vin.

Sambata nu ?

O sa-i bat in gard lu Bodi in seara asta cand ajung ca vad ca pe PM nu raspunde :uameni

mai adauga la lista

koais - Golf suspensie sport :happy

sau mai degraba vin cu bicicleta :Hr

Editat de koais
Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Bun gasit tuturor!

Mi-a fost activat si mie contul si iata primul meu post! :wink:

Asadar, mi-ar placea sa ma alatur si eu voua la aceasta "expeditie", insa am temerea ca nu voi putea tine pasul. E vorba de un Jimny stock pe partea mecanica/tehnica si care nu are in plus decat anvelope A/T Bridgestone Dueler 694 fata de cele din fabrica.

Pot sa va urmez sau voi fi "balastul" care va va intarzia? :?:

PetromV-ul de la Abator e cel de pe Mangaliei? Ca parca acolo e un PetromV, din amintirile mele.

Ma trec pe lista si astept opiniile voastre! :tk

Sa fie intr-un ceas bun!

--------------------------------------------

Lista:

Forte - Jimny

GcBadea - Samurai

GLV - Niva

MMC - ML

Ery - Vitara

Bodi - Vitara

Serban - Patrol

Undo83 - Samurai

Cristi (XTI) - Jimny

...

Link spre comentariu

Bun gasit tuturor!

........................................................

Ma trec pe lista si astept opiniile voastre! :tk

L

...

Bun venit pe forum si in echipa.Asteptam cu interes inca un Jimny printre noi.Daca faci fata? Chiar cu brio.Depinde insa si cat de mult vrei de la el.

P.S. Fratilor care mai aveti Nive sariti si voi ca deja sunt in minoritate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare