koais Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! M-ati imbolnavit! Daca pana acum eram usor atins de virusul 4x4, acum sunt absolut ravasit, am avut duminica febra la obraji de cat am ras. M-am simtit ca un copil, a fost incredibil. Cand m-au vazut acasa ai mei plin de noroi si cu zambet pana la urechi si-au dat seama ca familia noastra va primi cat de curand posibil un japonez in familie Mii de multumiri lu vecinu' Bodi si mai ales lui GcBadea :tk care m-a carat saracu in dreapta toata ziua:2dr.Un om deosebit de la care am invatat o groaza de lucruri si mi-a aratat ce inseamna spirit de off-road si pasiune. Multumesc pe aceasta cale in ca o data si data viitoare voi veni cu un prieten care chiar daca nu are un off-road-er veritabil imi sorbea cuvintele cand ii povesteam cum a fost sambata. Pozele nu am reusit sa le scot, dar cu prima ocazie le postez. Abia astept filmuletele de pe camera lui XTI, sunt precious . Multumesc inca o data si abia astept urmatoarea iesire. Si vorba lui BODI, poate bagam si un gratarel. :x Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! O zi de care iti aduci aminte nu este o zi pierduta.De sambata trecuta cu siguranta isi vor aduce aminte multi.Zi superba, oameni unul si unul, ,masini peste masini , teren pentru toate gusturile(nisip,piatra ,namol pentru tratament) .Daca o tinem tot asa maine , poimaine ne adunam sa facem si un trial.Salutari la toti si la mai mare.Sa auzim numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! mie mi-au expirat numerele....pana la inmatricularea pe Bulgaria (Forte te astept :D) sper sa imi gasesc o masina sa ma dau. Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sambata 16.01.2010 ... unde mergem? O prima propunere: Galbiori! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Unul din locurile de joaca pentru sambata ... vom exersa mersul cu inclinatie laterala ... incepand cu minutul 2 din filmul ... De la 3.10 se vede canalul de la Basarabi, unde vom merge pe 19 ... acelasi canal il puteti vedea si aici din minutul 1 http://www.youtube.com/user/undercovernotsure#p/u/4/CK2FO0LUHo4 ... in rest tot ce este acolo este in Padurea Basarabi! Alte filme cu Padurea Basarabi si canalul: http://www.youtube.com/user/undercovernotsure#p/u/3/f6255_AZX-w http://www.youtube.com/user/ATVManiak#p/u/21/SDqOagadKeI Va mai pun o poza cu masina mea ... nu-i asa ca-i frumoasa?! Sau mergem la Basarabi?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sau Mamaia-Lacul Tasaul, ceva dealuri, poate chiar pana la Cheile Dobrogei: http://www.youtube.com/user/Forte4x4#p/u/22/A_2JRmPxVh8 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cu toate ca sambata s-ar putea sa lipsesc , parerea mea este ca , pana incepe sa se mai mareasca ziua traseele ar trebui sa fie mai pe langa Constanta pentru a ne putea bucura mai mult de ,, joaca '' .Cum se incalzeste si implicit se mareste ziua putem sa extindem aria de patrulare spre Tulcea ,Harsova, Cernavoda etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Cu toate ca sambata s-ar putea sa lipsesc , parerea mea este ca , pana incepe sa se mai mareasca ziua traseele ar trebui sa fie mai pe langa Constanta pentru a ne putea bucura mai mult de ,, joaca '' .Cum se incalzeste si implicit se mareste ziua putem sa extindem aria de patrulare spre Tulcea ,Harsova, Cernavoda etc... Asa m-am gandit si eu ... am propus cat mai aproape de Cta! Putini kilometri, rezulta mai mult timp de distractie, dar trebuie sa gasim si un teren care sa aiba ce oferi! Noroc ca ne ajuta vremea! http://weather.edition.cnn.com/weather/intl/forecast.jsp?locCode=LR92&zipCode=286288677605 http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO015|CONSTANTA&metric=1 http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:ROXX0034&q=Constan%c5%a3a%2c+ROU+forecast:tenday Editat Ianuarie 12, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! M-am uitat azi dim la meteo si se preconiza un pic de ploicica, inca de joi seara, deci s-ar putea sa ne noroim in toata regula. Asa ca pregatiti sufele si cizmele de cauciuc. Forte, daca incepi lista, trece-ma cap de lista, vin cu un tov. cu, atentie, SangYong :)), o sa fie jenant, pentru noi. In sfarsit ML-ul va avea adversar la plimbat cu apartamentul prin gropane. Pregatiti-va burtile pentru ras, ca o sa va dea lacrimile. Ce parere aveti de Lacul "Tashaul"? eventual o tura a lacului? Stiu ca sunt multe gropi de unde au scos oamenii de prin sate piatra si pamant pentru chirpici si acum ofera adevarate trasee de off. Problema ar fi distanta pana acolo. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Si eu sustin Tasaul. Ai mei sunt din Sibioara, si sunt niste dealuri pe acolo. Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! din pacate sambata muncim:cr... duminica fac ceva extrem cu ateveul:grin:. asa ca eu o las pe alt wekend. suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Are cineva poze sau un film cu baia mea de duminica ?:hl:shrk Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Daa, daca mai aveti poze sau filme va rog sa le postati! De data asta nu prea am fost echipat, dar data viitoare vin cu camera si eu! Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu am filme ... dar nu am avut timp sa le editez! Mergem la Tasaul ... stiu si 2 cariere langa Sibioara ... facem un ocol complet al lacului ... sper sa ploua, daca nu vrea sa ninga! Un film din zona: Obligatoriu, facem baie la Samuraie ... dar de data aceasta in apa dulce! Intalnirea la PetromV Pescarie ora 10.00, sambata 16.01.2010! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Roger :ihmergem Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa incepem cu inceputul! De fapt era vorba de final! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Gata ... sunt gata filmele! Popcorn&cola ... vizionare placuta! Episodul 1 (in premiera) Episodul 2 (in reluare) Episodul 3 (in premiera) Episodul 4 (in premiera) Episodul 5 (in reluare) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu am cum sa vin sambata decat pana in ora 14 si dupa ora 15 .. super,nu? ...deci eu nu am cum :cr Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Tari filmele! si montajul :) Sper sa-mi rezolv problemele electrice pana sambata, sa nu mai raman cu masina in balta :) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ofer combustibil, si pentru masina si pt sofer contra post de copilot, cineva interesat? :2dr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ofer combustibil, si pentru masina si pt sofer contra post de copilot, cineva interesat? :2dr Vezi ca trebuie sa fie ceva tare ... cifra octanica mai mare de 95 ... mai ales ca se anunta ger! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am inteles, exclusiv din pruna :x Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi XTI Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Iată şi contribuţia mea la acest topic referitoare la excursia de sâmbăta trecută. A fost o zi plină de senzaţii inedite pentru mine. :wink: Şi nu pot decât să fiu recunoscător pentru "plimbarea" pe care am făcut-o alături de voi. :tk În continuare, citez consistent din postul meu de pe forumul suzuki-club.ro: ...mă bucur că am ajuns acolo şi i-am cunoscut pe cei care au fost. Grupul a fost mare - 11 maşini, în care a predominat Suzuki - 3 Vitara, 2 Samurai şi 2 Jimny. @Forte, aşa distracţie cum a fost sâmbătă, sincer îţi spun că mai rar vezi. Super tare! Şi trebuie să îţi mulţumesc pentru cum am fost primit şi pentru lecţiile de care sigur aveam nevoie pentru off-road. Pentru cei care nu îi cunosc, zic fără nicio ezitare: aceşti oameni chiar ştiu să se distreze cu maşinile lor! Pe scurt, eu am venit din Bucureşti, ne-am întâlnit pe asfalt în Constanţa (mulţumesc, băieţi, pentru că m-aţi aşteptat, dată fiind mica întârziere), apoi tentativă de mers pe nisip, soldată din prima cu constatarea că e nevoie de şufă şi împins la vreo 3 maşini mai temerare... A urmat "reconfigurarea traseului" şi o zbenguială de toată frumuseţea prin zona lacului Techirghiol. Au fost primele exerciţii de urcare şi coborâre pante şi rampe abrupte pentru mine! După mai multe încercări, am reuşit să urc şi eu o rampă "serioasă", fiind mult mai în temă după lecţiile primite de la @Forte şi câţiva dintre băieţi. Unii au încercat pe bune lacul Techirghiol... şi nămolul de care se ştie că are proprietăţi profilactice şi terapeutice. Nu ştiu cum funcţionează asta la maşini, aşa că priviţi pozele şi poate vă daţi seama voi... Au urmat alte exerciţii, de data asta de mare fineţe printr-un şanţ săpat în piatră, cu doar puţin mai lat decât un Jimny. Pentru mine au fost câţiva bolovani pe care nu i-am abordat corespunzător, aşa că s-a lăsat cu nişte sunete ascuţite. Ceilalţi aveau o "răfuială" cu o baltă cu noroi care le pusese în trecut nişte probleme de traversare, aşa că au venit echipaţi mai bine de data asta pentru "răzbunare". Desigur, au existat şi nişte "victime" care au trebuit scoase cu ajutorul celorlalţi, dar totul e bine când se termină cu bine. Distracţia a fost asigurată! Pe urmă, am luat-o de-a dreptul pe nişte câmpuri cu noroaie mari - cu vâscozitate mai mare sau mai mică. Pe care ceilalţi le-au trecut cu bine (chiar dacă şi-au căutat mereu situaţii extreme), dar şi Jimny al meu a făcut faţă fără nicio problemă. Sunt convins acum că ar fi trecut cu bine şi prin situaţii mai dificile decât cele prin care l-am băgat eu, dar am zis să le luăm treptat, totuşi... Excursia s-a încheiat pe plajă la Olimp, unde am făcut o poză de grup (cât mai rămăsese din el la acea oră) şi a fost apoi nevoie să fie scos un Samurai îndrăzneţ din mare... Pentru mine ziua s-a încheiat cu revenirea la Bucureşti, un drum extrem de plictisitor şi când e făcut cu o maşină de viteză, dar cu atât mai anost după multele aventuri din ziua de sâmbătă, 09 ianuarie 2010! (Ca date tehnice despre consum, am avut 8,4l/100km pe cam 600km, din care o mare pare au fost făcuţi în condiţii foarte dificile - urcări, drumuri denivelate, mers pe pământ moale sau cu iarbă, vreo 10km prin noroaie grele... şi să nu uităm că la mersul de pe autostradă Jimny are un consum destul de mare). Iată link-uri către poze şi filme: http://s1016.photobucket.com/albums/af286/XTI_photos/Off-road%20in%20Eforie%20Techirghiol%20January%2009th%202010/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumim Cristi! Sunt superbe filmele ... imi doresc mult si eu un sistem de fixare al camerei pe parbriz! Al doilea film este grozav ... pentru ca eu sunt in rolul principal! Pozele ... doamne ce culori si ce claritate! Te mai asteptam pe la noi! --------------------------------------------------- Am fost atentionati ca Lacul Techirghiol este rezervatie! Lacul Techirghiol Situata in apropierea localitatii cu acelasi nume, rezervatia este reprezentata de cel mai intins lac salin din tara noastra, cu o suprafata de 10,7 kmp. Datorita salinitatii ridicate, lacul este populat de o microfauna care s-a adaptat mediului salin, reprezentata de bacterii, alge verzi, larve de insecte, crustacee, la care se adauga peste 124 specii de pasari. Extremitatea vestica a Techirghiolului este bogata in izvoare dulci. Citat din http://www.ghid-constanta.ro/despre-constanta-judet.php Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vreau si eu un suport din ala de parbriz pt camera video. De unde l-ai luat? Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate