Forte Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Vreau si eu un suport din ala de parbriz pt camera video. De unde l-ai luat? http://www.f64.ro/cullmann-1003-stativ-tip-ventuza-cu-cap-tip-bila.html Singura problema este ca vei filma cu josul in sus! Trebuie un soft special pentru a rasturna imaginea! Editat Ianuarie 13, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! stati sa inteleg ...din poze numi dau seama cine pe cine trage.. lada pe nisan sau invers :ha: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi XTI Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! http://www.f64.ro/cullmann-1003-stativ-tip-ventuza-cu-cap-tip-bila.html Singura problema este ca vei filma cu josul in sus! Trebuie un soft special pentru a rasturna imaginea! Da, acesta este suportul si e foarte bun pentru prinderea in exterior a camerei (fie pe tabla, fie pe geamuri). La interior sta invers si trebui rotita imaginea cu 180 de grade. L-am gasit pe acesta, insa la 348 lei e cam scump. :bi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! stati sa inteleg ...din poze numi dau seama cine pe cine trage.. lada pe nisan sau invers :ha: Raspunsul este ....IMS :h5 Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Koais,iti dau masina mea,ca eu nu pot sa merg,cum sari la cap ? :fk2 Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sar la cap cu genunchii stransi Neavand nici un fel de experienta in off-road, nu imi permit sa comit asa ceva. Multumesc de oferta frumos!:h5 Totusi, nimeni nu e interesat de oferta mea ? :gr1 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am reparat contactul (era o piesa de langa electromotor..convertor, comutator ceva cu co..), am schimbat bujiile, mi-am pus radio cu 2 boxe pe samurai si sunt gata de frenezie!!!! De-abia astept sambata Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se intrevede si un gratarel? :2dr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se intrevede si un gratarel? :2dr te luam eu pe post de copilot , dar din pacate am numerele expirate si abea spre sfarsitul luni ajung la bulgari sa o imatriculez. poate la urmatoarele iesiri . suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ai mei stau la Sibioara. Daca luam noi carnea, putem sa folosim gratarul lor. Au curte generoasa, aer liber tot ce vrei ;)) Let me know daca e ok. Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Sambata 15.01.2010, intalnire la ora 10.00 la PetromV Pescarie! Lista: Forte - Jimny; GcBadea - Samurai; Undo83 - Samurai; GLV - Niva ... Daca hotaram sa facem gratar putem merge la macelaria de la Hotel Dobrogea si cumparam ce avem nevoie! Si apoi suntem musafiri nepoftiti la Undo83! Editat Ianuarie 15, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! O sa zica lumea ca e nunta in sat :)))) Super tare! Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Hop si eu.Am si loc de copilot. Asa ca randul asta nu mai iau cizmele la mine.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am vorbit cu Cornel (copilotul de saptamana trecuta) si vine separat cu 2 masini.. Un Patrol si un CR-V cred :) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumesc frumos de invitatie.:h5 Ramane data viitoare cand ma intorc in Constanta. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Am ajuns acasa si m-am infipt in aparatul foto. Multumesc baieti pentru o experienta pe care nu o voi uita niciodata! Si pe care sper s-o repet cat de curand, de preferat cu acaretul personal. Pana atunci imi rup rinichii pe "auto-sleaurile" tarii in tedeiu meu. Si va prezint tributul: http://picasaweb.google.ro/vidinei/OffRoadTechirghiol09012010# Editat Ianuarie 15, 2010 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi XTI Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Revin cu "bunatati" - filmele facute in afara masinii, sa zicem.:wink: Primul si ultimul sunt filmate de mine, al doilea si al treilea de Mihai (@koais), caruia desigur ca ii multumesc. :h5 Primul: Al doilea: Al treilea: Al patrulea: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! :Gr You da man! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bakero Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Salutare tuturor! Cu Subaru primiti?:Hr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cer scuze ca am plecat fara sa salut gasca dar am primit un tel si a trebuit sa fug. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! nu vati intors inca de la traseu de nu povesteste nimeni cum a fost azi.:grin: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Dupa o zi plina de intamplari ne-am intors istoviti si arsi de vantul Dobrogean. A fost frig, a fost vant, a fost innorat, a fost distractiv, a fost noroi, a fost apa, au fost sufe, a fost un troliu, au fost bucsi, a fost o cutie de transfer, au ramas zambete largi. Nu comentez mai mult, las pozele sa vorbeasca, impreuna cu filmuletele. Las pe fiecare participant sa-si povesteasca aventura, eu raman deocamdata la stadiul de copilot si 2x4. Enjoy! http://picasaweb.google.ro/vidinei/O...CJWB1t61sv31OA# http://www.youtube.com/watch?v=_St-3175mJ4 http://www.youtube.com/watch?v=PLOnxb92Lrc http://www.youtube.com/watch?v=W5hLVMnzb2A http://www.youtube.com/watch?v=OdyTbpBArMY [url= ][/url] Editat Ianuarie 18, 2010 de Miron Sorin Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ninge, plua, viscoleste sau e ger , concetatenii nostrii sunt la distractie ...aaa.. la datorie :grin::h5 Felicitari pentru iesire , se pare ca azi v`a placut sa va udati mai mult :Hr:clb ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Frumoasa iesire! :h5 Se pare ca pe acolo este mai multa apa deca namol,dar,PANDELE este cel mai tare:banana Felicitari!:h5 bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! 6 masini: CRV, Niva, 2 Samurai, Jimny si Patrol! Dupa un scurt preludiu pe plaja din Mamaia, am atacat Lacul Tasaul, nu pe dreapta, ci pe stanga ... urmarind malul, am gasit de toate ... pante, piatra, noroi si chiar apa! Nu am pierdut ocazia si am facut o spalare la masini pe dedesupt ... adica le-am facut baie in apa de lac DULCE! Spre final, cand am ramas doar 3 ... am reusit sa le murdarim si mai rau ... noroi, noroi si iarasi sufa! Dar sa lasam pozele sa vorbeasca si filmul sa se auda: http://s944.photobucket.com/albums/ad290/Forte_ro/Mamaia%20-%20Lacul%20Tasaul%2016%20ianuarie%202010/ Eu m-am distrat super ... unde mergem weekend-ul viitor?! Editat Ianuarie 16, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate