Forte Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Ninge ... deci ... Editat Ianuarie 18, 2010 de Miron Sorin Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Aventuri la limita extremului si sambata asta.. Plimbarea pe plaja cat sa incalzim pneurile a fost super. Sincer nu ma asteptam sa fie atata lume pe-acolo. Dunele de nisip mi s-au parut fantastice. Apoi au urmat dealurile de pe langa tasaul, si cariera de piatra. Impresionant cat de multa piatra scot oamenii aia de acolo. Si pe urma... Zdrang, poc, crac.. cum se aude si din filmulet. Am incercat sa urc un damb, dar cred ca m-a luat valu' si l-am abordat prea tare. Cert este ca s-a rupt ceva sub Samurai si copilotul mi-a marturisit ca a murdarit scaunul :)) GLV(ca de obicei) m-a ajutat, l-a bandajat si am plecat usor spre ai mei. Weekend-ul viitor o sa fiu plecat, dar cu ocazia asta am timp sa repar jucaria. Revin cu cateva filmulete weekendul asta. Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bakero Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Foarte tare! data viitoare vreau si eu.daca s-a descurcat CRV se descurca si paduraru :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Merge ... nu-i problema! Multumesc LiviuNyc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sobru Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Vazand noroiul de la Tasaul, incepe sa-mi para rau ca nu am mai putut sa stau. :ang2 Oricum a fost o iesire reusita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Unde mergem pe 23.01.2010? Ne trebuie un loc de genul ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Unde mergem pe 23.01.2010? Ne trebuie un loc de genul ... Cred ca daca am continua traseul de la Negureni(filmarea lui Forte de pe youtube este trecut Padureni) spre Ion Corvin, Floriile, Adancata,Abrud, Hateg, Pestera cu punct final Medgidia ar fi ok.Traseul e unul un pic de primavara-vara dar pe noi nu ne sperie nimic. Eu unul trebuie sa-mi pun niste sufe de otel de la ochetii de tractare de pe Niva sa nu mai trebuiasca sa ma namolesc pana peste urechi de fiecare data cand trebuie sa tractez sau sa fiu tractat.Cat despre weekendul trecut a fost din nou unul reusit, chiar daca gasca s-a spart la jumatatea drumului din motive nedorite.Multumesc inca odata celor ce m-au tractat,pozat ,filmat etc si a fost o placere sa stiu ca am putut ajuta si eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bakero Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! ce ziceti de padurile si zona spre baneasa....pe la ion corvin,dobromir zona aia...merge? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Zona de la Ion Corvin, Dobromir, Tudor Valdimirescu este belea insa mare atentie la tigani. Sunt cita frunza si iarba precum hoardele barbare. Merita sa ajungeti pe acolo dar va recomand sa evitati localitatile astea. Ar mai fi o problema. Din cauza "conationalilor" mai sus amintiti, mai precis datorita faptului ca fura lemne din padurile din zona, padurarii au pus scoabe din fier beton pe drumurile si potecile din padure. Asa ca mare atentie, riscati niste gauri sanatoase in anvelope. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cateva filme si de la mine: Acum 30 min, Forte era pe undeva pe la butoaie, ramas intepenit in zapada :)) ce-nseamna sa traiesti pentru off-road.. :)) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Forte, abia astept sa vad ce ai filmat in seara asta! Shpanul fie cu tine!:j Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi a nins ... asa ca abia am asteptat sa-mi termin treburile si am plecat la un off-road scurt cu "englezoaica". A fost primul contact cu zapada al englezoaicei si m-am plimbat pe plaja din Mamaia ... dar la butoaie, acolo unde am ramas si cu "automata" mai demult ... am trecut fara probleme ... dar ne-am intors pentru ca nu filmasem ... si am incercat o trecere mai incet, ca sa iasa bine filmul! Eu, singur (cu nevasta), in noapte, furtuna ... scriam un SMS: "Sunt suspendat pe zapada, in Mamaia, zona butoaie! " ... MMC, Bodi au raspuns primii, apoi Serban, Rudolf, Adi, MarianGh, Undo83, iar pe undercover l-am scos cu forta din casa sa vina la plimbare! Dupa ce l-am sunat pe MMC sa-i spun sa nu mai vina, ca deja se indrepta spre mine Bodi ... am inceput operatiunea de salvare ... Toata bune si frumoase ... dar am rupt sufa cu valoare sentimentala ... era cadou! Multumiri Bodi! Multumiri MMC, Serban, Rudolf, Adi, MarianGh, Undo83, undercover! P.S. Dupa aceea, tot am mai facut o tura pe plaja, dar am fost cuminte! Si pentru a face si eu o fapta buna ... am scos o Vectra din zapada in Portul Tomis! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Si dovada ... filmarea pentru politie ... 100+ kmh in oras pe zapada ... ... in rolul principal undercover! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ce-ti mai faci viata frumoasa Mariusica.....fara noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Aici ninge de ieri ... si inca ninge ... pe net zice ca va ninge pana duminica ... Nu pot sa cred ca ninge la Constanta 7 zile! Asa ceva nu stiu sa se fi intamplat pana acum! Probabil, acolo sus, cineva ne iubeste, pe noi, cei care nu am ajuns la munte la zapada! ... Deci distractia continua! Diseara ... dupa ora 17 ... cine vrea sa iasa la zapada sa-mi dea un telefon! Eu ies sigur! Am testat ieri ambele masini, anvelopele fac diferenta! Cele de pe automata sunt de iarna, Yokohama ... mult mai bune decat AT-urile de pe englezoaica! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi a nins ... asa ca abia am asteptat sa-mi termin treburile si am plecat la un off-road scurt cu "englezoaica". A fost primul contact cu zapada al englezoaicei si m-am plimbat pe plaja din Mamaia ... dar la butoaie, acolo unde am ramas si cu "automata" mai demult ... am trecut fara probleme ... dar ne-am intors pentru ca nu filmasem ... si am incercat o trecere mai incet, ca sa iasa bine filmul! Eu, singur (cu nevasta), in noapte, furtuna ... scriam un SMS: "Sunt suspendat pe zapada, in Mamaia, zona butoaie! " ... MMC, Bodi au raspuns primii, apoi Serban, Rudolf, Adi, MarianGh, Undo83, iar pe undercover l-am scos cu forta din casa sa vina la plimbare! Dupa ce l-am sunat pe MMC sa-i spun sa nu mai vina, ca deja se indrepta spre mine Bodi ... am inceput operatiunea de salvare ... Toata bune si frumoase ... dar am rupt sufa cu valoare sentimentala ... era cadou! Multumiri Bodi! Multumiri MMC, Serban, Rudolf, Adi, MarianGh, Undo83, undercover! P.S. Dupa aceea, tot am mai facut o tura pe plaja, dar am fost cuminte! Si pentru a face si eu o fapta buna ... am scos o Vectra din zapada in Portul Tomis! mie nu mi-ai dat mesaj:sc eram prin zona in jur de ora 18... cel putin puteam sa ma uit la tine:ypu si testam si sufa ... aia de scrie "4000kg "... pe ea. la ce ora iesi azi? daca nu tb sa plec la bucuresti:banana.. vin si eu... macar acum merg si cauciucurile mele de iarna... KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Aici ninge de ieri ... si inca ninge ... pe net zice ca va ninge pana duminica ... Nu pot sa cred ca ninge la Constanta 7 zile! Asa ceva nu stiu sa se fi intamplat pana acum! Probabil, acolo sus, cineva ne iubeste, pe noi, cei care nu am ajuns la munte la zapada! ... Deci distractia continua! Diseara ... dupa ora 17 ... cine vrea sa iasa la zapada sa-mi dea un telefon! Eu ies sigur! Am testat ieri ambele masini, anvelopele fac diferenta! Cele de pe automata sunt de iarna, Yokohama ... mult mai bune decat AT-urile de pe englezoaica! si pe unde ti-ai propus sa iesi? KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! si pe unde ti-ai propus sa iesi? Nu este nimic stabilit! Dupa ce-mi iau puii de la after-school ... ii plimb prin zapada, ii frec bine ... pot sa-mi fac si eu de cap! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! nu e concludenta filmarea:ooo , si oricum camera nu e omologata :hw. pacat ca nu pot sa ma dau cu vitara (lipsa numere). suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa vezi cu mt urile ce deranj e...parca as fi pe tocuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu este nimic stabilit! Dupa ce-mi iau puii de la after-school ... ii plimb prin zapada, ii frec bine ... pot sa-mi fac si eu de cap! ai fost vreodata la M-rea Sf Ioan Casian? M Kogalniceanu -> Tirgusor undeva cam cu 1km inainte de Tirgusor dreapta 3km pe dealuri...:h5 daca e cum stiu eu ca era la viscolul din 17-18 dec...:ypu atunci ...:ooo daca imi aduc aminte in seara de 18 am trecut printr-un troian care era deasupra capotei la sorento...:ypu KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! pacat ca nu pot sa ma dau cu vitara (lipsa numere). :g:g Mai stiu pe cineva in situatia asta Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pentru diseara ... nu mergem prea departe: ori vestita plaja de la Modern-Faleza Nord sau plaja din Mamaia cu intoarcere pe canal spre Ovidiu sau pe malul canalului de la Agigea pana la Basarabi! Drumurile de 30-40km le lasam pentru sambata! GLV zicea ca ne asteapta la Cotu Vaii ... oare putem razbate prin zapada pana acolo? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Pentru diseara ... nu mergem prea departe: ori vestita plaja de la Modern-Faleza Nord sau plaja din Mamaia cu intoarcere pe canal spre Ovidiu sau pe malul canalului de la Agigea pana la Basarabi! Drumurile de 30-40km le lasam pentru sambata! GLV zicea ca ne asteapta la Cotu Vaii ... oare putem razbate prin zapada pana acolo? Daca vrea cineva si i se face mila sa ma ia si pe mine (cochilot) va rog anuntati :D :hw Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am vorbit cu baietii la Cotu Vaii.Cica e groasa rau.Nameti de un metru ,blocat tot ce misca ,viscol in continuare.Daca situatia nu s-a schimbat la dezapeziri de vreo doi ani incoace cam sambata le ducem noi paine ,pentu ca acolo utilajele ajung dupa ce toate drumurile sunt deja curate.In momentul de fata sunt sinistrati.Aprovizionare zero.Urgente medicale zero.Asa ca pregatiti sufe lanturi,lopeti si toate cele ca e posibil sa fie nevoie de noi.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate