gabi.m Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! am fost eu la vinatoare am ajuns dimineata la 6 inainte de corbu drumi blocat ne intoacem pe la lumina abia am trecut in rest de la ovidiu am venit f bine am ajuns mai trz pe la topraisar si dupa aia la neptun drumu f bun cind mai sunt iesiri sunati-ma si pe mine tel 0722341700 omu cu mazda b2500 Editat Ianuarie 23, 2010 de gabi.m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! cind mai sunt iesiri sunati-ma si pe mine tel 0722341700 omu cu mazda b2500 Te-am trecut la cartea de telefon! ----------------------------------- Astazi am muncit si am stat pe net ... asa ca am adunat multa frustrare si stress ... normal ca am zis sa fac o tura scurta pentru eliberare: Mamaia, Aqua Magic si prin parcari ... cand sa ies de la Hotel Doina erau niste urme de masina mare si le-am atacat destul de incet, zapada era inghetata ... am simtit cum efectiv se suspenda pe ea ... rotile se invarteau in gol in sleauri si masina statea pe zapada! Scot lopata si atac ... oricum imi doream sa vad daca pot iesi de unul singur, cand am simtit ca nu mai pot l-am sunat pe Bodi, care a venit f.f.repede ... adica exact cand reusisem scap, dupa ce am sapat o tona de zapada ... noroc ca spre final m-au ajutat si 2 baieti care treceau prin zona! Deci se poate sa scoti o masina din zapada cu o lopata daca muncesti o ora! Acum am febra musculara si cred ca si altfel de febra ... erau -12 grade afara! Cateva poze sunt aici: Film: Multumesc Bodi! Editat Ianuarie 23, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! ce ai cautat cu masinuta de familie in zapada aia mare.... unde e englezoaica? mariuse poti sa apelezi numaru meu oricand ramai impotmolit . :h5 deja dupa ziua de azi sunt expert in manevratu lopeti in zapada :grin: suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! ce ai cautat cu masinuta de familie in zapada aia mare.... unde e englezoaica? mariuse poti sa apelezi numaru meu oricand ramai impotmolit . :h5 deja dupa ziua de azi sunt expert in manevratu lopeti in zapada :grin: Nu apelez la tradatori ... adica renunti tu la Vitara ... eu zic sa te imbraci si maine sa fii primul la Dobrich! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Am scos-o eu pe a mea din zapada fara lopata,cu piciorul si spre sfarsit cu 2 bete,ca unu s-a rupt :)) dar nu e fun deloc :D Daca aveam lopata...eram sef ! :2dr Editat Ianuarie 23, 2010 de BODI Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bakero Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Lopata face minuni...cateodata! Eu ieri,am ramas dintr-o prostie in zapada.motivul?zapda amre,am vrut sa trec,dar cand nu se putea in loc sa dau cu spatele si sa-mi iau avant,sau s-o iau mai "acana" am accelerat pana am pus-o pe burta.m-a scos cineva cu un batran galloper. Ideea e ca zilele trecute am intrat pe o straduta,in bratianu,unde nu intrase nimic.pur si simplu m-am trezit acolo.doar ca am facut ce trebuia.adica,nu se poate,marsarier,elan si pac!... si bine,pe mine nu ma ajuta nici garda la sol foarte mult.e doar un break inaltat pana la urma!.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! hai sa fac o reconsemnare la ora 4.35 ... nu sunt tradator , vitara nu are numere deocamdata dar cat de curand va avea de la vecini nostri bulgari:2dr. apropo , maine e duminica deci nu o pot imatricula.:uameni maine e zi de vanatoare , asa ca o sa apelez la batranu suzuki kingquad sa ma duca in zonele izolate. pentru cunoscatori seara asta megalos rulls:n1 suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Stati linistiti, cred ca avem zapada pentru 2-3 sapatamani. http://www.meteoromania.ro/index.php?id=520 :ap Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Am scos-o eu pe a mea din zapada fara lopata,cu piciorul si spre sfarsit cu 2 bete,ca unu s-a rupt :)) dar nu e fun deloc :D Daca aveam lopata...eram sef ! :2dr Am vrut si eu sa vad daca pot ... si am putut ... dar acum nu mai vreau! ------------------ maine e duminica deci nu o pot imatricula.:uameni Naspha ... s-a prins ... doar nu credeai ca te trimit sa si rezolvi ceva! Naspha rau! ------------------ Stati linistiti, cred ca avem zapada pentru 2-3 sapatamani. http://www.meteoromania.ro/index.php?id=520 :ap La Mangalia este si mai bine decat la Cta ... Vreau si eu la noi sa fie rosu(adica zapada mai mare de un metru)! Editat Ianuarie 24, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cu putin inainte de a se naste primul meu Jimny, adica in aprilie 2009 ... baietii nostri isi faceau de cap prin Dobrogea ... frumoase povesti! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42507 Abia astept sambata viitoare sa strangem gasca mare si sa iesim la "povesti nemuritoare"! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ce vremuri frumoase ... lipsa de timp ne tine departe de noroi :fr2 @Forte vad ca tu esti capul rautatilor , ce zici redeschidem topicul cu intalnirea de vineri seara ? Mai o discutie , mai un plan pt sambata/duminica... ce mai , o sa fie util pt toti :clb :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu as opta pentru joi seara, ca sa fie timp sa ne pregatim pentru sambata! Este o idee buna ... dar sa vedem ce zice majoritatea ... eu zic o intalnire la un PetromV, sunt preturi decente ... 2 ore la un pahar de vorba si pe viitor vedem cum evolueaza ... Astazi sunt -17 grade ... deja la englezoaica abia mai pot sa schimb vitezele ... cred ca a inghetat uleiul in cutie! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu as opta pentru joi seara, ca sa fie timp sa ne pregatim pentru sambata! Este o idee buna ... dar sa vedem ce zice majoritatea ... eu zic o intalnire la un PetromV, sunt preturi decente ... 2 ore la un pahar de vorba si pe viitor vedem cum evolueaza ... Astazi sunt -17 grade ... deja la englezoaica abia mai pot sa schimb vitezele ... cred ca a inghetat uleiul in cutie! Din pacate eu unul nu va pot onora la aceste intalniri cu prezenta pentru ca ........ prietenii stiu de ce. P.S. Drumul Mangalia -Cotu Vaii inca nu s-a deszapezit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! sambata am dat o tura inre navodari si mamaia am reusit sa raman cocotat pe un namete de zapada, eveniment rezolvat rapid cu cateva lopeti bine plasate, si am reusit sa intru cu masina intr-0 groapa bine camuflata de zapada chiar langa sosea. toti cei care treceau pe acolo se uitau la mine ca la urs... cand o sa am putin timp o sa pun si niste poze ca e de vazut :grin: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SPV13R Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! frumoasa zona de la Vadu si sunt convins ca Forte stie ceva trasee care erau usoare pt atv dar sunt ok pt masini. Eu in afara de noroaie si aratura in Ialomita nu prea am pe unde sa plimb masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Va propun sa ne vedem intr-o seara (joi sa vineri) pentru a discuta o posibila organizare pentru colaborarea cu ISU Dobrogea. Astept parerile voastre si eventual imjuraturile....:av Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! In ce consta colaborarea asta? Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Linisteste-te Dane... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Linisteste-te Dane... :g Va dati seama ce inseamna sa te pui la dispozitia lor la orice ora ?? E cam trasa de par. Una e sa faci benevol acte de caritate in nu-stiu-ce conditii si alta e sa primesti telefon ca la armata sa te prezinti in 2h la punctul "x" ca e vreo calamitate. @Dan : Ne vedem la o ciorbita si discutam pe indelete :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! S-a terminat cu distractia, a se citi zapada la Constanta! Cel putin asa zice vremea pe net: http://weather.edition.cnn.com/weather/intl/forecast.jsp?locCode=LR92&zipCode=286288677605 http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO015|CONSTANTA&metric=1 http://weather.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:ROXX0034&q=Constan%c5%a3a%2c+ROU+forecast:tenday A trecut gerul ... sunt -2 grade ... dar chiar pare cald! Sa va mai pun cateva poze facute de mine zilele acestea! ------------------------------------------------------- Intalnire: Vineri, 29.01, ora 20.00 la PetromV Dobrogea ... apoi putem face o scurta tura prin Mamaia! Propuneti o alta locatie! Lista (o completati fiecare): Forte - Jimny; Editat Ianuarie 26, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! dupa cum va spuneam... sambata am iesit vre-o ora spre navodari ca ma mancau palmele premise pentru "dezastru" - iesit singur, teren necunoscut, zapada sub care nu stii ce se afla. dupa ce am tot scapat sa raman intepenit in vre-un namete ajung la sosea. simplu ar fi fost sa sar un mic damb de zapada si sa ies diract in sosea dar ar fi fost prea simplu asa ca fac stanga pe langa ... rezultatul, intru cu roata stanga intr-un sant cu o adancime nedeterminata nici pana in prezent <poate cand se topeste zapada> si raman in echilibru pe rotile diagonale. M-am invartit vre-un sfert de ora pe langa masina. Neavand dif blocabil treaba era cam ... maro Am incercat sa ma folosesc de abs <pusese cineva problema intr-un topic> . concluzia este ca nu functioneaza. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Solutia a fost sa blochez roata care se invartea in gol asa ca am facut lat peste ea si am agatat de carlig ceea ce a fost o solutie pe jumatate buna. de iesit am iesit dar cu pagube. din comoditate am legat funia oblic de carlig in loc sa o leg drept de bara. rezultat: cablul de la abs smuls din priza <se repara usor> cablu de la frana de mana deasemeni smuls < aici se pare ca se lasa cu niste milioane >:ang2 :xbeau o bere rece si-mi trece. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Bravo! Nota 10 la ingeniozitate! Imi iau si eu o chinga si poate ma ajuta data viitoare! De ce nu ai incercat varianta cu "suna un prieten"? Eu citisem ca tragi frana de mana pana la jumatate si atunci mai cupleaza si pe cealalta roata! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! cred ca deabea asteptai un motiv serios sa iesi la zapada :grin: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! De ce nu ai incercat varianta cu "suna un prieten"? in situatii de genul asta presupun ca sunt "singur pe lume" si cand nu i-mi mai prieste singuratatea folosesc telefonul :ha: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate