marianGh Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! m-am razbunat pe masina ca de poimaine nu mai am carnet pentru vre-o doua saptamani :uameni si politistii astia,fara pic de inima pentru un biet vitezoman asa ca de maine liber la :x. Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Solutia a fost sa blochez roata care se invartea in gol asa ca am facut lat peste ea si am agatat de carlig ceea ce a fost o solutie pe jumatate buna. de iesit am iesit dar cu pagube. din comoditate am legat funia oblic de carlig in loc sa o leg drept de bara. rezultat: cablul de la abs smuls din priza <se repara usor> cablu de la frana de mana deasemeni smuls < aici se pare ca se lasa cu niste milioane >:ang2 :xbeau o bere rece si-mi trece. Ingenioasa iesire din situatia in care erai.Pacat ca s-a lasat cu ceva pagube.Dar atata vreme cat iesi in teren , trebuie sa accepti si faptul ca din cand in cand mai apar si pagube.Cat despre permis , nasoala faza .Nu stiu ce n-as face fara el.Faza buna e ca-l recuperezi repede. P.S. Daca se topeste zapada care este acum pe dealuri ,off road extrem putem face in prima aratura intalnita in cale.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! riscurile cresc direct proportional cu distractia Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! riscurile cresc direct proportional cu distractia Apropo , la ce ne riscam sambata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! eu risc sa stau in casa. :ha: ce-mi plac glumele mele!:bleah Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! eu risc sa stau in casa. :ha: ce-mi plac glumele mele!:bleah am o presimtire ca si eu...:ang2 KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! am o presimtire ca si eu...:ang2 Dupa cate bag seama , zapada a dat de furca la multi.Insa eu unul ,de cand a cazut zapada, n-am facut nici 10 metri in off road.Asa ca vin cu resurse enorme de chef (cred ca in cateva ore o sa-mi treaca) sa ma plimb prin nameti.Din cate am inteles zapada s-a transformat in beton armat care dauneaza grav masinilor cu masca din plastic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! ... n-am facut nici 10 metri in off road ... Nici eu! ... Off-road?! Eu am avut probleme cu mersul pe asfalt si cu un mic strat de zapada ... mult mai mare decat garda la sol a masinii! Alte poze: http://s944.photobucket.com/albums/ad290/Forte_ro/Zapada%20in%20Constanta/ Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mai baieti.. ne bate Dumnezeu.. atata zapada si noi stam cu mainile-n san la caldutz? Pai cand o sa mai avem parte de asa ceva? Faza e ca nu prea stiu multe trasee eu :) Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu unul am chef de o iesire.Ce-o fi , o fi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu unul am chef de o iesire.Ce-o fi , o fi. Si eu . Sambata la zapada cu noi !:h5 (nu de alta , dar se obisnuieste nevasta cu mine acasa sambata) Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Asa sunt oamenii: Vrem zapada! Nu asa multa! Tot timpul nemultumiti! Deci ... mergem la zapada ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Si eu . (nu de alta , dar se obisnuieste nevasta cu mine acasa sambata) Bine punctat.Cu chiu cu vai am obtinut sambata numai pentru mine , nu vreau sa cedez nimic din ce-i al meu. P.S. Pot sa revin cu invitatia la Cotu Vaii? Am niste tuica de cirese de prin '74 de zici ca zapada-i nisip fierbinte.Daca o fi sa tragem prea din greu putem sa o punem si de un gratarel. Editat Ianuarie 27, 2010 de GLV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Si eu . Sambata la zapada cu noi !:h5 (nu de alta , dar se obisnuieste nevasta cu mine acasa sambata) din "motive" pe care le cunosti :h5eu sunt cel care cel putin pt moment tb sa ma obisnuiesc cu ideea...:ha1 KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undo83 Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sa fie veselie!!! :) eu ma bag. Unde altii vad un obstacol noi vedem o provocare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am niste tuica de cirese de prin '74 de zici ca zapada-i nisip fierbinte.. Si pe jos dc e nevoie si tot vin....cu asemenea momeala....e emotionant sa eziti .... :gr1 Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! @undo83 : Ai citit PM ? :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Va doresc plimbare placuta. Maine plec cu copiii la ski. Sper sa fie drumul bun. Ne vedem :wink: Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! distractie placuta ! Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Numai maine nu-i poimane.Asadar? Ramane Cotu Vaii? Tin sa ne jucam acolo pentru ca mai am o surpriza.Vreau sa testez ceva.Dar am nevoie de voi.Tuica si gratarul din partea casei.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Numai maine nu-i poimane.Asadar? Ramane Cotu Vaii? Tin sa ne jucam acolo pentru ca mai am o surpriza.Vreau sa testez ceva.Dar am nevoie de voi.Tuica si gratarul din partea casei.:tk Azi vitara ar trebui sa vina de la bulgari...deci ptr maine....eu zic...I'm IN ... ...:old ....mai ales ca am si pilot ptr intoarcere...:sht Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Eu mai am putin si plec spre Cotu Vaii.Pentru maine cine are chef de joaca este invitat .Pregatesc ceva pe cinste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Dom`le da` la voi nu exista Duminica in calendar ?? Ca sambata lucrez de cand ma stiu ... :ang:sht:sl Vreau si eu da nu pooooot :old!!!! ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 29, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! Intalnire: Vineri, 29.01, ora 20.00 la PetromV Dobrogea ... apoi putem face o scurta tura prin Mamaia! Propuneti o alta locatie! Lista (o completati fiecare): Forte - Jimny; Ne vedem diseara la ora 20.00 la PetromV Dobrogea! De astazi, englezoaica s-a transformat in bulgaroaica! A fost o experienta pe care o recomand tuturor! AsfaltTango mi-a fost de mare ajutor! Multumesc! Cateva poze de pe Cta - Negru Voda - Dobrich! Este ceva zapada in sud! Maine ne intalnim la ora 10.00 la PetromV Abator si mergem la Cotu Vaii! Editat Ianuarie 29, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Felicitari :Gr Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate