dan03 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! eu tocmai m-am intors ... am fost cu copiii sa ne batem cu zapada ... doar acolo a mai ramas o zona neatinsa (nu-i asa ca e o scuza buna sa iesi duminica la noroi? :ha:) Marius,cum e pe plaja la modern?E ceva treaba?Ca as vrea sa ma dau si eu putin pe acolo sau veniti voi incoace? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi se mananca peste ... Astazi ... Toyota face 2 luni ... Motiv de sarbatorit ... asa ca mi-am invitat soacra la o plimbare soft si sa mancam un peste ... nici nu parasim noi bine asfaltul, ca fac o alegere proasta. Dupa incredibila senzatie de ieri, cand Toyota a fost de neoprit ... aleg sa merg spre Vadu pe un drum de tara plin cu zapada ... cativa metri si zapada a ajuns pana la bara, 35-urile erau complet in zapada si inca nu ajungeau la piatra/pamant! Asa ca am apelat la solutia salvatoare ... "Chemam un prieten!" Mishu a venit extrem de repede ... am intins troliul ... am uitat sa cuplez blocantele ... eram stresat ca o sperii pe soacra-mea ... dar in final am iesit! Dupa care ne-am continuat drumul spre Grindul Lupilor pe asfalt ... si ne-am scaldat ochii in zapada de Dobrogea! [YOUTUBE]6vkUQ4IK_ng[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Marius,cum e pe plaja la modern?E ceva treaba?Ca as vrea sa ma dau si eu putin pe acolo sau veniti voi incoace? :D Nu stiu cum este pe plaja acum ... vineri seara era bestial, dar daca m-ai rugat ... merg acum sa verific! :banana Revin ... Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Astazi ... Toyota face 2 luni ... Motiv de sarbatorit ... asa ca mi-am invitat soacra la o plimbare soft si sa mancam un peste ... nici nu parasim noi bine asfaltul, ca fac o alegere proasta. Dupa incredibila senzatie de ieri, cand Toyota a fost de neoprit ... aleg sa merg spre Vadu pe un drum de tara plin cu zapada ... cativa metri si zapada a ajuns pana la bara, 35-urile erau complet in zapada si inca nu ajungeau la piatra/pamant! Asa ca am apelat la solutia salvatoare ... "Chemam un prieten!" periculos cu soacra in off-road ... nici Toyota cu 35-uri nu a trecut testul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxysky007 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Mi-a povestit Mishu in seara asta. :) Foarte tare! Mishu, intr-adevar, e foarte saritor! Bravo, Mishu! Re5pect! Cristi Off-road: Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 On-road: Renault 5 GT Turbo 1986 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu stiu cum este pe plaja acum ... vineri seara era bestial, dar daca m-ai rugat ... merg acum sa verific! :banana Revin ... Verificat ... era gheata peste tot si cam putina zapada. Am testat Toyota la coborare cu spatele ... total dezordonat si totusi am supravietuit! Mi-a iesit si un cerculet cu blocantul spate! [YOUTUBE]BaNz-fxiQnU[/YOUTUBE] -------------- Doar astazi se poate achizitiona GoPro HD la 1179Ron http://www.f64.ro/camera-video-digital-hero-hd-wide.html Daca cumparati ONLINE si platiti cu MasterCard beneficiati de o reducere suplimentara de 10%! Spor la cumparaturi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! periculos cu soacra in off-road ... nici Toyota cu 35-uri nu a trecut testul :ha: :uameni Am o soacra ca o floare si nici nu intra pe aici! Mi-a povestit Mishu in seara asta. :) Foarte tare! Mishu, intr-adevar, e foarte saritor! Bravo, Mishu! Re5pect! Cristi Multumim Mishu! :tk :cl Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SmartMind Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Nu am facut nimic special. este vorba doar de un raspuns colegial la o solocitare pe care am facut-o si eu la randul meu de nenumarete ori! (stiu si eu ce inseamna sa ramai impotmolit, sau suspendat de o raota, 2,3, sau chiar cu toare in aer ) Pajero 2.5 Super Select 4WD- 1994 Aprilia Pegaso 600cmc - Enduro - 1997 BMW 325 Vanos -192CP - 1990 (CT88HAI) http://picasaweb.google.com/112168180504009578774 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Lantul slabiciunilor ... aseara am testat sufa cinetica sau mai bine zis sfoara cinetica ... Nisipul+zapada au creat probleme, dar sufa le-a rezolvat! Nu ezitati sa sunati daca aveti probleme! P.S. Chiar imi mergeau si farurile cu XENON! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Ce de zapada e in Constanta! Abia astept sa vin vineri acasa. Poate ies si eu un pic cu voi la un suuper-soft off-road (freelander style :banana) Sau pe post de observator :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! [YOUTUBE]gpv-kPs-BU4[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Sarbatori fericite baieti si fete ! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! De sarbatori cand stati :clb nu faceti :off si nici macar :s! Nu va ganditi la vara care a trecut, ce bine ati petrecut la :cort si :shrk Mai bine iti faci planuri pe :cl si te urci in :jp1, :lr sau :ca! si :dr2 Nu veti castiga :n1, dar veti fi :ypu La multi ani! :x Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am lansat o invitatie: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59475-27-28-29-sau-chiar-30-dec.-la-Zapada-in-Prahova-sau-Brasov! Cine poate si doreste, ne facem planul impreuna ... poate ne ajuta si mosul si ne bucuram de zapada pe 4x4! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Se pare ca Moshu a venit si cu o belea. A sucombat termostatul la Freelander, asa ca nu pot veni, doar dc imi vine altul pana luni...exclus. Sau fac pe frigiderul in masina. :banana Flutui! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! CRACIUN FERICIT tuturor ! :old PS: @koais poti recurge la o veche metoda a posesorilor de Dacia ... acoperi o parte din radiator cu un carton ... adica ,,ii bagi cartonu'n bot''. Nu acoperi tot radiatorul ca prajesti motorul. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Cat traim invatam! Invatam sa ne bucuram alaturi de cei dragi de tot ce avem! Bucurati-va! Craciun Fericit! Adara, Ariadna, Anca si Marius Dinu Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 30, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Am fost la munte ... intr-o super aventura ... cu Mishu! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59475-27-28-29-sau-30-dec.-la-Zapada-in-Prahova-sau-Brasov! Duminica, pe 02.01.2011 ... facem o plimbare?! La multi ani ... sa ne vedem cu "chef" de iesiri in 2011! P.S. Bravo BODI! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! Multumim . Pai si unde sa mergem? Daca e pe undeva mai aproape ne bagam si noi. Hai La multi ani ! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani! Si poate daca se iese pe undeva poate primiti si un incepator ca mine. Tinem legatura. Mario 0769.11.11.22. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gcbadea Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani ! Gabi, Suzuki Samurai 1994 Ford Mondeo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 31, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2010 (editat) Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani! Sa fie un an mai bun 2011 ... sanatate, timp si bani pentru iesiri sa fie! Cine vrea si poate ... duminica, 02.01.2011 ... facem o tura la Corbu/Vadu ... intalnirea la ora 12.00 la OMV Pescarie! Off-ropic: am pus filmul de la ultima iesire de la munte la zapada! [YOUTUBE]Cbdjmb6lUms[/YOUTUBE] Editat Decembrie 31, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! I`m IN !!! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MASINI%20BULGARIA%202/Happy-New-Year-2011-wallpaper.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Off-road in Dobrogea! La multi ani, sanatate si noroiala oricand se poate! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate