Forte Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Impresii, foto si filme pentru iesirea de sambata va rog sa puneti aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61409-In-Padurea-Babadag-la-cules-de-ghiocei-sambata-26.02.2011-ora-08! Multumesc! --------------------------------- Am stabilit ca mergem la Babadag! Atentie ... mergem prin padure, deci exista riscul de a zgaria masinile! Va spun acest lucru ca sa stiti si sa vi-l asumati! Cand mergem? Inca nu se stie! Probabil ... sambata, 19.03.2011! Pentru sambata, 5.03, in urma discutiilor telefonice s-a stabilit ca ne intalnim la intrare in Mangalia la ora 10.30! Calauza ne va fi GcBadea spre Limanu, de unde ne va prelua gazda noastra, GLV ... mergem off-road: Limanu, Hagieni, Albesti ... Cotu Vaii ... acolo este proaspat dezghetata Speciala! Si dupa atat frig, sunt anuntate 5 grade ... ne vom incalzi in jurul focului si vom savura o fasole la ceaun! In Cta, intalnirea are loc la ora 9.30 la PetromV Abator! Am deschis topic nou aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61917-10-2011-Limanu-Hagieni-Albesti-Cotu-Vaii-Sambata-05.03.2011&p=680652#post680652 Editat Martie 2, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micuTZU Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Domnu` Forte, Noi ăștia micii avem loc? Adicălea de fapt, ne rupem ceva? Că ar mai fi un coleg cu un Tucson care cică ar avea curaj, dacă mă bag eu. Iar despre mine .... cunoașteți speța. (eventual poate mai adun și eu ceva info despre jucării :grin: ) Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea In urma discutiilor s-a luat urmatoarea hotarare de care am fost informat de MAX: s-a creeat o zona privata la "Iesiri in Dobrogea" pentru cei care scriu pe acest topic. Acest topic va fi mutat acolo. Lista celor care au access in aceasta zona este in primul post din acest topic. Lista va fi in permanenta completata cu noii off-roaderi din Dobrogea si cu simpatizantii nostri. Va rog sa ma anuntati daca nu sunteti pe lista, sa o pot completa! Multumesc! Modelul zonei private este preluat de la cluburile deja existente! Acolo putem vorbi orice, dar ce scriem in zona publica, trebuie sa respecte noua conduita a forumului! :tk:cl P.S. Sunt moderator pe zona privata! :banana si ce trebuie sa facem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Domnu` Forte, Noi ăștia micii avem loc? Adicălea de fapt, ne rupem ceva? Că ar mai fi un coleg cu un Tucson care cică ar avea curaj, dacă mă bag eu. Iar despre mine .... cunoașteți speța. (eventual poate mai adun și eu ceva info despre jucării :grin: ) Nu va rupeti nimic ... o sa fie mereu alternative la traseu ca sa nu risti nimic! Este invitata toata lumea cu mic si mare! si ce trebuie sa facem? Nu mai este valabila ... zona privata! Acum suntem aici pentru discutii/comentarii/off-topic (aici suntem intre noi, este o bucatarie interna/privata) si la Iesiri in Dobrogea doar pentru prezentarea iesirii (o zona publica, unde sa putem avea o zona cu toate iesirile descrise pe scurt si la obiect)! De bine, de rau ... am reusit sa adunam 10 iesiri in acest an! Te asteptam si pe tine! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Sper ca am inteles bine si nu sunt off-topic. Am un prieten caruia i s-a dus chiulasa. Unde si cu cine pot lua legatura in Constanta sau imprejurimi pentru o astfel de problema? :tk anticipat pentru ajutor Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Sper ca am inteles bine si nu sunt off-topic. Am un prieten caruia i s-a dus chiulasa. Unde si cu cine pot lua legatura in Constanta sau imprejurimi pentru o astfel de problema? :tk anticipat pentru ajutor Tu esti mereu off-topic! Poftim: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61620-service-de-vitara-constanta Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micuTZU Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Ok 10x De venit, vin. Cu copiloți, de altfel (mai mulți). Dar s-a mai ivit o intrebare: Cum e cu pregătirea logistică? Culegem fasolea pe drum? Sau e doar pretext și-mi iau un croissant cu aromă de fasole? Altceva mai trebuie? Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GLV Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Ok 10x De venit, vin. Cu copiloți, de altfel (mai mulți). Dar s-a mai ivit o intrebare: Cum e cu pregătirea logistică? Culegem fasolea pe drum? Sau e doar pretext și-mi iau un croissant cu aromă de fasole? Altceva mai trebuie? De logistica se ocupa subsemnatul.Aveti nevoie doar de buna dispozitie .Daca vremea tine cu noi (adica nu bate vantul) poate organizez locul de preparare al ,,fasolei cu ciolan afumat , , chiar in zona specialei..Daca nu , curtea mea este destul de incapatoare si este la 200 metri de locul de joaca din Cotu Vaii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Stiti pe cineva cu Toyota J9 in Constanta? Vreau sa vad una "in carne si oase"! Multumesc! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54208-Sfaturi-cumparare-kj90&p=681151&viewfull=1#post681151 -------------------- Tot prin Dobrogea: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61727-Zapada-proaspata-la-Galati-26.FEB.2011 -------------------- Una din intalnirile pe care este pacat sa le ratezi ... daca iti place viata: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61595-AGNITA-LADIES-RIDE-editia-2011 Din pacate, nu am reusit sa o conving pe a mea sotie sa urce la volanul Toyotei! -------------------- Pentru sambata, 5.03, in urma discutiilor telefonice s-a stabilit ca ne intalnim la intrare in Mangalia la ora 10.30! Calauza ne va fi GcBadea spre Limanu, de unde ne va prelua gazda noastra, GLV ... mergem off-road: Limanu, Hagieni, Albesti ... Cotu Vaii ... acolo este proaspat dezghetata Speciala! Si dupa atat frig, sunt anuntate 5 grade ... ne vom incalzi in jurul focului si vom savura o fasole la ceaun! In Cta, intalnirea are loc la ora 9.30 la PetromV Abator! Am deschis topic nou aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61917-10-2011-Limanu-Hagieni-Albesti-Cotu-Vaii-Sambata-05.03.2011&p=680652#post680652 Nu uitati ... maine! Editat Martie 4, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Domnu' RALLYMAN, am incercat sa te sun in jur de 12:00. Atunci ieseam din Mangalia spre Balta Limanu. Din pacate fara succes. Probabil nu aveati semnal la mobilofon. :grin: Asta e... poate altadata... M-am multumit cu a trece pe langa ferma de struti in drum spre gasirea unei "comori" ascunse in zona. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5253504e-2e92-40d2-a913-10b4a5b68941 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Mii de scuze ! :sr ... trebuia sa fi insistat ... nu am auzit telefonul, cred ca din cauza zdruncinaturilor si a zgomotului de fond din masina ... am vazut apelul tau abia pe la ora 14:00 ... oricum intr-un timp intrasem pe roaming de la bulgari ... abia atunci am vazut apelul. Si noi am trecut pe langa ferma de struti. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Eu trebuie sa stau acasa macar o sambata ... pentru probleme ce nu suporta amanare! Dar ... Sambata, 12.03.2011 ... propuneri?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Eu trebuie sa stau acasa macar o sambata ... pentru probleme ce nu suporta amanare! Dar ... Sambata, 12.03.2011 ... propuneri?! Pai nu mai e Babadag? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Am stabilit ca mergem la Babadag! Atentie ... mergem prin padure, deci exista riscul de a zgaria masinile! Va spun acest lucru ca sa stiti si sa vi-l asumati! Cand mergem? Inca nu se stie! Probabil ... sambata, 19.03.2011! Mergem pe 19.03 la Babadag! Nu pot nici eu si nici altii pe 12.03! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Ha, ha. Habar nu aveam ca s-a amanat. S-a amanat cu siguranta ? Pt ca nu pot iesi 2 sambete consecutive. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Ha, ha. Habar nu aveam ca s-a amanat. S-a amanat cu siguranta ? Pt ca nu pot iesi 2 sambete consecutive. Tu poti pe 26.03?! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Eu trebuie sa stau acasa macar o sambata ... pentru probleme ce nu suporta amanare! Dar ... Sambata, 12.03.2011 ... propuneri?! Hai sa nu ne grabim cu propuneri, sa vedem cum e vremea. Poate ninge iar... Tu inteleg ca vei lipsi, Mishu pleaca la Agnita (unde vroiam sa-l insotesc, dar ma apasa lipsurile)... vedem care mai raminem pe metereze si in functie de vreme, gasim noi ceva... Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Mishu ... ai o fata pilot?! Misto rau ... sper sa te chinuie tare! :uameni :off Ce faceati voi 2 impreuna la un cabinet stomatologic celebru pe la ora 22?! ... Tradare sa fie ... dar sa stim si noi! Era un Subaru stralucitor si mi-a sarit in ochi ... "Off-road in Dobrogea" ... apoi am vazut un Mitsu de Mishu agatat in pom! Sa ne reprezinti cu success la Agnita! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Mishu ... ai o fata pilot?! Misto rau ... sper sa te chinuie tare! :uameni :off Ce faceati voi 2 impreuna la un cabinet stomatologic celebru pe la ora 22?! ... Tradare sa fie ... dar sa stim si noi! Era un Subaru stralucitor si mi-a sarit in ochi ... "Off-road in Dobrogea" ... apoi am vazut un Mitsu de Mishu agatat in pom! Sa ne reprezinti cu success la Agnita! Mitsu era in pom, e adevarat! Dar Subaru nu e stralucitor! E zgiriat tot in padure la Vadu... de aia nu mai pot sa-l vind!!!:hl Si da, punem ceva la cale, dar inca nu ne-am hotarit ce!:h5 Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea La multi ani Cosmir! 9.03.2011: raresbazu (35), cosmir (33), cabrio (30), vincente (24) Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea La multi ani Cosmin! Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Multumesc dragi colegi !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BODI Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea La multi ani ! Nissan Patrol Y60 `97 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Am facut planuri pentru sambata ... facem un gratar la Fantanita Basarabi: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62150-11-2011-Agigea-Basarabi-12.03.2011-ora-11.00 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea La Multi Ani !!! Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate