sorinct Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Propuneri program aprilie-mai: Pentru 2.04 propun o iesire off-road cu o altfel de padure! Intalnirea la ora 10 la Negru-Voda, apoi vizitam Dumbraveni, Dobromir, Baneasa, Bugeac! Pentru 9.04 organizam o iesire cu toata familia, un gratar si joaca plina de adrenalina Pentru 16.04 ??? Pentru 23.04 Paste Fericit! Pentru 30.04-01.05 ... asteptam propuneri ... organizam o iesire speciala de 1Mai! Pentru 7.05 organizam o iesire de pregatire a Macin 2011 Pentru 14.05 ne auto-invitam la Cotu Vaii Pentru 21-22.05 organizam o expeditie la Chilia Veche ... Pentru 28-29.05 ... primul weekend pe plaja de la Vadu ... incepe varaaa! Astept pareri! Multumesc! macin,cotu vai si mai ales Chilia veche suna foarte tentant dar ar mai fi ceva: cred ca ar trebui si aici postate din ce categorie face parte fiecare iesire : 4x4 new,offroad ,etc si care este minimul necesar pentru a evita intarzierile datorate lipsei de pregatire sau atasamentul unora dintre noi pt vopseaua de pe masina .Nu vreau sa o i-a nimeni in nume de rau ca nu sunt vreun ,,PREGATIT ,, ps .in felul asta poate mai stau si eu pe acasa...:ha: Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea macin,cotu vai si mai ales Chilia veche suna foarte tentant dar ar mai fi ceva: cred ca ar trebui si aici postate din ce categorie face parte fiecare iesire : 4x4 new,offroad ,etc si care este minimul necesar pentru a evita intarzierile datorate lipsei de pregatire sau atasamentul unora dintre noi pt vopseaua de pe masina .Nu vreau sa o i-a nimeni in nume de rau ca nu sunt vreun ,,PREGATIT ,, ps .in felul asta poate mai stau si eu pe acasa...:ha: Iesirile vor fi clasificate: 4x4 New, SUV, OFF-ROAD si probabil vom avea si cateva episoade scurte de EXTREM! Discutiile evolueaza rapid ... o sa facem lucruri si mai mari, tari ... Cine are masina, spor la pregatiri, cine nu are ... spor la cumparaturi! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Program de duminica ... plimbare cu autobuzul in cautare de senzational! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea In functie de programul si obligatiile de atunci...in principiu,de CHILIA VECHE as fi si eu interesat. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea In functie de programul si obligatiile de atunci...in principiu,de CHILIA VECHE as fi si eu interesat. Ma bucur ca ti-am trezit interesul! Ar fi super sa poti merge! ---------------------------- Propuneri program viitor: 26.03 ... REPAUS! Pentru 2.04 propun o iesire off-road cu o altfel de padure! Intalnirea la ora 10 la Negru-Voda, apoi vizitam Dumbraveni, Dobromir, Baneasa, Bugeac! Pentru 9.04 organizam o iesire cu toata familia, un gratar si joaca plina de adrenalina ... probabil la Galbiori! Pentru 16.04 Avem o traditie ... sa facem umanitare de Craciun, ar trebui sa facem si de Paste! Vedem ce zic si cei de la JCI? Pentru 23.04 Paste Fericit! Intrebare: ce traditii sunt in Dobrogea de Paste? Pentru 30.04-01.05 ... asteptam propuneri ... organizam o iesire speciala de 1Mai! Mergem la intalnirea Club4x4Romania? 7.05 REPAUS Pentru 14.05 ne auto-invitam la Cotu Vaii ... trebuie sa va luati liber ... pentru acest weekend! Pentru 21.05 organizam o iesire de pregatire a Macin 2011 Pentru 28-29.05 organizam o expeditie la Chilia Veche ... dupa modelul de aici! Traseul propus este acesta! Pentru 3-4-5.06 ... primul weekend pe plaja de la Vadu ... incepe varaaa! 11.06 ... ??? 18.06 REPAUS 24-26.06 MACIN 2011 Astept pareri! Multumesc! Editat Martie 20, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea 02.04 Prezent 16.04 Posibil 30.04 Posibil 14.05 Prezent 21.05 Posibil 24.06 Anul asta trebuie sa venim si noi. Cam asa. Sper sa transform toate posibilitatile in prezente. Edit : Am fost cu masina pana la Tatanir. Drum de piatra normal. De acolo mai departe insa ... Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dalex Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea In principiu as dori si eu sa vin la Chilia Veche pe 28 -29 mai. Multumesc! Dacia Duster 4x2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea In afara de intalnirea Club 4x4 cand cred ca o sa fiu la Gura Portitei, in rest vin si eu. Multumesc ca sunteti de "meleoane". Cu stima.:al Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea eu vin la cotu vai si la chilia veche :x suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micuTZU Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Dacă iese proiectul la care lucrez (să iau un samurai) :pr1 ..... vin la toate (eh... poate nu chiar toate...). Dacă nu, iau dusterul din cui și vin la ce pot. Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Pentru ca suntem multi ... puterea creste ... deja au evoluat ideile si se trece la fapte! La Chilia Veche se poate merge si cu Duster-ul! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea eu vin la cotu vai si la chilia veche :x Ioane ma ameninti de 4 ani cu Oltina ... anul acesta facem o iesire de 2 zile ... daca nu primavara/vara ... macar toamna la cules strugurii! Ti-am aruncat manusa ... accepti provocarea? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Daca ma poate ajuta cineva?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62468-Cumpar-Y61-lung-99-2000-motor-2.8-cu-volan-pe-dreapta-si-inmatriculat-in-Bulgaria!-Ofer-5000Euro! Si pe Ionut?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62466-cumpar-patrol-y61-lung Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea macin,cotu vai si mai ales Chilia veche suna foarte tentant dar ar mai fi ceva: cred ca ar trebui si aici postate din ce categorie face parte fiecare iesire : 4x4 new,offroad ,etc si care este minimul necesar pentru a evita intarzierile datorate lipsei de pregatire sau atasamentul unora dintre noi pt vopseaua de pe masina .Nu vreau sa o i-a nimeni in nume de rau ca nu sunt vreun ,,PREGATIT ,, ps .in felul asta poate mai stau si eu pe acasa...:ha: Eu, personal, a trebuit sa ma intorc in padure ca nu-mi tragea motorul neam...si mai rau faceam masinii si implicit tuturor...imi pare rau inca o data. Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Daca ma poate ajuta cineva?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62468-Cumpar-Y61-lung-99-2000-motor-2.8-cu-volan-pe-dreapta-si-inmatriculat-in-Bulgaria!-Ofer-5000Euro! Si pe Ionut?! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62466-cumpar-patrol-y61-lung Un Subaru Forester nu vreti?!:hl Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Un Subaru Forester nu vreti?!:hl Cum vrei sa-l dai la 5000 sau 7500? Nu avem noi bani de Subaru! :grin: Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Cum vrei sa-l dai la 5000 sau 7500? Nu avem noi bani de Subaru! :grin: Daca puneti banii, puteti sa-l luati impreuna! :ha: Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Daca va intrebati ce mai facem? Va raspundem aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62474-Ce-software-pentru-proiectare-road-book-folositi Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axel Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea @SorinCT Imi amintesc eu bine?... Ne-am intalnit cumva la tine acasa, in Agigea, cand am venit odata cu Bogdan? L-ai ajutat la ceva reparatii la Aro-ul lui... Eu eram cu un FL2 alb. Daca da, atunci :h5 Daca nu, atunci scuze si :h5 .......... Si, cu voia voastra, puteti adauga si datele mele in lista de pe prima pagina: 0722710337 - Alexandru Pescaru (a.k.a. Axel), LR Freelander 2 Editat Martie 22, 2011 de Axel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Salut Axel ,ai presupus bine. Editat Martie 23, 2011 de sorinct Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Sambata ... eu chiulesc ... dar GLV face o invitatie publica ... la o SPECIALA la Cotu Vaii! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Forte, in urma discutiei din seara asta, ma gindeam ca pentru iesirea in delta sa cerem si parerea publicului in legatura cu modul de cazare: vor mai "rustic" sau "sa aiba conditii"? Ce zici?! Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Intrebare: Vreti sa platiti 350Ron de cuplu pentru un weekend la cort in Delta sau 500Ron de cuplu pentru un weekend la pensiune 3-4*? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea chiar ma gandeam cand o sa ne propui ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 (editat) Re: Off-road in Dobrogea - Comunitatea Intrebare: Vreti sa platiti 350Ron de cuplu pentru un weekend la cort in Delta sau 500Ron de cuplu pentru un weekend la pensiune 3-4*? Intrebarea nu e ok pentru ca din lista de pensiuni propuse inca nu am ales una si nici nu am negociat nimic... deci sumele sunt pur orientative!!! Una peste alta, ar fi bine de stiut ca sa putem negocia/rezolva problema cazarii. Deci ii rog pe toti cei care vor sa participe, sa-si exprime parerea!:ih Va rog sa luati in calcul si varianta "la cort"!!!:cort ...si exprimati-va parerea cit mai curind, ca sa putem da drumul la organizare!!! Editat Martie 25, 2011 de bogdancta Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate