Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine v-am gasit.

GLV
 Share

Recommended Posts

Salut.Ma numesc Grigorescu Vasile Laurentiu, sunt din Bucuresti,posesor de Honda CR-V(2008) si Lada Niva(2006).Prietenii imi zic ca n-am toata tabla pe casa , insa sper ca printre membrii forumului sa gasesc si oameni care ma inteleg.Stiti la ce ma refer.Cand imi vine dorul de aratura ,cateodata uit ca sunt cu CR-V si intru sa trag cate o brazda.Cand sunt insa cu Lada nimeni nu mai vrea sa urce cu mine in masina.Dar abia atunci eu incep sa traiesc cu adevarat.Nu ca in rest nu m-as bucura de viata .Lada Niva o am la mosie ,undeva langa Mangalia la Cotu Vaii, un satuc situat de-a lungul unei canarale(asta e cuvantul folosit de localnici pentru o vale cu pereti stancosi) si acolo cand ajung in weekend-uri e prapad.In speranta ca imi voi face noi prieteni cu acelas dor de aventura off road postez si eu primul topic pe acest forum .Va salut pe toti.GLV.

Re: Bine v-am gasit.

Multumesc mult pentru primirea prietenoasa tuturor membrilor acestui forum.

Bine ai venit ... Speram sa te cunoastem in seara aceasta la iesirea de la Eforie-Techirghiol ... nu e timpul pierdut :h5 :1

Din pacate eu doar in weekend-uri vin in Dobrogea, insa avem timp sa ne cunoastem , si dealuri multe de escaladat. :) :) :)

Re: Bine v-am gasit.

:hi

Bun venit spune si un alt nou venit primit cu foarte multa caldura de cei mai vechi si cu experienta.

Cu drag, si fara masina momentan ,string cureau sa iau una ,un ...Mitsu Pajero Sport :P

:W in :cl

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use