zippo Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Nu este nevoie sa poluam topicul cu discutii de genul masina aia este mai buna decat Patrolul... sau Nissan-ul este mai bun ca... Fiabilitate la Nissan/Patroale nu se refera la o competitie intre Nissan si alte masini. Cei care au Nissan isi pot spune aici parerile despre ce este bun sau mai putin bun, despre ce merita modificat, schimbat pentru a imbunatatii performanta. Ce se rupe cel mai des si cum se repara sau se evita ... Ca sa citez pe cineva, nu are niciun rost sa discutam despre "cat de mare si lunga este a mea"! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Am Patrol de aproape 5 ani..., si in tot acest rastimp m-am dat (prietenii stiu cum :grin: ) nu s-a rupt nimic!!! :ypu In afara de mici rahatisuri care nu se pun la socoteala si sunt inerente oricarei masini ca e ea de teren sau nu, si de faptul ca la inceput, luandu-ma tot dupa vorbe, mi-a fost teama sa nu incing motorul :ha: ceea ce am remarcat ca este destul de greu :wink: am facut destule nazbatii, ca cea de mai jos :ha: si Tractozauru` nu m-a lasat niciodata la greu si nici nu m-am facut de rusine cu el pe oriunde am mers! :h5 [youtube:2tgkset8] [/youtube:2tgkset8] [youtube:2tgkset8] [/youtube:2tgkset8] Nu vreau sa demonstrez ca "a mea e mai mare si mai lunga" :wink: dar cred ca in conditiile de mai sus, multe alte marci de masini s-ar fi dezmembrat! :ha: :h5 In urma "celebrei" :ha: sarituri de la trambulina :ha: , trebuie sa recunosc ca am strambat un pic puntea fata (doar fieru`) pe partea dreapta la incheietura (nevizibil cu ochiul liber :wink: ) si roata de pe dreapta fata statea putin in interior, dar nu s-a rupt nimic inauntru, am mers bine merci mult timp dupa (si mai mergeam inca daca nu eram maniac :grin: sa fie totul in regula :ha: ) pana am gasit doar fierul si am luat tot de pe puntea mea stramba (planetare, diferential, acestea nefiind afectate de nici un chip) si le-am pus in cea de transplant..., dar consider din nou, la fel ca si mai sus, ca la multe masini se duceau **** de suflet planetarele si nu numai :ha: dupa asemenea impact..., care nu era necesar si..., gratuit! :grin: :h5 [youtube:2tgkset8] [/youtube:2tgkset8] Prin urmare, ca posesor al acestei marci, ii acord Nissan-ului Patrol, din toate punctele de vedere un mare 10+ :ypu :h5 P.S. Am uitat sa precizez faptul ca Tractozauru` are si body-lift si ca ar fi trebuit in mod normal :ha: ca sasiul sa o ia intr- parte si caroseria in alta, lucru care dupa cum bine vedeti nu s-a intamplat? :wink: Poate am avut noroc, poate nu... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @tractozaure :g :g :g ....... Patrolu nu e ceam mai tare..........dar e printre cele mai tari :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... la a mea nu a cazut nici o data nimic esential. O consider o masina extrem de fiabila si care mai si consuma putin pe deasupra. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... mandrii posesori de Nissan-uri / Patroale va rog sa va exprimati... ...iaca, cum te manca-n fund...! :ha: :ha: :ha: :bravo Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... cei care aveti patroale imi puteti spune va rog ,daca faci loc sub caroserie cat de mari cauciucuri suporta puntile, nu am nissan da cred ca i tare ca un bou . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... 35` uri maxim ca sa mergi linistit si sa nu faci modificari in grupuri, etc, etc..., si aici ma refer la Y60..., cel putin eu pe Tractozaur asta am si nu am facut nici o modificare... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... 35` uri maxim ca sa mergi linistit si sa nu faci modificari in grupuri, etc, etc..., si aici ma refer la Y60..., cel putin eu pe Tractozaur asta am si nu am facut nici o modificare... pe15 sau pe 16 :ha: :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... :ha: :ha: :ha: pe ce vrei tu :P :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... pe tractozaur mi se pare ca am vazut ceva cauciucuri cu profil tractor pareau foarte mari , cat erau de mari , ti a afectat ceva ? l ai dat jos? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... pe tractozaur mi se pare ca am vazut ceva cauciucuri cu profil tractor pareau foarte mari , cat erau de mari , ti a afectat ceva ? l ai dat jos? cum sa le dea jos?! Tractozaurul este indestructibil. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Important ca avem cu ce , asata e NISSANUL :1 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Important ca avem cu ce , asata e NISSANUL :1 ZDREANTA ca de obicei MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... zdreanta si topicul.... De ce cade doar un lagar de biele , izolat , numai el singur-singurel ? Asta nu ca as astepta un raspuns , mai mult ca sa vorbim de fiabilitate, la o masina asa mareata. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... zdreanta si topicul.... De ce cade doar un lagar de biele , izolat , numai el singur-singurel ? Asta nu ca as astepta un raspuns , mai mult ca sa vorbim de fiabilitate, la o masina asa mareata. sa inteleg ca iti bate motoru la patrol (patrol ai nu?), sau vrei sa intri in echipa zdrentelor, subsemnatu,GPScu,Yonutz daca doresti o informatie despre patrol te ajut ca sa nu mai fiu of topic, MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Cos, ai o problema cu patrolul? Sau ai o problema ca ... n-ai patrol? :grin: Da, topicul e o zdreanta ... ca nu prea avem ce discuta la capitolul fiabilitate! :grin: Facem insa pe plac bunului nostru prieten care din diverse motive a deschis topicuri similare in toate sectiunile sa se convinga ca "gip is the best" si ca e timpul sa se gandeasca si la o alta marca cu ochii oblici! :ha: @Tractozarul & cernescucosti ... da suporta Patrolul si 35-uri dar pe 33-uri trage mult mai bine! Ca sa pui insa 35-uri tre' sa tai oleaca din aripi si in unele cazuri sa mai vari si un bodylift! In situatia in care scoti rotile in afara masinii (cu flanse sau jante cu ET foarte negativ "-70"+ din cauza faptului ca masina este foarte grea vei avea in teren o stabilitate uluitoare! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... numai am din pacate Patrol, am avut y61 automat, si am facut cu el 80.000 cam peste tot si prin tot. Niciodata nu am avut nici cea mai mica senzatie de teama ca masina asta nu ar face fata la ce ii iesea in cale. Nu a cedat absolut nimik la ea , nici macar o pana nu am reusit sa fac cu ea. Este o masina fenomenala, sincer si acum cand le vad pe strada raman lung cu privirea dupa ele . Era din 2002 iar pe dedesupt avea putina rugina pe la unele suruburi , in rest era neagra. Nu am vazut un amortizor sa curga , nici macar o pata de ulei pe undeva, toba era ca noua, iar cutia automata ma ungea pe suflet..... Am ramas cu americanele , un Jeep Cherokee si un Ford Bronco ll, care sincer, cand intru pe undeva ma gandesc inainte, ceea ce la Patrol nu sa intamplat niciodata, il simteam ca zambeste cand ma gandeam sa intru pe aratura si simteam sictirul lui pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Am Patrol , 28TD. Si ma bucura faptul ca am. As vrea sa captez cita informatie se poate, de ex : daca motorul (care il am ca piesa de rezerva ) nu a fost prevazut cu radiator de ulei si vreau sa il transfer in locul celui cu radiator de ulei...... Voi rescrie intrebarea la mecanica. Partea buna din aceste discutii paralele este ca mai vezi p particica dintr-un om.Si cea mai buna este ca foloseste si unor beneficiari colaterali. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Ca sa poti te poti gandi la upgrade la o masina (nu neaparat Patrol), trebuie sa o cunosti foarte bine din bara in bara si mai ales sa nu-i ceri ce nu poate face! Trebuie sa respecti niste calcule (chiar daca uneori esti la limita cu ele) facute de ingineri mult mai titrati decat noi inainte ca masina sa fie pe linia de fabricatie. Intercooler-ul, racirea prin atasarea unui electroventilator suplimentar , priza de aer de pe capota, ramforsarea unor elemente "slabe" (bara panhard, tendoane, bara de directie), scuturile de protectie al elementelor care sunt vulnerabile dedesubt pot constitui upgrade-uri utile pe care trebuie musai sa le ai la o masina veritabila de teren! :h5 De asemenea si inspectia tehnica si service-ul amanuntit de intretinere (ungere, gresare, curatare, verificare nivel uleiuri etc) al utilajului dupa fiecare iesire poate fi un element major in prelungirea vietii masinii! @cos ... la motorul tau se poate atasa radiatorul de ulei ... nu e necesar sa schimbi tot motorul! :grin: Trebuie doar sa-i gasesti sau sa-i faci loc (dupa caz) ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Referitor la fiabilitate : INAINTE SI DUPA........ :h5 P.S.......rog un moderator sa inchida topicul..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Merci, doar intrebam , vreau sa inlocuiesc motorul actual dupa ce il voi omori de tot , ca acum are o bataie. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... pe tractozaur mi se pare ca am vazut ceva cauciucuri cu profil tractor pareau foarte mari , cat erau de mari , ti a afectat ceva ? l ai dat jos? cum sa le dea jos?! Tractozaurul este indestructibil. Asa Irod :h5 , ataaaaat :grin: , atat vroiam sa aud :ypu :tk :tk :tk ... @Tractozarul & cernescucosti ... da suporta Patrolul si 35-uri dar pe 33-uri trage mult mai bine! Ca sa pui insa 35-uri tre' sa tai oleaca din aripi si in unele cazuri sa mai vari si un bodylift! In situatia in care scoti rotile in afara masinii (cu flanse sau jante cu ET foarte negativ "-70"+ din cauza faptului ca masina este foarte grea vei avea in teren o stabilitate uluitoare! :grin: Da, da, daaa :grin: , adica exact ce i-am facut eu Tractozaurului, nu-i asa Ioane? :wink: :h5 Suna bine noua ta deviza "Fair-play in off-road!", sper ca toata lumea sa o aplice si sa o inteleaga profund indiferent de masina, aspiratii, etc, etc :h5 numai am din pacate Patrol, am avut y61 automat, si am facut cu el 80.000 cam peste tot si prin tot. Niciodata nu am avut nici cea mai mica senzatie de teama ca masina asta nu ar face fata la ce ii iesea in cale. Nu a cedat absolut nimik la ea , nici macar o pana nu am reusit sa fac cu ea. Este o masina fenomenala, sincer si acum cand le vad pe strada raman lung cu privirea dupa ele . Era din 2002 iar pe dedesupt avea putina rugina pe la unele suruburi , in rest era neagra. Nu am vazut un amortizor sa curga , nici macar o pata de ulei pe undeva, toba era ca noua, iar cutia automata ma ungea pe suflet..... Am ramas cu americanele , un Jeep Cherokee si un Ford Bronco ll, care sincer, cand intru pe undeva ma gandesc inainte, ceea ce la Patrol nu sa intamplat niciodata, il simteam ca zambeste cand ma gandeam sa intru pe aratura si simteam sictirul lui pe asfalt. Super :ypu , bine spus gonzo! :bravo :g Referitor la fiabilitate : INAINTE SI DUPA........ :h5 P.S.......rog un moderator sa inchida topicul..... NO COMMENT! :grin: Cred ca imaginile postate de GOGANASHU :grin: :h5 fac cat 1000 de vorbe! :bravo :g Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... pe alea cu Vitali....rasturnat cu Galopper-ul anul trecut la Agnita.....le-ati vazut? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Oricat de fiabila sau indestructibila este o masina ...o rasturnare este nesanatoasa ptr tabla si ptr geamurile laterale! @Tractozaurul - Ramane de vazut in teren utilitatea acelui rollcage ...Masina este prin constructie lata ...Am vazut pe pielea mea ce inseamna jante cu ET - 100 in teren! Au si parti bune la abordarea ravenelor si la stabilitatea pe inclinatii laterale dar pe alta parte am avut momente cand am cautat indelung locuri printre copaci sa trec cu utilajul ca nu incapea! Avand in vedere offroadul pe care il practicam noi (non-combat) tind sa cred ca scoaterea rotilor in exterior ma avantajeaza! De asemenea subliniez faptul ca pe asfalt masina este extrem de stabila si in teren nu a suferit nici o modificare optica-tehnica! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Yonutz, de acord cu tine, si mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu am pe unde sa trec prin padure si sa-mi dea cu virgula ca e prea lat Tractozauru` :grin: dar daca imi puneam foarte tare problema asta..., imi luam o veveritza, nu ditamai ursul! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate