boczarionut Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Referitor la fiabilitate : INAINTE SI DUPA........ :h5 P.S.......rog un moderator sa inchida topicul..... Nu are nimic :banana :banana :banana , decat putin noroi :ha: :ha: :ha: Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Fiabilitatea la Patroale .... hmmm...cred ca nici nu se poate pune problema din moment ce preturile pe piata auto la Patroale sunt prohibitive. Toyotele si Nissan-urile au fost special create pentru a rezista, spe deosebire de alte marci care au fost facute pt economia de piata, adica sa gasesti usor de cumparat. Vezi planetarele...cat si cum se rup la Nissan si cat si cum se rup la je....nu zic marca sa nu ne suparam! Partea proasta la Nissan este ca sunt grele si mari pt terenul in care ne dam noi! In paduri le strambi in pomi, in ravene nu incapi mereu, iar la trial...ei bine, de obicei trialele sunt facute de catre organizatori cu Samuraie! :grin: Unele masini "dau bine" pe sosea! Altele dau bine in teren! Pe toate insa le iubim si este limpede ca noi, cei de aici, e cam greu sa avem o parere obiectiva si justa din punct de vedere ingineresc referitor la cat de fiabil este un Patrol in teren mai ales ca nimeni nu a lucrat si la Nissan si la Toyota si la jeep si ne poate da un reper exact a ceea ce inseamna "fiabilitate"! Din pozitia de consumator insa, e greu sa ai o parere corecta si fata de ceilalti colegi care nu detin un Patrol. Putem face insa un test: luam ultimul model, stock, de Patrol, Jeep, Toyota si Samurai si le punem la munca pana se rupe ceva esential cum ar fi: planetara, grup, cardan, sasiu! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Petre nu discutam aici de fiabilitatea primelor sau ultimelor versiuni de Nissan! :grin: Este o discutie generala ... Putem discuta de fiabilitate pe asfalt, fiabilitate in teren, fiabilitate mixta teren-asfalt! Nu ar trebui sa existe termen de comparatie intre marcile pe care le detinem ca am deveni unii dintre noi, nu ne-am abtine si am fi subiectivi! Cum dealtfel s-a si intamplat ... O exploatare dusa la extrem, fara intretinere ulteriora normal ca duce la nefiabiilitate! O fortare a capacitatilor masinii de asemenea duce in aceeasi directie! In primul rand fenomenul de fiabilitate se leaga invariabil de cunoasterea masinii din bara in bara! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Petre nu discutam aici de fiabilitatea primelor sau ultimelor versiuni de Nissan! :grin: Este o discutie generala ... Putem discuta de fiabilitate pe asfalt, fiabilitate in teren, fiabilitate mixta teren-asfalt! Nu ar trebui sa existe termen de comparatie intre marcile pe care le detinem ca am deveni unii dintre noi, nu ne-am abtine si am fi subiectivi! Cum dealtfel s-a si intamplat ... O exploatare dusa la extrem, fara intretinere ulteriora normal ca duce la nefiabiilitate! O fortare a capacitatilor masinii de asemenea duce in aceeasi directie! In primul rand fenomenul de fiabilitate se leaga invariabil de cunoasterea masinii din bara in bara! :h5 :g :g :g :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Petre nu discutam aici de fiabilitatea primelor sau ultimelor versiuni de Nissan! :grin: Este o discutie generala ... Putem discuta de fiabilitate pe asfalt, fiabilitate in teren, fiabilitate mixta teren-asfalt! Nu ar trebui sa existe termen de comparatie intre marcile pe care le detinem ca am deveni unii dintre noi, nu ne-am abtine si am fi subiectivi! Cum dealtfel s-a si intamplat ... :h5 Topicul propune, in subsidiar, compararea fiabilitatii Patroalelor in teren asta pt ca este un forum de 4x4 si nu pt ca noi mergem cu ele si pe sosea. De obicei, compararea diverselor produse aduce un plus de valoare urmatoarelor produse care vor fi scoase pe piata. Daca citesti comparativ acest topic si cel referitor la"Ce va enerveaza cel mai mult la Nissanul dvs" vei observa niste chestii interesante! Eu nu discut cu patima aici, pt ca am depasit demult stadiul " a mea e cea mai lunga si groasa" :ha: Am de reprosat multe Nissanului asa cum si el are sa-mi reproseze mie! :P Dar pt ca eu sunt "superior", dau vina pe el si-l fac uneori de kkt! Ceea ce nu e corect, bineineles! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... "a mea e cea mai lunga si groasa" :ha: Am de reprosat multe Nissanului asa cum si el are sa-mi reproseze mie! :P Dar pt ca eu sunt "superior", dau vina pe el si-l fac uneori de kkt! Ceea ce nu e corect, bineineles! Bullbare, bullbare - am avut impresia ca a ta era cea mai lunga si cea mai groasa! D-aia, la un moment dat iti propusesei sa ti-o mai tai putin! :ha: Crezi s-a nascut masina pe pamantul asta sa-ti suporte ce i-ai facut tu Patrolului tau fara sa inceapa sa tusesca sau sa faca rosu in gat? slp Ma indoiesc! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Toyotele si Nissan-urile au fost special create pentru a rezista, spe deosebire de alte marci care au fost facute pt economia de piata, adica sa gasesti usor de cumparat. DA, DA, sa reziste, sa reziste, sa reziste, etc. :g Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Ca proprietar si utilizator de Patrol pot spune ca nu sunt deloc multumit de marca. Are si plusuri si minusuri, dar predomina cele din urma. S-o luam pe rand: a) interiorul: este foarte spartan, aproape de limita inferioara a standardelor in domeniu; b) calitatea materialelor din care e facut: lasa uneori de dorit, am vazut si detinut marci care erau de departe mult mai bune decat Patrolul la acest capitol; c) confortul la drum: pe distante scurte e OK, la mers indelungat insa devine incomod; d) aspectul: Patrolul are un aspect robust, iti da incredere ca poti iesi in afara asfaltului cu el; e) comportamentul off-road: din pacate aspectul te inseala. Abia cand iesi in offroad constati ca nu ai stabilitate prea mare, ca aderenta nu e ce credeai si tractiunea te lasa cand ti-e lumea mai draga; f) calitatea constructiei: aici e dezastru! Imbinarile sunt foarte prost facute. Cand intri in vreo balta, chiar si micuta, te trezesti cu apa inauntru! Absolut inacceptabil! Concluzie: Luati-va Patrol daca vreti numai aspect de offroad. Cu Patrol puteti sa va creati o imagine de om care merge pe munti, dar cand vine vorba de mers pe munti Patrolul lasa mult de dorit. P.S: Pentru exemplificare, o poza. http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00065-1.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... da cand se-ncinge pute rau...? :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Aoleu, am uitat aspectul asta! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Eu de ai mei nu sunt foarte multumit ... raport pret caltate ...dezastru :ha: :ha: :ha: https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @sensei,bine ca ai pus poza ca altfel cine stie ce credea lumea despre tine...ca esti antiPATROL !!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Nu stiu daca "se pune" dar eu va zic oricum, pentru ca titlul este Fibilitatea Nissan/Patroale. Am avut o Navara, de 2,5 TD cumparata de noua, cu service-ul facut la Badsi, la zi. De ce Nissan? Pentru ca in momentul respectiv, anul 2004, oferta la Pick-up era dominta de Nissan, respectiv motorul de 2,5 de la Nissan dezvolta 136 Cp, pe cand cel de la Toyota avea vreo 90, Mitsubishi tot pe acolo, iar Ford era la vale rau. Plus ca , pretul era 22,000 eur si asta pentru o masina fabricata in Japonia, Full option, respectiv AC automat, samd. NU am avut nici o problema, de fiabilitate, (sarind peste faptul ca tabla era FFF subtire, se indoia daca te sprijineai de masina - cum am patit :P ) DAR, la 101,000 km, repectiv cam pe cand tocmai a iesit din garantie, motorul a crapat! pur si simplu; la plecarea de la un semafor, fara figuri, s-a ruptlantul de distribuite si motorul a facut POC. Pana la urma masina a fost reparata in garantie, dar am ramas putin dezamagit de motorul respectiv, mai ales ca nu l-am "stresat" prin off road si nici nu mi-am batut joc de incarcarea la maxim (sau peste) a benei... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... hm...adevarat...un aspect foarte neplacut, o faza ca asta o cam tii minte. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Ca proprietar si utilizator de Patrol pot spune ca nu sunt deloc multumit de marca. Are si plusuri si minusuri, dar predomina cele din urma. S-o luam pe rand: a) interiorul: este foarte spartan, aproape de limita inferioara a standardelor in domeniu; b) calitatea materialelor din care e facut: lasa uneori de dorit, am vazut si detinut marci care erau de departe mult mai bune decat Patrolul la acest capitol; c) confortul la drum: pe distante scurte e OK, la mers indelungat insa devine incomod; d) aspectul: Patrolul are un aspect robust, iti da incredere ca poti iesi in afara asfaltului cu el; e) comportamentul off-road: din pacate aspectul te inseala. Abia cand iesi in offroad constati ca nu ai stabilitate prea mare, ca aderenta nu e ce credeai si tractiunea te lasa cand ti-e lumea mai draga; f) calitatea constructiei: aici e dezastru! Imbinarile sunt foarte prost facute. Cand intri in vreo balta, chiar si micuta, te trezesti cu apa inauntru! Absolut inacceptabil! Concluzie: Luati-va Patrol daca vreti numai aspect de offroad. Cu Patrol puteti sa va creati o imagine de om care merge pe munti, dar cand vine vorba de mers pe munti Patrolul lasa mult de dorit. P.S: Pentru exemplificare, o poza. http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00065-1.jpg fiumeu are si el din aia :h5 si desi are aproape 2 ani e mare fan ''noroi'' cum ii place sa zica :ypu Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... ... o sa fiu nevoit sa dau cu sapa oleaca pe aici daca nu va potoliti ...ca vad ca ati luat destul de rau pe campii ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Daca tot ati ajuns la incaltari, dati-le 'reakului de patroale si jeepane si luati-va ce-i in poza. Va garantez ca nu o sa va para rau de banuti dati. Mai ales ca se si apropie sezonul rece. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Hmmmm. Mi-ati dat o idee sa deschid un topic cu ce incaltaminte/ imbracaminte folosim in Offroad :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Daca tot ati ajuns la incaltari, dati-le 'reakului de patroale si jeepane si luati-va ce-i in poza. Va garantez ca nu o sa va para rau de banuti dati. Mai ales ca se si apropie sezonul rece. Daca tot ne-ai facut sugestia asta, poti sa ne dezvalui unde-i gasim, cat costa, etc. ...? Respect Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Daca tot ati ajuns la incaltari, dati-le 'reakului de patroale si jeepane si luati-va ce-i in poza. Va garantez ca nu o sa va para rau de banuti dati. Mai ales ca se si apropie sezonul rece. Daca tot ne-ai facut sugestia asta, poti sa ne dezvalui unde-i gasim, cat costa, etc. ...? Respect Draga DOK, eu recomand cu caldura, magazinul Himalaya, unde gasesti produse de calitate ptr munte. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @SENSEI.......citeam citeam si ma gandeam cum te prind o leaca in teren sa te lovesc un pic in bara spate sa scoti mana pe geam sa umblii la troliu... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @SENSEI.......citeam citeam si ma gandeam cum te prind o leaca in teren sa te lovesc un pic in bara spate sa scoti mana pe geam sa umblii la troliu... :ha: @Gogane...ia-ti mai o perechedeochelari...ca in poza aia nu poti sa sub ( sau supra ) estimezi bara spate... plus ca iti da FIS si nu o sa ai sansa sateapropii de el :ha: @SENSEI... foarte tare postul cu fiabilitatea la "Patrol" ... si acum a rad :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @frate laur.....felicitari.....pt locul 3 :h5 ....si acum sa nu fim off topic ....in cate SACOSHE ai adus GIPu de la concurs? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Gogane, esti cremenal! slp Lasa omu' in pace sa savureze victoria! :roll: Oricum a dat dovada de fairplay ca l-a ajutat pe Negrotaur! Din punctul asta de vedere ... a inceput sa-mi placa jeepul! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @frate laur.....felicitari.....pt locul 3 :h5 ....si acum sa nu fim off topic ....in cate SACOSHE ai adus GIPu de la concurs? :ha: cu exceptia unui set de proiectoare care se pare ca erau in plus, cu tot cu bara nichelata care nu iti place sa o vezi pe masina mea si care zace linistita in portbagaj...o sa razi dar ambele Jeep-uri le-am aduc acasa pe roti fara damage-uri :banana vb cuiva: Na' firar a dreq.... ca se poate :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate