GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @yonutz.....laur e fratele meu defect.......si omu e mare caracter in teren..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Nu stiu daca "se pune" dar eu va zic oricum, pentru ca titlul este Fibilitatea Nissan/Patroale. Am avut o Navara, de 2,5 TD cumparata de noua, cu service-ul facut la Badsi, la zi. De ce Nissan? Pentru ca in momentul respectiv, anul 2004, oferta la Pick-up era dominta de Nissan, respectiv motorul de 2,5 de la Nissan dezvolta 136 Cp, pe cand cel de la Toyota avea vreo 90, Mitsubishi tot pe acolo, iar Ford era la vale rau. Plus ca , pretul era 22,000 eur si asta pentru o masina fabricata in Japonia, Full option, respectiv AC automat, samd. NU am avut nici o problema, de fiabilitate, (sarind peste faptul ca tabla era FFF subtire, se indoia daca te sprijineai de masina - cum am patit :P ) DAR, la 101,000 km, repectiv cam pe cand tocmai a iesit din garantie, motorul a crapat! pur si simplu; la plecarea de la un semafor, fara figuri, s-a ruptlantul de distribuite si motorul a facut POC. Pana la urma masina a fost reparata in garantie, dar am ramas putin dezamagit de motorul respectiv, mai ales ca nu l-am "stresat" prin off road si nici nu mi-am batut joc de incarcarea la maxim (sau peste) a benei... Same on me ! Terrano 2001 , 200.000 km , patina fixa rupta , aa dar e despre patroale , scuze de offtopic :P https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @SENSEI.......citeam citeam si ma gandeam cum te prind o leaca in teren sa te lovesc un pic in bara spate sa scoti mana pe geam sa umblii la troliu... :ha: Zisesem sa nu pun poza asta, da' daca asa faci... :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @Gogane ... ai cam pus-o la "sacosa" :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @SENSEI+@LAUR..... :ha: :ha: EGZISTA o explicatie : REGLAM turbina (la 0.5 bar de la 0.8 bar) pt ca am vazut ca eram incojurat de TOYotisti....ma saturasem sa va tot vad pe urcare in oglinda retrovizoare :grin: p.s....bah ai 'reaku ce poza au gasit ei.....imi treb o zi sa ma refac :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... In cazul asta mai ia! Poate iti luam piuitul macar pana te-ntorci de la Azuga. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @SENSEI+@LAUR..... :ha: :ha: EGZISTA o explicatie : REGLAM turbina (la 0.5 bar de la 0.8 bar) pt ca am vazut ca eram incojurat de TOYotisti....ma saturasem sa va tot vad pe urcare in oglinda retrovizoare :grin: p.s....bah ai 'reaku ce poza au gasit ei.....imi treb o zi sa ma refac :ha: reglai sau REGULAI turbina ? :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... .......nu va potoliti :ha: :ha: .....bah ce carcotashi nu ma lasa sa respir..... :h5 ma bucur ca ma pot baza pe voi :ha: @sensei.........aaaaaaaaa si ref la azuga....daca te tine colivia hai cu ea akolo sa vezi off road....nu ce ai facut tu pana acum soft road.... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... .......nu va potoliti :ha: :ha: .....bah ce carcotashi nu ma lasa sa respir..... :h5 ma bucur ca ma pot baza pe voi :ha: @sensei.........aaaaaaaaa si ref la azuga....daca te tine colivia hai cu ea akolo sa vezi off road....nu ce ai facut tu pana acum soft road.... :ha: :ha: domnilor toyotisti va invita domnul Goganu la AZUGA sa vedeti cei acolo :h5 dar el nu va merge, ca mi-a zis ca nu a gasit pampersi pe marimea lui :ha: :ha: sau vine...o avea curaj sa infrunte traficul? :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @gagane.....nu prea ti ai gasit omu care sa se dea inapoi de la un traseu........marturie stau pozele de la topicul IESIRI LA SF DE SAPT.....arunca o privire pe akolo.......ce, nu tzi place ziua de 24? :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Gogane ...nu e frumos, ti-am explicat deja! Ziua de 24 e cu mare ghinion! :grin: Eu zic sa faci un efort ...ptr Gaganul! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @yoane......sa ne mutam pe topicul celalalt........ca suntem offffffff topic........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... In cazul asta mai ia! Poate iti luam piuitul macar pana te-ntorci de la Azuga. :grin: Fratilor, ca sa fiu eu on-topic :P :ha: , in pozele alea puse de Sensei slp :ha: :h5 in care se zgaiesc toti la motorul GOGANASHUlui, am gasit explicatia :grin: uitandu-ma mai atent :ha: , sunt toti TOYOTA-isti de la iesire, care se minunau cat de fiabil si de rezistent poate sa fie un motor de PATROL si PATROL-ul in general :P :ha: :ha: :h5 mai putin gabi pas care se stie detine una bucata Tank Patrol :grin: care se zareste si el printre ei si care le spunea "eh :grin: , vedeti, asta-i masina bai baieti, nu cazanele alea de Toyota cu suspensie independenta pe fata mai nou si care se dau drept off-road-ere" :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... In cazul asta mai ia! Poate iti luam piuitul macar pana te-ntorci de la Azuga. :grin: Fratilor, ca sa fiu eu on-topic :P :ha: , in pozele alea puse de Sensei slp :ha: :h5 in care se zgaiesc toti la motorul GOGANASHUlui, am gasit explicatia :grin: uitandu-ma mai atent :ha: , sunt toti TOYOTA-isti de la iesire, care se minunau cat de fiabil si de rezistent poate sa fie un motor de PATROL si PATROL-ul in general :P :ha: :ha: :h5 mai putin gabi pas care se stie detine una bucata Tank Patrol :grin: care se zareste si el printre ei si care le spunea "eh :grin: , vedeti, asta-i masina bai baieti, nu cazanele alea de Toyota cu suspensie independenta pe fata mai nou si care se dau drept off-road-ere" :happy da da daaa asa este ,motoru GOGANASHUlui incepuse sa scoata aburi pe nari si baeti de la TOYOTA au zi ca are vrun dragon sub capota :ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... .......am de facut o declaratie SHOK : vand patrolu pe nimic si imi iau o toyota ca cea din imagine pe credit bancar :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Gogane, recunoaste ca esti gelos pe fiarele noastre.....hai recunoaste ! si daca vrei sa-ti iei toyota, incearca macar sa gfasesti si tu una Japoneza cu romaneasca....nu de alta dar poate asa te convingi singurel si schimbi fabricantul si sa treci pe masini mai serioase In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @Babone ...se vede treaba ca te cam mananca tastatura (asa se vede de la mine)! Nu ne insotesti duminica 25.10 la Azuga sa ne arati ce inseamna o masina adevarata ? Ca suntem maxim de curiosi ... :grin: Pana acum merg un Nissan, o Toyota si un Suzuki ... Sanse de reusita maxime: 2 Toyote vs. un amarat de samurai vs. ditamai "matizu" de Nissan (care oricum nu merge)! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... da kiar......babone bagi la azuga in teste toyota....ca patroalele si au dovedit de multe ori fiabilitatea pe acea portiune.....deci?......gata nu te mai mananca tastatura? :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... "unu" arunca o piatra in apa si 100 de savanti se chinuia sa o scoata.....cam asa vad eu topicul asta nea Luigi muta-l la discutii diverse....sau la bancuri zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Si uite asa toate fiabilitatile au devenit versusuri! Se dau lupte grele in toate cele 3 sectiuni ...unde s-au deschis topicuri de fiabilitate :grin: Toata suflarea ridica simexul din spate dreapta sa se pise sa-si marcheze teritoriul! :ha: De Mitzu nu zice nimeni nimic? :ha: La atac! :Hr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Yonutz... :F :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... @yonutz.....@miron .......FIGHT :ha: mitzu is the best..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... "unu" arunca o piatra in apa si 100 de savanti se chinuia sa o scoata.....cam asa vad eu topicul asta nea Luigi muta-l la discutii diverse....sau la bancuri Am notat sugestia! Dar............mai stam un pik ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... Bre, eu sambata, deoarece este vreme calda si este de mers cu motocicleta, ma duc sa inchei sezonul de mers pe o roata si ceva curbe meseriase pe Cheia. ma inclin in fata dvs , domnilor ce vreti sa mergeti pe Azuga, insa ....de aceasta data nu poci sa va tin companie ca sa pot compara eu cu goganul , cinstit vorbind, trebe sa fac niste investitii majore la masina mea, si acum nu asta este prioritatea mea. insa la mine caterinca si glumele sunt pe primul plan, asa ca Gogane, ......fereste-te ca vin tare din urma.......PAZEEEEEEEEAAAAAAAAA :banana :banana :banana :banana In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: Fiabilitatea la Nissan / Patroale... dragi norioasi.... nissan-ul nu rugineste................................ e nefolosit nissa-ul nu se strica ................................... e prost soferul nissan-ul nu se ”rupe”................................ sunt lemnele peste care trece nissan-ul NU ajunge primul ??? .................... si-a uitat unul dintre arbitrii masina la SOSIRE :ha: COLEGI , putin respect pentru toti cei care isi murdaresc bocancii MULTUMESC si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate