drxvet Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 SALUTARE Numele meu e Cristian sunt din Maramures,am 40 de ani .Inca nu sunt posesor de 4x4 dar sper sa devin cit de curind.Imi desfasor activitatea la tara pe drumuri neasfaltate-am distrus doua dacii,ultima are 11 ani si e gata.Imi doresc un samurai si vreau sa va intreb care e diferenta intre sj samurai si samurai santana In rest toate bune ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: SALUTARE TUTUROR bine te-am gasit nasule,,,stii care e diferenta?santana il am eu iar cel facut in japonia inca nu il ai tu :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: SALUTARE TUTUROR :W Bafta in alegerea masinii. Nu trebuie sa te grabesti, si eu caut de vreo 2 luni. Vei gasi aici raspuns cam la orice intrebare legata de masini 4x4. In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate