Max Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 http://www.auto.ro/news/Modele-Toyota-s ... ovoraselor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Toyota si Lexus rechemate in service datorita ...covoraselor Un prieten are o Toyota Auris noua, si a avut aceeasi problema.... a covoraselor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Toyota si Lexus rechemate in service datorita ...covoraselor eu la Corolla mea din 2007 nu am avut si nici nu am vreo problema cu covorasele.....ce-i drept ca de cand am Samuraiul zis Suzeta....nu prea m-am mai dat cu toyota :ha: OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Toyota si Lexus rechemate in service datorita ...covoraselor Asta se numeste respect ! Din pacate la noi reprezentanta Toyota nu iti respunde la mail-uri ( 2 mesaje(vor fi si singurele) fara raspuns din mai- pana in oct 2009). :rsp Pacat de imaginea ei. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate