Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 azi am iesit putin prin marginea Brasovului.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 inca cateva....toxice :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 o vietate destul de rara.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 faine locuri !!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Bv man asa arata Brasovul toamna ...ce locuri frumoase avem in tara asta :h5 I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 tot ce vezi a fost facut intr-o iesire de 2 ore....ce poze puteam face daca aveam la dispozitie o zi intreaga...... :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Frumos... Dar, nu mai ai pe nimeni pe acolo? Ma refer la inca o masina macar. Eu am zis ca nu ma mai duc singur nicaieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 din pacate Max...dupa ce ca nu suntem multi....mai avem si putin timp liber....ce sa faci....nu le poti avea pe toate :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 din pacate Max...dupa ce ca nu suntem multi....mai avem si putin timp liber....ce sa faci....nu le poti avea pe toate :grin: No' lasa ca ne-om aduna noi aci la Baia Mare. :grin: Daca acolo nu se poate... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Musai :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 29, 2007 Partajează Postat Septembrie 29, 2007 Bravo domnule, ai inceput cu dreptul! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 1, 2007 Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Pacat ca am plecat ca veneam si eu cu tine. In schimb eu am fost pe traseul Brasov - Simbata de Jos (la herghelia de cai ) - Cirtisoara - Bilea Lac - Capra - Cumpana ( drum forestier si noaptea ) Barajul Vidraru - Curtea de Arges unde am ajuns la ora 23,00. O sa incerc sa pun pozele dar mai dureaza pentru ca nu prea stiu cum sa le micsorez ( desi Gepetto mi-a aratat ). www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2007 Lasa ca mai vi la Brasov....baga pozele alea...sa vedem si noi cum mai arata Balea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate