wyy Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Cam cat m-ar costa si pe mine si cine mi-ar putea face o bara fata pt un RJ70. Modelul ca a lui Yonutz . :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Rog sa fie mutat postul la Modificari daca se poate. Ms! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 azi fac o poza la noua bara poate te inspira ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Pune o poza sa vedem despre ce e vorba. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Luigi...Traco ...tuparu... i-ti spune ceva ......sau nea Gheorge care face cazane din tabla :ha: ...acum contacteazai si iati oferta cea mai avantajoasa :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Cum iau si eu legatura cu ei? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 u smoke some and they will come to you :ha: :ha: :ha: Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 :ha: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Wyy ...ptr RJ70 iti recomand sa-ti faci fie o bara tubulara, fie una simpla ...ce am eu pe masina nu o sa potriveasca prea bine la tine si in plus e grea ... Daca vrei ceva gata facut si nu f scump: Ia legatura cu Catalin (JapanParts) sa-ti faca o oferta ptr un "UP" (un brand polonez)! Am vazut acest "UP" pe masina lui Catalin si mi-a facut o buna impresie: bara simpla, lucrata si vopsita frumos si nu foarte scumpa! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Octombrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Ms Yonutz. O sa-l contactez. Mie imi placea modelul de pe a ta rau de tot. Am mai vb cu cineva si tot asa mi-a recomandat, una tubulara. Bagamiash cucu. Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 17, 2009 Partajează Postat Octombrie 17, 2009 Re: Bara fata Toyo Rj70 Daca tu crezi ca te avantajeaza modelul meu de bara ... vin-o sa o studiezi, pozezi, masori ... :grin: Confectii metalice de genul asta face nea Luigi (nissan4x4) si Tudor (traco)! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate