CataSib Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Salutari la toata lumea ! Sunt mai nou pe aici si daca nu stiu, mai bine intreb. Am gasit un Mercedes-Benz G 230 Benzin si dupa cum dupa cum vedeti, are cutie manuala si alte cateva manete si butoane. In conditia in care functioneaza toate, lucru verificat de un amic din zona, merita sa cumpar ? Pot sa ma incred in ea ca intr-o masina pentru mers pe munte ? http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=114935551&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=152%2C151%2C153%2C154%2C155%2C156%2C157%2C158%2C160%2C159%2C161%2C68&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&doorCount=TWO_OR_THREE&tabNumber=1 Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! mers pe munte...hmmm...nu merge decat la concursuri!!! fugi repede si ia-o ca eu deja-mi fac bagajul sa ajung primul la ea! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! Salut poti sa ai incredere in masina ca o sa te duca pe munte iar daca "manetele" functioneaza atunci e si mai bine si inainte sa o cumperi te sfatuesc sa o urici pe o rampa sa vezi cum arata pe sub Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! Si daca o sa o iei..te scap eu de rotile alea inguste si urate de pe masina... :h5 Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! Ar trebui sa fie pe trailer. Multumesc frumos de sfaturi ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! :1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Am nevoie de ajutor ! :happy Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate