VIO TURCU Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 SALUT ! SUNT VIO TURCU . BUCURESTI . INCA NU AM O MASINA DE TEREN DAR ....SPER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: salut!! :W :W 1-scrie locatia de unde esti 2-nu mai scrie cu litere mari :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: salut!! :W :cl lasa taticule ca o sa cresti tu mare :ha: si o sa te faci off rodist,pana atunci taiem ciocanim sudam si ne jucam :ha: :banana Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: salut!! :W :W 1-scrie locatia de unde esti 2-nu mai scrie cu litere mari 1 - locatia este importanta sa stim si noi in ce dialect sa injuram :ha: :ha: :ha: 2 - daca scri cu litere mari se poate interpreta ca ne injuri tu pe noi :ha: :ha: :ha: :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: salut!! in primul rand scuze tuturor pt faptul ca am scris cu litere mari prezentarea, doar din nestiinta. multumesc pt intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: salut!! Da da da Viorele esti iertat..... faci echipa buna cu Didone....aveti grija cum iese masina mea din mainile voastre :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate