ALPINA Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 intre toyota 80 VX si GX ? de cand s au pus din fabrica cele trei blocante(unde s situate butoanele)? ms anticipat NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? ai avut 80 VX si nu mai stii unde-s butoanele.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? al meu avea numai un diff!!cel central! :grin: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? al meu avea numai un diff!!cel central! :grin: :ang3 curios...cand am vrut s-o cumpar avea 3.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? al meu avea numai un diff!!cel central! :grin: :ang3 curios...cand am vrut s-o cumpar avea 3.... :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? nu poti demonstra ! eu pe vremea aceea nici nu stiam ca exista 3!!! nu cred ca as fi scris aiurea...da ma rog...hai sa discutam despre subiect! stie cineva? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? Butonul pentru blocante se afla in stanga volanului. E un buton cu 3 pozitii daca ai blocant si pe fata sau cu doua pozitii daca ai doar pe spate. http://www.yankeetoys.org/black900rr/FJ80/switch01.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Octombrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: care i diferenta? ms fain!am luat GX-se poate considera inchis topicul! :hi NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate