DanB Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Multumesc si eu pentru plimbarea din padure, scurta dar faina. Adionweb, ce avea pana la urma masina ta, ai identificat problema? Incerc sa pun cateva poze. Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? poze Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Multumesc personal lui Mironas :h5 :p pentru ca ne-a salvat ziua (prietenii stiu de ce :P ) cine-i Mironas? :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Multumesc personal lui Mironas :h5 :p pentru ca ne-a salvat ziua (prietenii stiu de ce :P ) cine-i Mironas? :ha: :ha: Cel cu ,care HARYn-a facut cunostinta he he he dar timpul nu e pirdut :ha: :ha: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? @MIRONASH :ha: :h5 .......traseul a fost pe masura, ca n vremurile bune Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Mironas, cand mai dam o fuga in zona, plecare dimineata devreme si intoarcere seara? Daca la Calugareni e gradinita, aici sa facem un soi de clasele 1-4, asa. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Daca se face clasa, ma inscriu si eu intr-a treia, dau diferente :jp1 Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Mi-am adus aminte am o poza cu ZDRENTELE :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Coloana vizitatori Cupa Kamikaze? Mironas, cand mai dam o fuga in zona, plecare dimineata devreme si intoarcere seara? Daca la Calugareni e gradinita, aici sa facem un soi de clasele 1-4, asa. :grin: deocamdata mergem in vizita la colegii de la ORR ne vedem dimineatza zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate