drxvet Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Care sunt diferentele intre samuraiul fabricat in japonia si samuraiul santana fabricat in spania , in afara de faptul ca japonezul e cu ceva mai scurt? ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Lamurire Buna, cele fabricate in spania, de santana motors, parca ruginesc mai repede.... si eu santana am dar pana acuma nici o problema.... Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Lamurire din contra cele din spania nu ruginesc asa de repede deoarece au fost mai bine tratate si trecute prin baie de decapare am vazut undeva pe you tube la istoricul de fabricare al samuraiului eu am vazut unul cu vopsea originala din 91 si nu are gram de rugina pe el adus din italia suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Lamurire Iata un exemplu: Santana din '97 adus din Germania. Tinichigeria m-a costat 750e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Lamurire tabla din care au fost facute samuraiele din spania era de proasta calitate.... pe diverse forumuri germane am citit foarte mult despre santana.... din pacate numai dupa ce m-iam cumparat al meu... tablaria m-a costat undeva la 2000 Ron.... praguri, aripi etc.... deci 100 % ruginesc mai mult si mai repede decat samuraiul made in japan Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Lamurire si pe mine m-a costat 37 milioane tinichigeria si este samurai made in japan sincer eu am vazut cel din 91 santana si arata impecabil este de vinzare la 2000 euro dar nu este inmatriculat nu fac reclama masian sta de aproape doi ani si eu nu am vazut pata de rugina suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 14, 2009 Partajează Postat Octombrie 14, 2009 Re: Lamurire Daca aceasta comparatie nu se face(si nu stiu daca se poate face) intre 2 masini intretinute si utilizate similar, singura modalitate este grosso modo. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Lamurire cum de v-a ajuns atat de mult tinichigeria? eu tocmai am luat unul ce urmeaza a fi restaurat si preparat si cam astea au fost preturile-pragare 150 ron ambele -aripi spate 350 ron ambele -aripi fata complete 250 euro din fibra.daca ;e repari mai mult de 200 ron nu costa.mai adauga manopera care depinde ,,, Preturi din Romania? :no SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Lamurire Ce pot sa spun sigur diferente sunt la cardane - cele spaniole au suruburi de 8 mm - japonezele au 10 mm. Respectiv crucile sunt tot diferite, la cele spaniole se potrivesc crucile de Niva. Mai au tot felul de combinatii cu motorul - in mod obisnuit motorul pe carburatie are 1324 cc si cel pe injectie monopunct 1298 (sau aproximativa atat) - spaniolii au pus carburator si pe 1298. Si mau sunt dar nu-mi vin in cap acum.... Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Lamurire pe mine m-a costat asa 500 ron fete de praguri si aripi spate complecte overfendere din fibra 130 ron tabla de sub scaunele spate nervurata ca si originala 100 ron antifon doua straturi tectilizata vopsea peste antifon vopsea patru staturi dupa primele doua am slefuit inca o data si la final cu tot cu manopera am ajuns la 3700 ron stiu ca este mult dar altii mi-au cerut si mai mult :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Lamurire Exista f multe diferente intre Samurai-ul produs in Spania si cel produs in Japonia, dar nu exista diferente legate de dimensiune. Eu am varianta produsa in Japonia. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Lamurire Am auzit ca modelele fabricate in japonia sint puna in 91 iar restul-adica din 92 incoace sint fabricate de santana motors.Exista oare samuraie din 95.....96 fabricate in japonia? :P ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Lamurire Eu am un 1994 fabricat in Japonia, deci teoria nu este valabila. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Lamurire Si al meu este japonez, si e din '92. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate