Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lamurire

drxvet

Postări Recomandate

Re: Lamurire

Buna,

cele fabricate in spania, de santana motors, parca ruginesc mai repede....

si eu santana am dar pana acuma nici o problema....

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din contra cele din spania nu ruginesc asa de repede deoarece au fost mai bine tratate si trecute prin baie de decapare am vazut undeva pe you tube la istoricul de fabricare al samuraiului eu am vazut unul cu vopsea originala din 91 si nu are gram de rugina pe el adus din italia

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

tabla din care au fost facute samuraiele din spania era de proasta calitate.... pe diverse forumuri germane am citit foarte mult despre santana.... din pacate numai dupa ce m-iam cumparat al meu... tablaria m-a costat undeva la 2000 Ron.... praguri, aripi etc.... deci 100 % ruginesc mai mult si mai repede decat samuraiul made in japan

Suzuki Samurai '95

1.3 69CP

bodylift 5 cm (homemade)

suspensionlift 5 cm (homemade)

cauciucuri simex 215/80/R15

si multe altele :)

Link spre comentariu

si pe mine m-a costat 37 milioane tinichigeria si este samurai made in japan sincer eu am vazut cel din 91 santana si arata impecabil este de vinzare la 2000 euro dar nu este inmatriculat nu fac reclama masian sta de aproape doi ani si eu nu am vazut pata de rugina

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

cum de v-a ajuns atat de mult tinichigeria? eu tocmai am luat unul ce urmeaza a fi restaurat si preparat si cam astea au fost preturile-pragare 150 ron ambele

-aripi spate 350 ron ambele

-aripi fata complete 250 euro din fibra.daca ;e repari mai mult de 200 ron nu costa.mai adauga manopera care depinde ,,,

Preturi din Romania? :no

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

Ce pot sa spun sigur diferente sunt la cardane - cele spaniole au suruburi de 8 mm - japonezele au 10 mm. Respectiv crucile sunt tot diferite, la cele spaniole se potrivesc crucile de Niva.

Mai au tot felul de combinatii cu motorul - in mod obisnuit motorul pe carburatie are 1324 cc si cel pe injectie monopunct 1298 (sau aproximativa atat) - spaniolii au pus carburator si pe 1298.

Si mau sunt dar nu-mi vin in cap acum....

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

pe mine m-a costat asa 500 ron fete de praguri si aripi spate complecte overfendere din fibra 130 ron tabla de sub scaunele spate nervurata ca si originala 100 ron antifon doua straturi tectilizata vopsea peste antifon vopsea patru staturi dupa primele doua am slefuit inca o data si la final cu tot cu manopera am ajuns la 3700 ron stiu ca este mult dar altii mi-au cerut si mai mult :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare